Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Oficjalne komunikaty administracji ShowUp.tv
ODPOWIEDZ
Dziewucha

Re: Wypłaty i weryfikacja tożsamości dla transmitujących.

Post autor: Dziewucha » wt mar 14, 2023 12:00 pm

po kliknięciu szarego przycisku "sign in" mi automatycznie znmieniło strone do logowania na polski

Awatar użytkownika
toweliiegirl420

Post autor: toweliiegirl420 » wt mar 14, 2023 12:33 pm

Domi7899 pisze:
wt mar 14, 2023 11:57 am
Czy tylko ja nie wiedzę możliwości zmiany języka na polski na PayReedem?
Jest w języku polskim ale ze względu na regulamin to nie mogę ci podesłać link. Ale na pewno są

ola2504

Post autor: ola2504 » wt mar 14, 2023 12:45 pm

Nie mogę wgrać zdjęcia dowodu do tego Payreddem żeby przejść do tego poziomu 1 ktoś wie dlaczego?ktos ma podobny problem?

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 14, 2023 12:47 pm

Dziewucha pisze:
wt mar 14, 2023 12:14 am
mBank nie umożliwia pobrania wyciągu z konta z adresem. By otrzymać taki wyciąg należy poprosić bank o przesłanie zaświadczenia o posiadaniu rachunku w wersji papierowej, co jest dodatkowo płatne. - google
W każdym potwierdzeniu przelewu jest przynajmniej adres Nadawcy. Dotyczy to wszystkich banków. PayRedeem potwierdził, że można im takie pojedyncze potwierdzenie przesłać i to w zupełności wystarczy. Adres nie musi być konkretnie w wyciągu, który z zasady jest zestawieniem transakcji. Natomiast zawsze jest na potwierdzeniu przelewu. Należy tylko pamiętać by dokument nie był starszy niż 90 dni.
ciasna_czikita pisze:
pn mar 13, 2023 11:39 pm
Administracjo kolejny problem.Ja nie płacę rachunków żadnych a na wyciągach (mam millenium) w ogóle nie widnieje moje imię i nazwisko ani adres.Przed chwilą sprawdzałam.
Jak wyżej... jedno potwierdzenie przelewu, gdzie jest adres i sprawa rozwiązana.
WypieprzMnie pisze:
pn mar 13, 2023 11:26 pm
Administrator zaleca zwiększenie limitu konta. O ile dobrze rozumiem tą łamaną polszczyznę na stronie PayRedeem z poziomu 0 można wypłacić tylko kwotę 702 zł na rok... Aby przejść na kolejny poziom poza dowodem osobistym potrzebny jest również "Dowód adresu zamieszkania
Dokument z datą nie starszą niż 90 dni" Co to wogóle za dokument? Porażka.
Rachunki za media, telefon, telewizję, dokumenty podatkowe i potwierdzenia bankowe też są akceptowane. Czyli znowu, najprościej jakieś potwierdzenie naszego przelewu - tam jest nasze imię i nazwisko i adres.
ciasna_czikita pisze:
wt mar 14, 2023 12:32 am
Nie no nie mogę....
Mi już ręce opadają na temat tych zmian.
A pay redeem nie przyjmuje skanów ani screenów o czym też piszą na swojej stronie.
To jest jakaś tragedia co się tu po prostu dzieje.
Generujesz ze strony banku PDF. Wkładasz do PayRedeem. Nic nie drukujesz, nic nie płacisz. Każdy bank ma opcje by wygenerować potwierdzenia przelewów do PDF. Tak samo wyciągów. To w zupełności wystarcza.
nektar_ynka_ pisze:
wt mar 14, 2023 7:45 am
Mam konto zagraniczne czy mogę na je podać przy weryfikacji? Do wypłat?
Do weryfikacji w showup.tv można podać praktycznie dowolny bank. Jeżeli nie obsługuje on systemu OpenBanking, wówczas można zweryfikować rachunek za pomocą przelewu (tylko, że trwa to troszkę dłużej). Do Wypłat opublikujemy dokładną listę.
Lena87 pisze:
wt mar 14, 2023 8:23 am
Też jestem ciekawa o tego Revoluta wiecie coś na ten temat , Tam też mam polskie konto .
Ja juz konto założyłam ma tym payRedeem ale chyba z reszta poczekam jak juz uruchomią ten panel wypłat bo nie wiem czy teraz trzeba tam zweryfikować to konto ze swoim czy dopiero później.
Revolut będzie akceptowany.
Robienadgodziny pisze:
wt mar 14, 2023 8:50 am
Jak to dokładnie będzie wyglądać z wyciągiem konta?Muszę podawać za każdym razem gdy robię zlecenie wypłaty?I za jaki okres ten wyciąg?Za miesiąc czy kilka miesięcy wstecz czy jak?Sorry ale nie rozumiem tego.
Raz i koniec.
kajetan_aptekarz1 pisze:
wt mar 14, 2023 10:17 am
Dzień dobry, mam 3 konta bankowe. Czy będzie możliwość wykonywania przelewów na 3 konta po weryfikacji? Czy będzie trzeva odbyć 3 weryfikacje . Wszystkie konta są na mnie .
W przypadku wypłat PayRedeem po prostu trzeba dodać wszystkie konta do swojej listy wypłat. Na potrzeby weryfikacji i starej metody wypłat wybiera się jedno konto. Żeby zmienić konto należy ponownie uruchomić weryfikację.
Myroslava pisze:
pn mar 13, 2023 10:21 pm
dziękuję za informację, Panie Administratorze, proszę powiedzieć czy będzie możliwość wypłaty środków na Ukrainę?
Bezpośrednio nie jest to możliwe, ale można środki z PayRedeem przelać na konto Revoluta, które jest np. połączone z Ukraińskim kontem i to załatwia sprawę w 100%.

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 14, 2023 1:04 pm

Jeżeli będziecie mieć pytania odnośnie funkcjonowania PayRedeem, weryfikacji, przelewów - możecie je w tym wątku bezpośrednio zadawać użytkownikowi PayRedeem_Support.

SEXI_GANGSTA

Post autor: SEXI_GANGSTA » wt mar 14, 2023 1:18 pm

Czyli żeby potwierdzić, aktualnie będą dwie formy wypłat, stara i nowa? Finalnie ma zostać tylko nowa?

Ile będzie trwał proces dostarczenia pieniędzy na konto poprzez PayRedeem? Przelew wychodzi od Was i trafia do nich i oni wysyłają dopiero od siebie?

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » wt mar 14, 2023 1:19 pm

Czy będzie można się zweryfikować u Was na SU A pomocą ZEN to to samo co Revoult.
Chodzi mi o weryfikację konta bankowego.

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 14, 2023 1:19 pm

SEXI_GANGSTA pisze:
wt mar 14, 2023 1:18 pm
Czyli żeby potwierdzić, aktualnie będą dwie formy wypłat, stara i nowa? Finalnie ma zostać tylko nowa?

Ile będzie trwał proces dostarczenia pieniędzy na konto poprzez PayRedeem? Przelew wychodzi od Was i trafia do nich i oni wysyłają dopiero od siebie?
Tak. Przelew do PayRedeem jest natychmiastowy (po zatwierdzeniu zlecenia).

wszystkowidze
Administrator

Post autor: wszystkowidze » wt mar 14, 2023 1:21 pm

rabarbarowy6969 pisze:
wt mar 14, 2023 1:19 pm
Czy będzie można się zweryfikować u Was na SU A pomocą ZEN to to samo co Revoult.
Z tego co wiemy, to zarówno Revolut jak i ZEN wspierają OpenBanking, którego używamy do szybkiej weryfikacji.

rabarbarowy6969

Post autor: rabarbarowy6969 » wt mar 14, 2023 1:24 pm

wszystkowidze pisze:
wt mar 14, 2023 1:21 pm
rabarbarowy6969 pisze:
wt mar 14, 2023 1:19 pm
Z tego co wiemy, to zarówno Revolut jak i ZEN wspierają OpenBanking, którego używamy do szybkiej weryfikacji.
Dzięki za odpowiedź bo tutaj to nowość że Ktoś na bieżąco odpisuje. Powodzenia

ODPOWIEDZ