Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Sweet00

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Sweet00 » czw mar 16, 2023 10:47 am

Od wczoraj czekam na weryfikację odnośnie konta bankowego. Ile to jeszcze potrwa? I czy przelew przyszedłby jak zawsze? Mam konto osobiste.

sweettomeetu

Post autor: sweettomeetu » czw mar 16, 2023 10:49 am

wszystkowidze pisze:
czw mar 16, 2023 10:41 am
Uwaga do wszystkich osób, które weryfikują się za pomocą zagranicznych banków takich jak Revolut, Wise itd. Możemy wykorzystać tego typu konto do Waszej weryfikacji, natomiast nie ma technicznej możliwości zlecenia wypłaty na taki rachunek (tak jak wcześniej zlecanie wypłat możliwe jest tylko na polskie konta). To ograniczenie zniknie w momencie wprowadzenia usługi PayRedeem.
W takim razie ponawiam pytanie kiedy zostanie wprowadzona usługa PayRedeem?

monikadomina

Post autor: monikadomina » czw mar 16, 2023 10:52 am

wszystkowidze pisze:
czw mar 16, 2023 10:37 am
goto_hell_ pisze:
czw mar 16, 2023 4:12 am
LysyZBrazzz pisze:
czw mar 16, 2023 1:41 am

U mnie właśnie weryfikacja przez Revoult przeszła w sekundę , a moderatora czekam już dość długo i nie ma. Może w nocy nie ma moderatorów

Panny - u mnie ogarnięte.
modzi pracują również nocami/ weryfikacja bez zbędnych problemów.
Porównując weryfikacje na zagranicznych cam- pikuś więc nie przeżywajcie. jednorazowo to zrobicie/ kwestia przyzwyczajenia ;)

buziaki ;*
Serwis jest stale monitorowany.
Marina111 pisze:
czw mar 16, 2023 8:03 am
A czy można zrobić weryfikację u moderatora czy dopiero po weryfikacji z banku?
Weryfikacja u moderatora to dopiero ostatni krok.
Proszę o pomoc mqm to samo od wczoraj czekam i nic
Ciagle ten sam komunikat ,,trwa weryfikacja na stronie partnera(odśwież strone) nadal to samo

monikadomina

Post autor: monikadomina » czw mar 16, 2023 10:54 am

Mam nowe konto na su mogę przelać tam 10tys.zet i od nowa zrobić weryfikację?czy muszę czekać nadal

kajetan_aptekarz1

Post autor: kajetan_aptekarz1 » czw mar 16, 2023 10:59 am

Mam zweryfikowane dwa różne konta na su i dwa różne banki. Czy przelewy wyjada normalnie czy będę musiał skorygować i usunąć jedno z kont? Czy su samo będzie to modyfikować/ usuwać?

monikadomina

Post autor: monikadomina » czw mar 16, 2023 11:04 am

Czyli mogę z 2 konta zrobić weryfikację

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » czw mar 16, 2023 11:10 am

kiedy planujecie ruszyć z PayRedeem?

Sanderka98

Post autor: Sanderka98 » czw mar 16, 2023 11:11 am

kiedy ruszy PayRedeem?

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw mar 16, 2023 11:20 am

BettyB pisze:
śr mar 15, 2023 5:38 pm
Czy jest dostepna mozliwosc wyplaty juz teraz na payredeem? Nie weryfikowalam sie jeszcze, wiec nie wiem jak wyglada panel wyplat. Albo mozliwosc wyplaty prosto na konto ZEN? Czy konto, ktorym zostanie zweryfikowana moja tozsamosc bedzie kontem na ktore mam robic wyplaty? Bo nie wiem, ktory numer konta podac..
Wypłaty wyglądają tak że najpierw musisz dostać eKartę Wypłat od Showup, którą potem już możesz wypłacić na swoje konto. Możesz dodać wiele kont na swoim profilu i wybierać to na które przelejemy środki, ale zawsze to konto musi być zweryfikowane. (wyciąg/ potwierdzenie transakcji z banku z Twoim imieniem i nazwiskiem oraz numerem konta przesłane przez nasz profil) Przelewy na konta zagraniczne będą wiązały się z dodatkową opłatą, więc najlepiej jak konto będzie w PL.

PayRedeem_Support
Partner

Post autor: PayRedeem_Support » czw mar 16, 2023 11:42 am

kajetan_aptekarz1 pisze:
czw mar 16, 2023 10:59 am
Mam zweryfikowane dwa różne konta na su i dwa różne banki. Czy przelewy wyjada normalnie czy będę musiał skorygować i usunąć jedno z kont? Czy su samo będzie to modyfikować/ usuwać?
Nie, na panelu będzie można wybrać na które konto przelać środki.

ODPOWIEDZ