Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
Nie przechodzi mi weryfikacja ani przez Millenium (probowalam z 5 razy) ani Przez Revolut. Wyslalam przelew moze tak przejdzie. Caly czas trwa weryfikackja
Czyli mozna bylo wyplacac na ZEN? Kurcze, to jak to zrobic zeby zweryfikowac...rabarbarowy6969 pisze: ↑śr mar 15, 2023 7:44 pmJednak nie macie ZEN wiec w jaki sposób mam zweryfikować konto ZEN używane u Was od ponad roku do wypłat?wszystkowidze pisze: ↑wt mar 14, 2023 1:21 pmZ tego co wiemy, to zarówno Revolut jak i ZEN wspierają OpenBanking, którego używamy do szybkiej weryfikacji.rabarbarowy6969 pisze: ↑wt mar 14, 2023 1:19 pmCzy będzie można się zweryfikować u Was na SU A pomocą ZEN to to samo co Revoult.
Chodzi mi o weryfikację konta bankowego.
Chyba nie mozna. Wczesniej udzielil takiej informacji. W rehulaminie jest, ze swiadcza uslugi na rzecz osob fizycznych, dlatego mozna wyplacac pieniadze tylko na konto osobiste. Jak prowadzisz jednoosobowa dz.g.to rozliczac sie mozesz z konta osobistego.
Na konto osobiste możesz przelać 15 tys miesięcznie (chyba). Więc jest limit kwoty.
To tak jak u mnie. Zrobiłam 3 razy weryfikację Revolt i chciałam jeszcze przelewem zweryfikować i cały czas trwa weryfikacjaOkropna_Zla_Podla pisze: ↑śr mar 15, 2023 7:54 pmNie przechodzi mi weryfikacja ani przez Millenium (probowalam z 5 razy) ani Przez Revolut. Wyslalam przelew moze tak przejdzie. Caly czas trwa weryfikackja