Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Przelewy

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Sweet00

Przelewy

Post autor: Sweet00 » pn mar 13, 2023 5:42 am

Hej kiedy można się spodziewać przelewu za 18.01 ?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn mar 13, 2023 8:11 am

Sweet00 pisze:
pn mar 13, 2023 5:42 am
Dziś 16 styczeń 17 styczeń 18 styczeń wychodzą ostatnie dni na liście zaległości.
Jutro 14 marca będą otwierać panel wypłat po 15 marca jutrze będą zaczynać weryfikację.

Przemek246

Post autor: Przemek246 » pn mar 13, 2023 9:08 am

Mam pytanie Goryl. Zaległe wypłaty wypłacą,a te co panel wstrzymany to też wypłacą i potem weryfikacja czy najpierw weryfikacja żeby je wypłacić?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn mar 13, 2023 9:40 am

Przemek246 pisze:
pn mar 13, 2023 9:08 am
Mam pytanie Goryl. Zaległe wypłaty wypłacą,a te co panel wstrzymany to też wypłacą i potem weryfikacja czy najpierw weryfikacja żeby je wypłacić?
Panel wypłat zostanie otwarty 14 marca
A weryfikacja 15 marca jest obowiązkowa dla wszystkich co wypłacają zarobiony żeton do wypłacenia.

Wypłaty wszystkich zaległych zgłoszeń zostaną zakończone do 14.03.2023. Następnie zostanie aktywowane zlecanie NOWYCH wypłat żetonów.

Aby jednak zapewnić stabilność w wypłatach żetonów musieliśmy zaktualizować procedury aby dostosować się do najnowszych wymagań stawianych przez instytucje finansowe. Chodzi tutaj przede wszystkim o pełną zgodność z zapisami o przeciwdziałaniu praniu brudnych pieniędzy i handlu ludźmi. Te wymagają od nas pewnych zmian w działaniu serwisu i jedną z tych rzeczy jest właśnie weryfikacja tożsamości.

Jak będzie wyglądać weryfikacja tożsamości?

Cały proces jest bardzo prosty i co najważniejsze jednorazowy. Składa się on z trzech kroków:

1. Konieczne będzie wgranie skanu dokumentu tożsamości. Może to być dowód osobisty lub paszport. Ważne by dokument był wyraźny i było dobrze widoczne Wasze zdjęcie.

2. W drugim kroku zostaną zweryfikowane dane z systemu bankowego. Dzięki temu będziemy w stanie potwierdzić, że konto bankowe, na które będą wysyłane wypłaty należy do danego Wykonawcy.

3. Ostatnim krokiem jest upewnienie się, że dokumenty faktycznie należą do Wykonawcy. Tutaj wystarczy uruchomić transmisję publiczną i po prostu poczekać na moderatora, który wyśle zaproszenie na specjalną prywatną sesję. Jeżeli wszystko będzie w porządku, można zlecać swoje wypłaty.

Aby uniknąć niepotrzebnych stresów podajemy listę rzeczy, o których należy pamiętać:
- konto bankowe musi bezwzględnie należeć do Wykonawcy. Nie możemy to być rachunek należący do osób trzecich.
- zdjęcia dowodów/paszportów muszą być wyraźne. Musimy być w stanie także rozpoznać twarz transmitującego. Żadna część dokumentu nie może być też zasłonięta, prześwietlona ani zabrudzona. Zdjęcie można wykonać telefonem albo zeskanować w skanerze.
- ostatni krok wymaga obecności Moderatora. Wystarczy uruchomić transmisję publiczną, a ten się sam pojawi. W zależności od godziny i ilości pracy może to jednak chwilę potrwać.

Przemek246

Post autor: Przemek246 » pn mar 13, 2023 9:44 am

Czyli nie wypłacę dopóki nie przejdę weryfikacji?

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn mar 13, 2023 9:46 am

Przemek246 pisze:
pn mar 13, 2023 9:44 am
Czyli nie wypłacę dopóki nie przejdę weryfikacji?
Tak najprawdopodobniej tak będzie.
Ja mam nadzieję że wszyscy otrzymają swoje zarobione pieniądze.
Poczekajmy na weryfikację.

Przemek246

Post autor: Przemek246 » pn mar 13, 2023 9:47 am

Dzięki za odp.

Wonder_BOOM

Post autor: Wonder_BOOM » pn mar 13, 2023 12:48 pm

Sweet00 pisze:
Mój dziś o 8:45 został zrealizowany tez z 18.01 😍

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » pn mar 13, 2023 12:55 pm

Wonder_BOOM pisze:
pn mar 13, 2023 12:48 pm
Sweet00 pisze:
Mój dziś o 8:45 został zrealizowany tez z 18.01 😍
Przelewy wyszły o 8 rano dziś ostatnie zaległości zostaną wypłacone za styczeń
16,17,18 i już część osób dostała pieniądze mają na koncie.
Bo PKO BP przelew zwykły taka forma płatności zostają wypłacane.
Dziś wypłacają zaległości wszystkim ostatnią lista za styczeń.

ODPOWIEDZ