!!! Dostałam przelew !!!
Re: !!! Dostałam przelew !!!
Otrzymałem wczorajszą płatność za 4 stycznia. Teraz czekam na 16 stycznia. Napiszę jak pieniądze wpłyną na konto
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Krótko mówiąc - bez pracy nie ma kołaczy. ;)
Jak ty mnie teraz Magillś zaimponowałeś, taki jesteś rozsądny. Bije od ciebie taka władcza postawa - i like it. Bądź moim King Kongiem, a ja będę twoją Jessicą Lange (Dwan). :D
Goryl nie zrozumiales w pelni mojej wypowiedzi.Odnioslam sie glownie do Twoich postow w ktorych piszesz ze to trwa bo maja duzo przelewow, ze nie wszystko zrobia w jeden dzien itd.Bardzo zabawne te twoje wnioski.To ja sie pytam ile uwazasz przelewow maja dziennie do zrealizowania??Ile tu transmitujacych robiacych reguralne wyplaty??A moze myslisz ze nagle wszystkie te osoby umowily sie i hurtem zrobily wyplaty jednego dnia??Ilosc dziennych przelewow przy tej liczbie transmitujacych nie moze byc bardzo duza.To czysta matematyka!!Jeszcze po zmianach w ktorych warunkiem zlecenia wyplaty jest uzbieranie kwoty 1000zł.Policz jeszcze ze nie kazda dziewczyna zarobi tyle w dzien czy dwa a nawet trzy.Wiele zbiera taka kwote z doskoku w tydzien dwa czy trzy.Fakty sa takie ze w wtorek ruszyly jakies tam przelewy i ja wszystko rozumiem ze nie zleca wszystkiego na raz ale tu nie widac zadnego postepu.Gdyby przykladowo poszly we wtorek przelewy z 5,6,7 stycznia.Sroda 7,8,9 stycznia.Dzisiaj 10,11,12 stycznia to bylby postep.Tutaj wyglada to tak jakby celowo puscili kilka przelewow by tylko podnies morale.Ale te kilka przelewow to igla w stogu siana.To jest tyle co nic w sakli zaleglosci.Skoro maualnie jednak mogą to puszczac to powod mamy inny i nie chodzi tu o czas, nawarstwienie zleconych przelewow itd.Twoj wydzwiek wypowiedzi zacheca by transmitowac i jakos mnie to nie dziwi.Podkreslam jeszcze raz dla mnie argument ze wyplacali zawsze to i wyplaca teraz to zaden argument!!.Ktos tu calkiem zgrabnie napisal ze plajty przekrety cechuje wlasnie taka zaleznosc.Budowanie zaufania czasem latami, wywiazywanie sie z platnosci umow itd tylko po to zeby na koncu zrobic jedno wielkie BUM!!Nie chce nic przesadzac i wcale nie twierdze ze tak bedzie ale nasza sytuacje dodatkowo pogorsza to ze nasza wiedza o naszym pracodawcy jest znikoma.Niemal zerowa, tez dzieki temu ze sami o to zadbali.Do tego regulamin ktory w zaden ale to zaden sposob nie chroni nas i mamy pelen obraz ryzyka jakie podejmujemy.Po prostu uważaam ze to stapanie po cienkim lodzie.A w swowojej wypowiedzi nie odnioslam sie w ogole do tego czy warto transmitowac czy nie.Ktos chce transmitowac niech transmituje.Jego sprawa..
Tak jak byś się pokazała na kamerce 😜 a nie ukrywała to kto wie może i cie znam może nie.TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑czw mar 02, 2023 6:00 pmKrótko mówiąc - bez pracy nie ma kołaczy. ;)
Jak ty mnie teraz Magillś zaimponowałeś, taki jesteś rozsądny. Bije od ciebie taka władcza postawa - i like it. Bądź moim King Kongiem, a ja będę twoją Jessicą Lange (Dwan). :D
Oczywiście ja nie znam cie z showup nie trasmitujesz chyba lub jesteś tu z innego konta jak wszystkie zakładają prędko nowe konto 😂 i trzeba iść na forum
.
Bo żadna prawie tu nie przyjdzie pisać z swojego konta co pracuje.
Są osoby co przychodzą swoim kontem co nadaje i tak ta osoba jest wiarygodniejsza dla mnie. Bo nadaje bo wiem jak wygląda.
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
Nie bądź taki śmiertelnie poważny. Może inne są bardziej wiarygodne, ale np. mniej lotne. Poza tym... nie wszystko złoto, co się świeci. Ważne jest także porozumienie dusz, a ja czuję, że odbieramy na tych samych falach. ;)
Przepraszam bardzo ! Ja na początku pisałam tu z konta z którego nadawałam i czekam na kasę jeszcze z 15 stycznia , ale groziłeś mi 365 banem, moje wpisy były kasowane a na końcu dostałam na m-c bana na pisanie tutaj, więc musiałam założyć obecne konto by móc się tu wypowiadaćGORYL pisze: ↑czw mar 02, 2023 6:16 pmTak jak byś się pokazała na kamerce 😜 a nie ukrywała to kto wie może i cie znam może nie.TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑czw mar 02, 2023 6:00 pmKrótko mówiąc - bez pracy nie ma kołaczy. ;)
Oczywiście ja nie znam cie z showup nie trasmitujesz chyba lub jesteś tu z innego konta jak wszystkie zakładają prędko nowe konto 😂 i trzeba iść na forum
.
Są osoby co przychodzą swoim kontem co nadaje i tak ta osoba jest wiarygodniejsza dla mnie. Bo nadaje bo wiem jak wygląda.
Ja nikomu nie groziłem a ostrzegałem cię co będzie dalej tego twojego durnego pisania.Adriana pisze: ↑czw mar 02, 2023 8:36 pmPrzepraszam bardzo ! Ja na początku pisałam tu z konta z którego nadawałam i czekam na kasę jeszcze z 15 stycznia , ale groziłeś mi 365 banem, moje wpisy były kasowane a na końcu dostałam na m-c bana na pisanie tutaj, więc musiałam założyć obecne konto by móc się tu wypowiadaćGORYL pisze: ↑czw mar 02, 2023 6:16 pmTak jak byś się pokazała na kamerce 😜 a nie ukrywała to kto wie może i cie znam może nie.TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑czw mar 02, 2023 6:00 pm
Krótko mówiąc - bez pracy nie ma kołaczy. ;)
.
Masz blokadę na miesiąc byś przemyślała sobie czy nadal warto ci pisać w taki sposób jak pisałaś.
Dostałaś blokadę za obrażanie tu dziewczyn i ona miała ci pokazać jasno że tego typu wpisy nie będą tolerowane.
- TaLuLa-Dances-The-HuLa
A czy ja mogę dalej durnoty pisać, czy też cię drażnią?
Pozwól mi, please, tak strasznie mi się nudzi. ;)
Czym się różni groźba od ostrzeżenia?
"Celem ostrzeżenia jest uchronienie danej osoby od niebezpieczeństwa, a celem groźby zastraszenie. ALE! Jeśli ktoś ostrzega drugą osobę, przed swoim własnym zachowaniem, które chce zrealizować, należy przyjąć, mając na uwadze całokształt okoliczności, że w takim ostrzeżeniu kryje się groźba."
Oj Magillś, Magillś...
😀 To nie ja jej dałem bana na miesiąc a administracja za wyzwanie obrażanie dziewczyn co pracowały na kamerce.TaLuLa-Dances-The-HuLa pisze: ↑czw mar 02, 2023 9:20 pmA czy ja mogę dalej durnoty pisać, czy też cię drażnią?
Pozwól mi, please, tak strasznie mi się nudzi. ;)
Czym się różni groźba od ostrzeżenia?
"Celem ostrzeżenia jest uchronienie danej osoby od niebezpieczeństwa, a celem groźby zastraszenie. ALE! Jeśli ktoś ostrzega drugą osobę, przed swoim własnym zachowaniem, które chce zrealizować, należy przyjąć, mając na uwadze całokształt okoliczności, że w takim ostrzeżeniu kryje się groźba."
Oj Magillś, Magillś...
Ja ostrzegałem wiele razy te osobę nie posłuchała to została zablokowana przez administratora.
-
Skończ Ty kurwiu zafajdany jakąkolwiek szkołe, bo się czytać nie da tego co ta Twoja chora głowa i krzywe palce wypocą! Laski, które twierdzą że im w jakikolwiek sposób pomogłeś muszą być bardziej tępe niż Twoje mniemanie o świecie (to nic dobrego, gdybyś nie zrozumiał).