Załamana !
Załamana !
Miałam dziś nieprzyjemna sytuacje przez Wasze ociąganie się z wypłatami. Zostałam zwyzywana od krętacza i oszusta przez kogoś kto mi pomógł i pożyczył pieniądze - napisaliście , ze pieniądze będą do 2 tyg , 2 tyg minęły i chciałabym już pieniądze na swoim koncie.
Też Cię rozumiem… mieszkam obecnie na 3-go u znajomych i nadaje po „kryjomu” żeby móc się wyprowadzić potrzebuje zarobionej kasy z su. Znajomi pytają kiedy się wyprowadzę, a ja nie mam jak, bo nie ma wypłaty? Zaraz przyjdzie pod mostem mieszkać…._FiJi_00 pisze: ↑pn mar 06, 2023 4:53 pmMiałam dziś nieprzyjemna sytuacje przez Wasze ociąganie się z wypłatami. Zostałam zwyzywana od krętacza i oszusta przez kogoś kto mi pomógł i pożyczył pieniądze - napisaliście , ze pieniądze będą do 2 tyg , 2 tyg minęły i chciałabym już pieniądze na swoim koncie.
Ja was obie rozumiem każda osoba ma do opłacenia swoje rachunki i życie.Cash_Lola pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:36 pmTeż Cię rozumiem… mieszkam obecnie na 3-go u znajomych i nadaje po „kryjomu” żeby móc się wyprowadzić potrzebuje zarobionej kasy z su. Znajomi pytają kiedy się wyprowadzę, a ja nie mam jak, bo nie ma wypłaty? Zaraz przyjdzie pod mostem mieszkać…._FiJi_00 pisze: ↑pn mar 06, 2023 4:53 pmMiałam dziś nieprzyjemna sytuacje przez Wasze ociąganie się z wypłatami. Zostałam zwyzywana od krętacza i oszusta przez kogoś kto mi pomógł i pożyczył pieniądze - napisaliście , ze pieniądze będą do 2 tyg , 2 tyg minęły i chciałabym już pieniądze na swoim koncie.
Ten 10 stycznia powinien zlecony być środa lub piątek.
Gorylku… tyle, że to dopiero 10… a gdzie jeszcze 17… ;( poza tym skoro idzie to w miarę po kolei serwis mógłby się już do czegoś zobowiązać np. Że Np. Od 13.03 ruszy już nowy panel do wypłat. Przecież są w stanie to określić po częstotliwości wypłat zaległości… Każda z nas chciałaby wiedzieć na czym stoi i móc cokolwiek zaplanować, to przecież naturalne…GORYL pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:42 pmJa was obie rozumiem każda osoba ma do opłacenia swoje rachunki i życie.Cash_Lola pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:36 pmTeż Cię rozumiem… mieszkam obecnie na 3-go u znajomych i nadaje po „kryjomu” żeby móc się wyprowadzić potrzebuje zarobionej kasy z su. Znajomi pytają kiedy się wyprowadzę, a ja nie mam jak, bo nie ma wypłaty? Zaraz przyjdzie pod mostem mieszkać…._FiJi_00 pisze: ↑pn mar 06, 2023 4:53 pmMiałam dziś nieprzyjemna sytuacje przez Wasze ociąganie się z wypłatami. Zostałam zwyzywana od krętacza i oszusta przez kogoś kto mi pomógł i pożyczył pieniądze - napisaliście , ze pieniądze będą do 2 tyg , 2 tyg minęły i chciałabym już pieniądze na swoim koncie.
Ten 10 stycznia powinien zlecony być środa lub piątek.
No za dużo trudnych pytań.Cash_Lola pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:51 pmGorylku… tyle, że to dopiero 10… a gdzie jeszcze 17… ;( poza tym skoro idzie to w miarę po kolei serwis mógłby się już do czegoś zobowiązać np. Że Np. Od 13.03 ruszy już nowy panel do wypłat. Przecież są w stanie to określić po częstotliwości wypłat zaległości… Każda z nas chciałaby wiedzieć na czym stoi i móc cokolwiek zaplanować, to przecież naturalne…
Nie oczekuj że ja tu się wypowiem publicznie 😶
Zrozumiałe i tak masz cierpliwość na nas wszystkie zrzędy ;)GORYL pisze: ↑pn mar 06, 2023 8:07 pmNo za dużo trudnych pytań.Cash_Lola pisze: ↑pn mar 06, 2023 6:51 pmGorylku… tyle, że to dopiero 10… a gdzie jeszcze 17… ;( poza tym skoro idzie to w miarę po kolei serwis mógłby się już do czegoś zobowiązać np. Że Np. Od 13.03 ruszy już nowy panel do wypłat. Przecież są w stanie to określić po częstotliwości wypłat zaległości… Każda z nas chciałaby wiedzieć na czym stoi i móc cokolwiek zaplanować, to przecież naturalne…
Nie oczekuj że ja tu się wypowiem publicznie 😶