Wyplaty z okolic 16.01 czyli ostanie dni kiedy dało się zlecić wypłatę
-
Wyplaty z okolic 16.01 czyli ostanie dni kiedy dało się zlecić wypłatę
Hej. Ja czekam na przelew z 16.01.23 dajcie znać jak dostaniecie jakiś przelew z okolic tego dnia :)
No i bardzo mnie ciekawi czy uwiną się z tymi wypłatami do końca tygodnia 🤷♀️
No i bardzo mnie ciekawi czy uwiną się z tymi wypłatami do końca tygodnia 🤷♀️
-
Mnie tez to ciekawi , liczę na to ze tak bo kolejny przelew mam z 11.01 .
-
No trochę to już trwa nie ma co... ja i moja słaba pamięć nie chcą tu błyszczeć mądrościami bo nie do końca pamiętam ile ostatnim razem trwało wstrzymanie wypłaty żetonów ale wydaję mi się że wtedy to krócej trwało. Ale już trochę tu jestem i od początku wiedziałam że wypłata zet w końcu ruszy jak ostatnim razem i dwa razy temu ,
jakoś nie sądzę żeby ten portal kiedykolwiek zbankrutował i doprowadził do nie wypłacenia dziewczyną zarobionych żetonów. Śmiem twierdzić że show up dla właściciela tego portalu jest jak Kura znosząca złote jaja a umówmy się nikt z takiej kury rosołu nie zrobi 😁
jakoś nie sądzę żeby ten portal kiedykolwiek zbankrutował i doprowadził do nie wypłacenia dziewczyną zarobionych żetonów. Śmiem twierdzić że show up dla właściciela tego portalu jest jak Kura znosząca złote jaja a umówmy się nikt z takiej kury rosołu nie zrobi 😁
11 styczeń jest realnie że powinien być do piątku ale jeszcze nie wyszły przelewy 10 styczeń.SympatycznaOmg pisze: ↑pn mar 06, 2023 10:23 amMnie tez to ciekawi , liczę na to ze tak bo kolejny przelew mam z 11.01 .
Dziś puszczono losowo parę 9 stycznia dokończono 5 styczen, 6 styczeń dostały też dziś. Oraz 8 styczeń już od rana.
Przelewy idą losowo rano 8 00 a 8.15 były pierwsze osoby 👥 co zostały zlecone do wypłat.
11 styczeń zależy od tego jak 9 i 10 szybko zostanie zrealizowany w tym tygodniu.
Zlecenia wypłat są poniedziałek środa piątek.Dlaczego__JA pisze: ↑pn mar 06, 2023 11:56 ampewnie jutro dostaniesz jak dzis robia z 9 stycznia hehe
11 nie liczył bym na jutro możliwa środa piątek. To zależy jak szybko zakończy się 9 i 10 styczeń.
-
quzwa goryl po takiej przerwie długiejjjjjjjjjj oni powinni expresowo wszystkie przelewy puscic , to kiedy panel wyplat odblokuja ... za 1,5tyg wedlug moich obliczen... zenadai tyle w temacie
A co ja mogę za to to nie ja wypłacam.Dlaczego__JA pisze: ↑pn mar 06, 2023 12:05 pmquzwa goryl po takiej przerwie długiejjjjjjjjjj oni powinni expresowo wszystkie przelewy puscic , to kiedy panel wyplat odblokuja ... za 1,5tyg wedlug moich obliczen... zenadai tyle w temacie
Showup zlecił to swojemu płatnikowi
To on wypłaca środki.
-
Fajnie że zlecaja kase ludzia .Ale takim speedem to panel otworza w maja dopiero