Wycofanie żetonów na Ukrainie
Wycofanie żetonów na Ukrainie
Czy będzie możliwe zlecanie płatności przez payredeem, jeśli jestem na Ukrainie? A kiedy będzie dostępny? Dziękuję za odpowiedź
-
Дівчата, мусите мати доступ до інтернет-банку на який раніше виплачували жетони. Треба зробити все як в інструкції, вислати їм фото документів, далі вас перекине на сторінку банку де ви маєте залогінитись, і далі розмова з модератором, де він перевіряє фото на документах і ваше обличчя онлайн. Ніяких пейрідем нічого такого, після верифікації все залишилось як було.
- toweliiegirl420
Отримала емейл що маю вислати легальний побит в Польщі. Брак слів......... Що маю робити?Niunia_ pisze: ↑czw mar 16, 2023 9:35 amДівчата, мусите мати доступ до інтернет-банку на який раніше виплачували жетони. Треба зробити все як в інструкції, вислати їм фото документів, далі вас перекине на сторінку банку де ви маєте залогінитись, і далі розмова з модератором, де він перевіряє фото на документах і ваше обличчя онлайн. Ніяких пейрідем нічого такого, після верифікації все залишилось як було.
- toweliiegirl420
Новий оператор мені підписав на почту що я не пройшла верифікацію бо маю вислати подтвердженя легального побиту тут.
Я не розумію що за логіка. Нам казали що можна буде виплачювать гроші з любої точки а просять документи польські.
Як це розуміти
Я не розумію що за логіка. Нам казали що можна буде виплачювать гроші з любої точки а просять документи польські.
Як це розуміти
як я зрозуміла, що приблизно через два тижні showup відкриє доступ до payredem. Я писала в підтримку payredem, з питанням, чи можна буде виводити кошти на Українські банки, мені відповіли спочатку, що не можна, потім я уточнила, чи планують можливість таку скоро, вони відповіли:
We are writing in connection with your question regarding sending cashout in Ukraine.
As we just confirmed with your financial department, cashouts can be send in Ukraine (as long as they are not in Crimea or Donbass regions).
We are writing in connection with your question regarding sending cashout in Ukraine.
As we just confirmed with your financial department, cashouts can be send in Ukraine (as long as they are not in Crimea or Donbass regions).
Дякую за інформацію. Є надіяMily_Eva pisze: ↑pt mar 17, 2023 11:52 amяк я зрозуміла, що приблизно через два тижні showup відкриє доступ до payredem. Я писала в підтримку payredem, з питанням, чи можна буде виводити кошти на Українські банки, мені відповіли спочатку, що не можна, потім я уточнила, чи планують можливість таку скоро, вони відповіли:
-
Це справді знущання,а писали що все буде легко,а вийшло,що гроші зароблені є,а вивести не можемо.Для українок зробили все добре,при тому що в нас неспокійні часи зараз в країні.
- toweliiegirl420
Ти прoйшла верифікацію в нового посредніка?Niunia_ pisze: ↑pt mar 17, 2023 1:55 pmДівчата, я теж українка, писала вище, у мене все вийшло без жодних проблем і зайняло хвилин 10. Просто для цього потрібно мати карту польського банку, ви ж якось раніше на неї гроші виводили?? В мене так само немає польської прописки..можливо проблема у ваших банках??
Не на самому шоуап а payredeem?