Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

!!! Dostałam przelew !!!

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
cleo86

Re: !!! Dostałam przelew !!!

Post autor: cleo86 » czw mar 02, 2023 3:27 pm

ja wierze ze dziewczyny dostały przelewy, ale nie kumam tego tempa. nawet jeśli ktoś to robi ręcznie, to kurde, wysłanie przelewu to 2 minuty. cały dzień siedzenia i jest, większość by pewnie poszła. Ja się zastanawiam, a może SU nie ma z czego wypłacić jakimś trafem? bo to mnie martwi

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw mar 02, 2023 3:39 pm

cleo86 pisze:
czw mar 02, 2023 3:27 pm
ja wierze ze dziewczyny dostały przelewy, ale nie kumam tego tempa. nawet jeśli ktoś to robi ręcznie, to kurde, wysłanie przelewu to 2 minuty. cały dzień siedzenia i jest, większość by pewnie poszła. Ja się zastanawiam, a może SU nie ma z czego wypłacić jakimś trafem? bo to mnie martwi
No jedna wierzącą czarna 🐑 teraz będziesz a reszta słucha bo ście-ma nie ma to już nikt nie dostaje.
Co do transmisji pani Adriana to ona nic nie przyspieszyła tym bo dostała jak większość środki co poszły w poniedziałek.
A robienie takich transmisji może być dożywotnim lub rocznym zablokowaniem konta. To nie wiem czy warto tu się tym chwalić. Każdy kto działa na szkodę portalu i łamie regulamin a jest tam taka notatka to może być zablokowany lub całkowicie usunięty przez administratora.
Co wyraźnie napisane zostało w regulaminie na samym dole strony showup.tv.

cleo86

Post autor: cleo86 » czw mar 02, 2023 3:42 pm

dlaczego czarna owca? słuchaj, jeśli żaden komunikat się nie sprawdza to naturalne, ze rodzą się wątpliwości.
SU szkodzi sam sobie, większość osób tutaj chce komunikacji i spełnienia obietnic.

Little_girl

Post autor: Little_girl » czw mar 02, 2023 3:44 pm

dostał dziś ktoś wgl przelew? liczyłam, że jak ruszyli to pojdzie to sprawnie, ale jednak nie, dalej czekam na przelew z 9.01

malawydra

Post autor: malawydra » czw mar 02, 2023 3:46 pm

Little_girl pisze:
czw mar 02, 2023 3:44 pm
dostał dziś ktoś wgl przelew? liczyłam, że jak ruszyli to pojdzie to sprawnie, ale jednak nie, dalej czekam na przelew z 9.01

Ja też jeszcze nie dostałam, z 08.01🤔

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw mar 02, 2023 3:48 pm

cleo86 pisze:
czw mar 02, 2023 3:42 pm
dlaczego czarna owca? słuchaj, jeśli żaden komunikat się nie sprawdza to naturalne, ze rodzą się wątpliwości.
SU szkodzi sam sobie, większość osób tutaj chce komunikacji i spełnienia obietnic.
Ja ci wierzę bo ja znam osoby co dostały znam 5 osób parę lat na showup i jeśli one piszą mi że dostały to po co mają kłamać 🤗
Jak widzisz też mi nie wieża tu nawet weszło parę osób co dostało i nadal oni swoje.
Ja też jestem czarna 🐑 jak ty i reszta co w to wierzy.

cleo86

Post autor: cleo86 » czw mar 02, 2023 3:50 pm

ja wierze, ze ktoś dostał, bo po co laski miałby kłamać, ale nadal mam wątpliwości. chciałabym nadawać, ale kurde, jak? co jeśli nie zobaczę kasy stad do maja? nie wiem, bo nie ma konkretów a tempo jest żółwie

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw mar 02, 2023 4:00 pm

cleo86 pisze:
czw mar 02, 2023 3:50 pm
ja wierze, ze ktoś dostał, bo po co laski miałby kłamać, ale nadal mam wątpliwości. chciałabym nadawać, ale kurde, jak? co jeśli nie zobaczę kasy stad do maja? nie wiem, bo nie ma konkretów a tempo jest żółwie
Jestem tu 9 lat leci 10 było wiele przerw
Pisano głupoty że showup upada że zamykają.
To jest normalne że ludzie się boją.
Ale zawsze showup wypłacił te zaległe środki.
Pozostaje czekać może być tak że jutro będą przelewy.
Tu nikt nic nie wie. Pracują dziewczyny tu od lat i większość tu nie pisze bo one wiedzą że showup wypłaci.
A mają bardzo spore kwoty żetonu i transmitują.
Każda osoba odpowiada za siebie tu nikt nikogo nie zmusza do pracy chcesz to nadajesz i zarabiasz a nie chcesz to nie nadajesz nie zarabiasz.

__AMBER__

Post autor: __AMBER__ » czw mar 02, 2023 5:00 pm

Goryl a Ty masz dzialke od Su za dobrą naracje tutaj w sprawie wyplat??O czym Ty w ogole piszesz??I czemu wypowiadasz sie za dziewczyny??Otoz ja wcale nie jestem pewna czy peiniazki zostana wyplacone!Tak samo nie mam przekonania ze skoro zawsze wyplacali to i wyplaca tym razem.To po prostu glupie rozumowanie. 90% postow tutaj to sciek.Moze dziewczyny zamiast skakac sobie do gardeł warto się zastanowic dlaczego tak się dzieje?? Nawet jesli to prawda i te kilka przelewow z 5 stycznia wyszlo i dotarlo na konta to ja po tym wszystkim tylko bardziej się boje. Moj niepokoj jest jeszcze wiekszy niz w poniedziałek. Dlaczego??Bo czy to aby nie wyglada na probe zamkniecia nam buziek?? Zrobic kilkoma przelewami szum ze wypłaty wystartowały wiec w zasadzie jest wszystko ok?? No a jak ruszylo to cieszmy się i transmitujmy!! Przejrzyjmy na oczy!!Mija za chwilkę rowne 2 miesiace a skoro jakos fizycznie te przelewy manualnie mogli puscic to czemu tego nie robia dalej??Czemu puscili ich zalednwie kilka w te 3 dni. Ile tutaj do kupy transmutujących dziewczyn? 100? Ile takich ktore reguralnie transmituja i robia wypłaty co 2,3 dni? ?50??Przeciez na Boga w dniu 5 stycznia nie zleciły na raz wszystkie dziewczyny przelewow!!Kilka zapewnie zleciło 5 kilka 6, 7 stycznia itd.Tu nie ma 5 tysiecy dziewczyn transmitujacych by dziennie było po 100 czy 200 przelewów. Po takim długim czasie oczekiwania na wypłaty kiedy już moga manualnie wysylac przelewy powinni wyslac w jeden dzien ich kilkadziesiat. Jedna osoba przysiada do tego i na spokojnosci realizuje przelewy z kilku dni.Do ku nedzy wysłanie jednego przelewu ile może potrwać? 5 min??Tu niestety jest gdzie indziej pies pogrzebany ale na 99,9% się nie dowiemy.Dlatego ja się boje ze to cos powazniejszego, ze dzieje się cos zlego. Nie dostałam przelewow z 6 stycznia i 12. Zeby było smieszniej te przelewy to moze 10% tego co mi wiszą.Wiekszosc moich pieniazkow wisi na koncie i nawet nie ma mozliwosci ich realizacji. Masakra! Przestalam definitywnie transmitowac bo sensu to nie ma.Kiedy na szali masz 2,3 tys zl. i siedzi ci gdzies mysl ze tych pieniedzy mozesz juz nie zobaczyc jest względny luz. Ale kiedy jest ich duzo duzo wiecej zaczynasz powaznie sie zastanawiac.Ile można???

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw mar 02, 2023 5:21 pm

__AMBER__ pisze:
czw mar 02, 2023 5:00 pm
Goryl a Ty masz dzialke od Su za dobrą naracje tutaj w sprawie wyplat??O czym Ty w ogole piszesz??I czemu wypowiadasz sie za dziewczyny??Otoz ja wcale nie jestem pewna czy peiniazki zostana wyplacone!Tak samo nie mam przekonania ze skoro zawsze wyplacali to i wyplaca tym razem.To po prostu glupie rozumowanie. 90% postow tutaj to sciek.Moze dziewczyny zamiast skakac sobie do gardeł warto się zastanowic dlaczego tak się dzieje?? Nawet jesli to prawda i te kilka przelewow z 5 stycznia wyszlo i dotarlo na konta to ja po tym wszystkim tylko bardziej się boje. Moj niepokoj jest jeszcze wiekszy niz w poniedziałek. Dlaczego??Bo czy to aby nie wyglada na probe zamkniecia nam buziek?? Zrobic kilkoma przelewami szum ze wypłaty wystartowały wiec w zasadzie jest wszystko ok?? No a jak ruszylo to cieszmy się i transmitujmy!! Przejrzyjmy na oczy!!Mija za chwilkę rowne 2 miesiace a skoro jakos fizycznie te przelewy manualnie mogli puscic to czemu tego nie robia dalej??Czemu puscili ich zalednwie kilka w te 3 dni. Ile tutaj do kupy transmutujących dziewczyn? 100? Ile takich ktore reguralnie transmituja i robia wypłaty co 2,3 dni? ?50??Przeciez na Boga w dniu 5 stycznia nie zleciły na raz wszystkie dziewczyny przelewow!!Kilka zapewnie zleciło 5 kilka 6, 7 stycznia itd.Tu nie ma 5 tysiecy dziewczyn transmitujacych by dziennie było po 100 czy 200 przelewów. Po takim długim czasie oczekiwania na wypłaty kiedy już moga manualnie wysylac przelewy powinni wyslac w jeden dzien ich kilkadziesiat. Jedna osoba przysiada do tego i na spokojnosci realizuje przelewy z kilku dni.Do ku nedzy wysłanie jednego przelewu ile może potrwać? 5 min??Tu niestety jest gdzie indziej pies pogrzebany ale na 99,9% się nie dowiemy.Dlatego ja się boje ze to cos powazniejszego, ze dzieje się cos zlego. Nie dostałam przelewow z 6 stycznia i 12. Zeby było smieszniej te przelewy to moze 10% tego co mi wiszą.Wiekszosc moich pieniazkow wisi na koncie i nawet nie ma mozliwosci ich realizacji. Masakra! Przestalam definitywnie transmitowac bo sensu to nie ma.Kiedy na szali masz 2,3 tys zl. i siedzi ci gdzies mysl ze tych pieniedzy mozesz juz nie zobaczyc jest względny luz. Ale kiedy jest ich duzo duzo wiecej zaczynasz powaznie sie zastanawiac.Ile można???
Tak dwie działki i traktor 🚜.
Odpisze ci to najprościej mówiąc.
Masz nowe konto ale ci odpisze to juz zadałaś sobie tyle trudu zakładając konto

Po pierwsze masz prawo definitywnie nie nadawać bo portal nie wymusza na nikim tego by pracował jak nie chce.
Po drugie napisze ci sytuację z przed 3 lat.
Przestój wypłat był podobny dużo osób strajkowało nie pracowało bo miały takie prawo do nie nadawania i pracy.
Bo strajkujące osoby dostały blokady 3 miesiące. I te bardzo szkodzące na rok.
Ale mniejsza z tym to jest jasne jak kończącą się nielegalne strajki.

Do sedna wszystkie te co nie pracowały w tamtym okresie mogły tylko zazdrościć zarobionego żetonu tym co pracowały od początku do końca takiej sytuacji.

Znam osobiście parę dziewczyn co dostało wtedy spore sumy a i do dziś dnia są takie co mają swoje oszczędności bo showup nie może być jedyna forma zarobku.
One wyciagły wnioski i jest parę takich dziewczyn co takie przestoje nauczyły oszczędności i rozważnego dysponowania swoim budrzetem.

I tak definitywnie jedne były biedne bo nie pracowały a drugie bogate bo pracowały.

To każdy decyduje o sobie chcesz zarabiasz nie chcesz to nie zarabiasz.

ODPOWIEDZ