Wycofanie żetonów na Ukrainie
Re: Wycofanie żetonów na Ukrainie
Та звісно що на самому шовап, який взагалі пейрідем?? з чого ви це взяли?? в шовапі на панелі виплат є інструкція з трьох кроків як то зробити, і все. ні про який пейрідем ніде навіть мови не йшлось
- toweliiegirl420
Того що через дві неділі буде новий оператор і треба там регеструватися. Ви читали що вони писали?
Не вірте всьому що пишуть)) офіційно шовап ніякої інформації з цього приводу не давав, а тут на формі багато чого пишуть...
Щойно навіть перечитала регуламін шовапа, в розділі Жетони є все інфо про нову верифікацію і про нового партнера щось там на А..алоджік чи щось таке ( не запам'ятала). Думаєте стали б вони брати нового партнера, а через два тижні нового? Дуже сумніваюсь.
Так що покиньте свої спроти робити щось на тому пейрідем, виконуйте інструкції верифікації шовапу і буде вам щастя:) ну або ж, як я вже казала, проблеми з самими банками, якщо читали на форумі, через мбанк все швидко проходить, з іншими трапляються тупняки.
Щойно навіть перечитала регуламін шовапа, в розділі Жетони є все інфо про нову верифікацію і про нового партнера щось там на А..алоджік чи щось таке ( не запам'ятала). Думаєте стали б вони брати нового партнера, а через два тижні нового? Дуже сумніваюсь.
Так що покиньте свої спроти робити щось на тому пейрідем, виконуйте інструкції верифікації шовапу і буде вам щастя:) ну або ж, як я вже казала, проблеми з самими банками, якщо читали на форумі, через мбанк все швидко проходить, з іншими трапляються тупняки.
- toweliiegirl420
Ти що на приколі?
Ти знаєш польську мову?
Я не можу тут давати силки бо буде бан але в іншому вікні на форумі є інформація від адміна шоуап що нам дали стару форму виплат на 2 неділі далі буде нова !
Знайдіть та почитайте собі
Ти знаєш польську мову?
Я не можу тут давати силки бо буде бан але в іншому вікні на форумі є інформація від адміна шоуап що нам дали стару форму виплат на 2 неділі далі буде нова !
- toweliiegirl420
A co z wypłatami?
W najbliższych tygodniach, od 15.03 możliwe będzie realizowanie wypłaty poprzez zwykły przelew.
Docelowo wypłaty będą realizowane poprzez usługę naszego nowego partnera PayRedeem .
Da to czas by zapoznać się z nowym systemem (do czego zachęcamy).
Co do samego PayRedeem - jest to system, który umożliwia otrzymywanie i wysyłanie środków poprzez tzw. ecardy. Wykonawca otrzyma wirtualną kartę ze środkami, które natychmiast zasilą jego portfel w usłudze PayRedeem . Proces jest bardzo prosty. PayRedeem pozwoli nie tylko na szybkie wypłaty żetonów na konto bankowe, ale także np. portfel kryptowalutowy. Wypłaty mogą być dokonywane także na konta bankowe w innych krajach. W ciągu najbliższych 3 miesięcy pojawi się także opcja uzyskania imiennej karty kredytowej VISA/Mastercard, którą będzie można płacić w np. sklepie, lub wypłacać środki z bankomatu.
PayRedeem ze swojej strony zobowiązał się do uruchomienia specjalnej infolinii w języku Polskim. Polskojęzyczna wersja strony również pojawi się do kilku dni.
O PayRedeem możecie dowiedzieć się więcej z ich strony: https://payredeem.com
W najbliższych tygodniach, od 15.03 możliwe będzie realizowanie wypłaty poprzez zwykły przelew.
Docelowo wypłaty będą realizowane poprzez usługę naszego nowego partnera PayRedeem .
Da to czas by zapoznać się z nowym systemem (do czego zachęcamy).
Co do samego PayRedeem - jest to system, który umożliwia otrzymywanie i wysyłanie środków poprzez tzw. ecardy. Wykonawca otrzyma wirtualną kartę ze środkami, które natychmiast zasilą jego portfel w usłudze PayRedeem . Proces jest bardzo prosty. PayRedeem pozwoli nie tylko na szybkie wypłaty żetonów na konto bankowe, ale także np. portfel kryptowalutowy. Wypłaty mogą być dokonywane także na konta bankowe w innych krajach. W ciągu najbliższych 3 miesięcy pojawi się także opcja uzyskania imiennej karty kredytowej VISA/Mastercard, którą będzie można płacić w np. sklepie, lub wypłacać środki z bankomatu.
PayRedeem ze swojej strony zobowiązał się do uruchomienia specjalnej infolinii w języku Polskim. Polskojęzyczna wersja strony również pojawi się do kilku dni.
O PayRedeem możecie dowiedzieć się więcej z ich strony: https://payredeem.com
- toweliiegirl420
Вбий в перекладач і почитайNiunia_ pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:16 pmНе вірте всьому що пишуть)) офіційно шовап ніякої інформації з цього приводу не давав, а тут на формі багато чого пишуть...
-
Підтверджую, що потрібно логуватись на payredeem ш збільшити статус до 1 рівня. а ти взагалі немаєш карти побиту або візи або те, що ти в'їхала сюди як біженець?toweliiegirl420 pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:19 pmТи що на приколі?
Ти знаєш польську мову?
- toweliiegirl420
Ні. В мене була позитивна децизія на працю але почалася корона і я втратила ту працю. Всі документи продовжені до 24.07.23Okropna_Zla_Podla pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:22 pmПідтверджую, що потрібно логуватись на payredeem ш збільшити статус до 1 рівня. а ти взагалі немаєш карти побиту або візи або те, що ти в'їхала сюди як біженець?toweliiegirl420 pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:19 pmТи що на приколі?
Ти знаєш польську мову?
Зараз пишу диплом і хотіла як випускниця зробити собі карту алое мені треба гроші а шоуап творить що творить!
Зараз роблю собі візу але то триває коло місяця!!!!
-
toweliiegirl420 pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:24 pmНі. В мене була позитивна децизія на працю але почалася корона і я втратила ту працю. Всі документи продовжені до 24.07.23Okropna_Zla_Podla pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:22 pmПідтверджую, що потрібно логуватись на payredeem ш збільшити статус до 1 рівня. а ти взагалі немаєш карти побиту або візи або те, що ти в'їхала сюди як біженець?toweliiegirl420 pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:19 pmТи що на приколі?
Ти знаєш польську мову?
Зараз пишу диплом і хотіла як випускниця зробити собі карту алое мені треба гроші а шоуап творить що творить!
Спробуй їм вислати те, що ти мала децизію, до того посилання на уставу повязану з коронавірусом і допиши , що згідно цієї устави ти тут легально+ додай фото закордонного паспорта і можливо якщл маєш легітимацію то додай її. В мене карта закінчилась в травні минулого року, то я просто вислала паспорт, печатку в паспорті, що очікую на нову і саму карту. Думала, що якщо скажуть, що не пасує тоді буду додавати посилання на устави з короною і біженцями
- toweliiegirl420
Відправила печать і чекаю!Okropna_Zla_Podla pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:28 pmtoweliiegirl420 pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:24 pmНі. В мене була позитивна децизія на працю але почалася корона і я втратила ту працю. Всі документи продовжені до 24.07.23Okropna_Zla_Podla pisze: ↑pt mar 17, 2023 3:22 pm
Підтверджую, що потрібно логуватись на payredeem ш збільшити статус до 1 рівня. а ти взагалі немаєш карти побиту або візи або те, що ти в'їхала сюди як біженець?
Спробуй їм вислати те, що ти мала децизію, до того посилання на уставу повязану з коронавірусом і допиши , що згідно цієї устави ти тут легально+ додай фото закордонного паспорта і можливо якщл маєш легітимацію то додай її. В мене карта закінчилась в травні минулого року, то я просто вислала паспорт, печатку в паспорті, що очікую на нову і саму карту. Думала, що якщо скажуть, що не пасує тоді буду додавати посилання на устави з короною і біженцями