Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
-
Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.
PayRedeem_Support
Zapomnialam dodac wyciag z drugiego konta bankowego przy dodawaniu skanu.Jak mam teraz to ppoprawic, dodac drugi scan?
Zapomnialam dodac wyciag z drugiego konta bankowego przy dodawaniu skanu.Jak mam teraz to ppoprawic, dodac drugi scan?
- toweliiegirl420
Wszystko widzę mam pytanie o której otwieracie panel 15.03?
O 00:00 czy z rana?
-
Czy na payredeem muszę mieć ekarte,aby wypłacać pieniądze? I jak to się robi?
-
Dziewczyny powiedzcie mi czy ten pay redeem jest w ogóle potrzeby do wypłacenia żetonów na zwykłe konto bankowe? Czy tylko żeby mieć te wirtualne karty? Ja już się pogubiłam..
- toweliiegirl420
Póki co nie, ale późnej będzie potrzebny do wypłaty na zwykłe konto bankoweSexyladyy3001 pisze: ↑wt mar 14, 2023 11:15 pmDziewczyny powiedzcie mi czy ten pay redeem jest w ogóle potrzeby do wypłacenia żetonów na zwykłe konto bankowe? Czy tylko żeby mieć te wirtualne karty? Ja już się pogubiłam..
-
PODTRZYMUJĘ PYTANIE KIEDY PANEL ZOSATNIE OTWORZONY? RANO?toweliiegirl420 pisze: ↑wt mar 14, 2023 9:23 pmWszystko widzę mam pytanie o której otwieracie panel 15.03?
-
Pytanie do moderatora SU:
Jeśli robię transmisję na kilku różnych kontach użytkownika na showup to czy każde teraz muszę zweryfikować z obecnością moderatora i z każdego mogę robić wypłatę na konto bankowe/payredeem? Czy wystarczy jedno główne zweryfikować , a z pozostałych dodatkowych kont przesyłać żetony na konto główne do wypłat po prostu? Lub należy zweryfikować wszystkie konta ale wypłacać z jednego?
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź
Jeśli robię transmisję na kilku różnych kontach użytkownika na showup to czy każde teraz muszę zweryfikować z obecnością moderatora i z każdego mogę robić wypłatę na konto bankowe/payredeem? Czy wystarczy jedno główne zweryfikować , a z pozostałych dodatkowych kont przesyłać żetony na konto główne do wypłat po prostu? Lub należy zweryfikować wszystkie konta ale wypłacać z jednego?
Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź