Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
- toweliiegirl420
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Wszystko widzę, mam anulowany przelew ! Proszę o pomoc
A robilas przelew na konto z nazwa firmy? Czy na osobiste?toweliiegirl420 pisze: ↑czw mar 16, 2023 10:01 amWszystko widzę, mam anulowany przelew ! Proszę o pomoc
-
@Moderator
Proszę o pomoc mamnproblem z weryfikacja już od wczoraj cofa mnie do odświeżenia strony i dalej nic.
Proszę o pomoc mamnproblem z weryfikacja już od wczoraj cofa mnie do odświeżenia strony i dalej nic.
-
- Administrator
Serwis jest stale monitorowany.goto_hell_ pisze: ↑czw mar 16, 2023 4:12 amLysyZBrazzz pisze: ↑czw mar 16, 2023 1:41 amgoto_hell_ pisze: ↑czw mar 16, 2023 1:30 amdo Moda su ;*
Próbowałam kilka razy zrobić weryfikacje su na Revolut - niestety cały czas trwa weryfikacja.
Czy wybierając opcje potwierdzenia poprzez przelanie - dać przelew tradycyjny i zrobić to z konta revoluta?
bo nie ma go w opcji tam.
w jakich godzinach moderatorzy pracują? Chodzi mi o weryfikacje dowodu na transmisji ?
zazwyczaj siedzę w nocy i ciężko mi wyłapać moderatora .
buziaki ;*
U mnie właśnie weryfikacja przez Revoult przeszła w sekundę , a moderatora czekam już dość długo i nie ma. Może w nocy nie ma moderatorów
Panny - u mnie ogarnięte.
modzi pracują również nocami/ weryfikacja bez zbędnych problemów.
Porównując weryfikacje na zagranicznych cam- pikuś więc nie przeżywajcie. jednorazowo to zrobicie/ kwestia przyzwyczajenia ;)
buziaki ;*
Weryfikacja u moderatora to dopiero ostatni krok.
-
- Partner
Dokument można dodać w "Ustawieniach Profilu" w zakładce "Wypłata" Tam można dodać kilka rachunków bankowych i przesłać info oraz kolejne wyciągi.perwersyjna30 pisze: ↑wt mar 14, 2023 8:02 pmPayRedeem_Support
Zapomnialam dodac wyciag z drugiego konta bankowego przy dodawaniu skanu.Jak mam teraz to ppoprawic, dodac drugi scan?
-
- Partner
Generalnie prosimy o wyokrzystanie limitu na pierwszym poziomie zanim weryfikujemy na drugi._pinacolada_ pisze: ↑śr mar 15, 2023 3:33 pmIle trwa 2 etap weryfikacji przez tego partnera? Kogoś już zweryfikowali poprawnie?
-
- Administrator
Uwaga do wszystkich osób, które weryfikują się za pomocą zagranicznych banków takich jak Revolut, Wise itd. Możemy wykorzystać tego typu konto do Waszej weryfikacji, natomiast nie ma technicznej możliwości zlecenia wypłaty na taki rachunek (tak jak wcześniej zlecanie wypłat możliwe jest tylko na polskie konta). To ograniczenie zniknie w momencie wprowadzenia usługi PayRedeem.