Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wycofanie żetonów na Ukrainie

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Re: Wycofanie żetonów na Ukrainie

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 3:30 pm

В мене вже сил немає .......

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » pt mar 17, 2023 3:32 pm

toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:30 pm
вірю, я теж добу з ними переписувалась. Має в тебе пройти і все буде ок:) Тримаю кулачки:)

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 3:34 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
pt mar 17, 2023 3:32 pm
toweliiegirl420 pisze:
вірю, я теж добу з ними переписувалась. Має в тебе пройти і все буде ок:) Тримаю кулачки:)
А ти вже отримала гроші? Я ще нічого .........
Ні однієї копійки вашу мати!

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » pt mar 17, 2023 3:35 pm

Niunia_ pisze:
pt mar 17, 2023 3:16 pm
Не вірте всьому що пишуть)) офіційно шовап ніякої інформації з цього приводу не давав, а тут на формі багато чого пишуть...
Щойно навіть перечитала регуламін шовапа, в розділі Жетони є все інфо про нову верифікацію і про нового партнера щось там на А..алоджік чи щось таке ( не запам'ятала). Думаєте стали б вони брати нового партнера, а через два тижні нового? Дуже сумніваюсь.
Так що покиньте свої спроти робити щось на тому пейрідем, виконуйте інструкції верифікації шовапу і буде вам щастя:) ну або ж, як я вже казала, проблеми з самими банками, якщо читали на форумі, через мбанк все швидко проходить, з іншими трапляються тупняки.

Ця верифікація орієнтовно на 2 тижні. Далі виплата буде йти через Payredeem, тому краще почати логуватись вже і потім підняти ліміт рахунку там до 1 рівня.
Не давай іншим не достовірну інформацію, бо є дівчата, котрі не розуміють польську і через 2 тижні, послухавши тебе, будуть мати проблеми з виплатами

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » pt mar 17, 2023 3:37 pm

toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:34 pm
Okropna_Zla_Podla pisze:
toweliiegirl420 pisze:
висять 3 перекази- наразі ні, бо я з січня немала виплачених жетонів. Але розумію, що зараз треба тільки чекати, бо ринулись виплачувати всі (а сама знаєш, що тут нас багато) і так як вони вручну перекази зараз роблять, то швидко не буде. Тобто не буде затримки в місяць але все в 2-3 дні не виплатять.
Я так як ти потрапила була 2 роки тому, коли близько 2-х місяців не було виплат , і я практично не мала нічого відкладеного. Тому я тебе дуже добре розумію. Цього разу я вже приготувалась.
І на майбутнє-потрібно бути готовим, бо такі затримки раз на 2 роки в них відбуваються. На моїй памяті це вже 4 раз
Ostatnio zmieniony pt mar 17, 2023 3:39 pm przez Okropna_Zla_Podla, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 3:39 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
pt mar 17, 2023 3:37 pm
toweliiegirl420 pisze:
Okropna_Zla_Podla pisze:

висять 3 перекази- наразі ні, бо я з січня немала виплачених жетонів. Але розумію, що зараз треба тільки чекати, бо ринулись виплачувати всі (а сама знаєш, що тут нас багато) і так як вони вручну перекази зараз роблять, то швидко не буде. Тобто не буде затримки в місяць але все в 2-3 дні не виплатять

А мене то інтерисує? Вони що не знали що так буде?
З того що я бачу на форумі то вони висилають так мало що будемо чекати до пасхи!
Це прікол !!!!!!!!!!!!!!!!

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » pt mar 17, 2023 3:43 pm

toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:39 pm
Okropna_Zla_Podla pisze:
toweliiegirl420 pisze:

висять 3 перекази- наразі ні, бо я з січня немала виплачених жетонів. Але розумію, що зараз треба тільки чекати, бо ринулись виплачувати всі (а сама знаєш, що тут нас багато) і так як вони вручну перекази зараз роблять, то швидко не буде. Тобто не буде затримки в місяць але все в 2-3 дні не виплатять

З того що я бачу на форумі то вони висилають так мало що будемо чекати до пасхи!

Тут зараз тільки чекати. Читала, що сьогодні декому виплатили, думаю з понеділка піде далі. Хоча при попередніх затрамках, то гроші виплачували і вночі і навіть в неділю. Може і цього разу так буде.
Я так як ти потрапила була 2 роки тому, коли близько 2-х місяців не було виплат , і я практично не мала нічого відкладеного. Тому я тебе дуже добре розумію. Цього разу я вже приготувалась.
І на майбутнє-потрібно бути готовим, бо такі затримки раз на 2 роки в них відбуваються. На моїй памяті це вже 4 раз

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 3:45 pm

Okropna_Zla_Podla pisze:
pt mar 17, 2023 3:43 pm
toweliiegirl420 pisze:
Okropna_Zla_Podla pisze:

Тут зараз тільки чекати. Читала, що сьогодні декому виплатили, думаю з понеділка піде далі. Хоча при попередніх затрамках, то гроші виплачували і вночі і навіть в неділю. Може і цього разу так буде.
В мене завжди є гроші! Але три місяці перед затримкою в мене щось трапилося в житті що я витратила все що мала! А потім хуяк і шоуап закрився!!!!!!!!!!!!!!
І я ніяк не можу отримати свої гроші!!!!

Okropna_Zla_Podla

Post autor: Okropna_Zla_Podla » pt mar 17, 2023 3:52 pm

toweliiegirl420 pisze:
pt mar 17, 2023 3:45 pm
Okropna_Zla_Podla pisze:
pt mar 17, 2023 3:43 pm
toweliiegirl420 pisze:

В мене завжди є гроші! Але три місяці перед затримкою в мене щось трапилося в житті що я витратила все що мала! А потім хуяк і шоуап закрився!!!!!!!!!!!!!!
І я ніяк не можу отримати свої гроші!!!!

Можу тільки поспівчувати, бо це дійсно важко і я тебе розумію, бо теж мала таку ситуацію.

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » pt mar 17, 2023 3:53 pm

😭😭😭😭😭
Жити вже не хочеться ......
Ще той пайредім нічого не робить не можу на 1 рівень перейти!
Мені що немає що більше робити ніж це виясняти?
Чи щооо

ODPOWIEDZ