Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Od wczoraj czekam na weryfikację odnośnie konta bankowego. Ile to jeszcze potrwa? I czy przelew przyszedłby jak zawsze? Mam konto osobiste.
-
W takim razie ponawiam pytanie kiedy zostanie wprowadzona usługa PayRedeem?wszystkowidze pisze: ↑czw mar 16, 2023 10:41 amUwaga do wszystkich osób, które weryfikują się za pomocą zagranicznych banków takich jak Revolut, Wise itd. Możemy wykorzystać tego typu konto do Waszej weryfikacji, natomiast nie ma technicznej możliwości zlecenia wypłaty na taki rachunek (tak jak wcześniej zlecanie wypłat możliwe jest tylko na polskie konta). To ograniczenie zniknie w momencie wprowadzenia usługi PayRedeem.
-
Proszę o pomoc mqm to samo od wczoraj czekam i nicwszystkowidze pisze: ↑czw mar 16, 2023 10:37 amSerwis jest stale monitorowany.goto_hell_ pisze: ↑czw mar 16, 2023 4:12 amLysyZBrazzz pisze: ↑czw mar 16, 2023 1:41 am
U mnie właśnie weryfikacja przez Revoult przeszła w sekundę , a moderatora czekam już dość długo i nie ma. Może w nocy nie ma moderatorów
Panny - u mnie ogarnięte.
modzi pracują również nocami/ weryfikacja bez zbędnych problemów.
Porównując weryfikacje na zagranicznych cam- pikuś więc nie przeżywajcie. jednorazowo to zrobicie/ kwestia przyzwyczajenia ;)
buziaki ;*
Weryfikacja u moderatora to dopiero ostatni krok.
Ciagle ten sam komunikat ,,trwa weryfikacja na stronie partnera(odśwież strone) nadal to samo
-
Mam nowe konto na su mogę przelać tam 10tys.zet i od nowa zrobić weryfikację?czy muszę czekać nadal
-
Mam zweryfikowane dwa różne konta na su i dwa różne banki. Czy przelewy wyjada normalnie czy będę musiał skorygować i usunąć jedno z kont? Czy su samo będzie to modyfikować/ usuwać?
-
- Partner
Wypłaty wyglądają tak że najpierw musisz dostać eKartę Wypłat od Showup, którą potem już możesz wypłacić na swoje konto. Możesz dodać wiele kont na swoim profilu i wybierać to na które przelejemy środki, ale zawsze to konto musi być zweryfikowane. (wyciąg/ potwierdzenie transakcji z banku z Twoim imieniem i nazwiskiem oraz numerem konta przesłane przez nasz profil) Przelewy na konta zagraniczne będą wiązały się z dodatkową opłatą, więc najlepiej jak konto będzie w PL.BettyB pisze: ↑śr mar 15, 2023 5:38 pmCzy jest dostepna mozliwosc wyplaty juz teraz na payredeem? Nie weryfikowalam sie jeszcze, wiec nie wiem jak wyglada panel wyplat. Albo mozliwosc wyplaty prosto na konto ZEN? Czy konto, ktorym zostanie zweryfikowana moja tozsamosc bedzie kontem na ktore mam robic wyplaty? Bo nie wiem, ktory numer konta podac..
-
- Partner
Nie, na panelu będzie można wybrać na które konto przelać środki.kajetan_aptekarz1 pisze: ↑czw mar 16, 2023 10:59 amMam zweryfikowane dwa różne konta na su i dwa różne banki. Czy przelewy wyjada normalnie czy będę musiał skorygować i usunąć jedno z kont? Czy su samo będzie to modyfikować/ usuwać?