!!! Dostałam przelew !!!
Re: !!! Dostałam przelew !!!
No oni chyba tak myślą albo wcale nie myślą bo to robią to jest jakiś wielki żart brak słów wogóle na to. Wciągu 2 tyg miały wyjść wszystkie przelewy każdemu kto zlecił a oni co odpier... .ją.
Dlaczego zamiast polepszyć coś to tylko gorzej jest . Nikomu dotychczasowa forma wypłat nie przeszkadzala to nagle zmian im się zachciało.
Dlaczego zamiast polepszyć coś to tylko gorzej jest . Nikomu dotychczasowa forma wypłat nie przeszkadzala to nagle zmian im się zachciało.
Dziś były wypłaty 05 zaległe i 06 i 08 codziennie ktoś dostaje przelewy i to Inga nie są bajeczki już tu jedna pisała uwierzę jak mi wypłacą za parę godzin miała już pieniądze na koncie.
Idzie to wolno ale ważne jest że wypłacają woleli byście czekać kolejne np 3 czy 5 tygodnie i dostać całość.
Część osób by finansowo nie mogła sobie na to pozwolić.
Każda dostanie swoje wynagrodzenie z czasem showup wróci do normy.
Zostanie otwarty panel wypłat już nie długo będziecie mogli zlecić zarobiony żeton.
Ja nie sugeruje nic ale mogło by tak być. Tu showup robi co może by wrócić do normy.
Ale nawet jak wypłacają to część osób jest oczywiście nie zadowolona bo idzie to wolno.
Proszę zrozumieć jedno tego mają bardzo dużo bo się nazbierało dużo a wszystkim muszą wypłacić zaległości i ich wynagrodzenie.
Bardzo dobrze się stało i tu powinniście być zadowolone z takiego działania showup że ruszyły wypłaty.
I tak zawsze bywa wszystkim się nie dogodzi to normalne.
-
Zleciłem przelew tokenowy 7.01.2023.GORYL pisze: ↑śr mar 01, 2023 11:36 pmDziś były wypłaty 05 zaległe i 06 i 08 codziennie ktoś dostaje przelewy i to Inga nie są bajeczki już tu jedna pisała uwierzę jak mi wypłacą za parę godzin miała już pieniądze na koncie.
Idzie to wolno ale ważne jest że wypłacają woleli byście czekać kolejne np 3 czy 5 tygodnie i dostać całość.
Część osób by finansowo nie mogła sobie na to pozwolić.
Każda dostanie swoje wynagrodzenie z czasem showup wróci do normy.
Zostanie otwarty panel wypłat już nie długo będziecie mogli zlecić zarobiony żeton.
Jeszcze się nie przenieśli. nadal przetwarzane
-
Dodamy tylko ze są to moje przemyślenia.
Wyglada to tak jakby wciąż był problem ze standardowym panelem wypłat i SU postanowiło poprostu wypłacić to co zostało wprowadzone do systemu. Aktualnie faktycznie wyglada to tak jakby ktoś każdy przelew ręcznie wysyłał dlatego to trwa tak długo aktualnie, a nie jednym rzutem.
Pozytywem jest ze zlecone przelewy zaczęły być realizowane
Wyglada to tak jakby wciąż był problem ze standardowym panelem wypłat i SU postanowiło poprostu wypłacić to co zostało wprowadzone do systemu. Aktualnie faktycznie wyglada to tak jakby ktoś każdy przelew ręcznie wysyłał dlatego to trwa tak długo aktualnie, a nie jednym rzutem.
Pozytywem jest ze zlecone przelewy zaczęły być realizowane
Z tego co wiem to przelew idzie standardowo zwykłym z banku PKO.
Ja was rozumiem że każdy czekał ale to już dużo lepsze jak wogóle nic nikt nie dostanie.
Myślę że jutro będą kolejne przelewy realizowane administracja też rozumie wasze rozczarowanie niezadowolenie.
Tam też pracują ludzie Trzeba czekać być dobrej myśli że szybko to się rozwiąże i wrócą normalne toki wypłat.
Ja was rozumiem że każdy czekał ale to już dużo lepsze jak wogóle nic nikt nie dostanie.
Myślę że jutro będą kolejne przelewy realizowane administracja też rozumie wasze rozczarowanie niezadowolenie.
Tam też pracują ludzie Trzeba czekać być dobrej myśli że szybko to się rozwiąże i wrócą normalne toki wypłat.