Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Przelewy masakra zero odzewu

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
GORYL

Re: Przelewy masakra zero odzewu

Post autor: GORYL » wt lut 28, 2023 4:02 pm

Robienadgodziny pisze:
wt lut 28, 2023 3:52 pm
GORYL pisze:
wt lut 28, 2023 3:46 pm
Adriana pisze:
wt lut 28, 2023 3:16 pm
Póki nie zobaczę u siebie na koncie kasy, to nie uwierzę, że przelewają !
Czekam między innymi na poniższe zlecenie :
10005 żet. | 1000.5 PLN 2023-01-05 00:19:05
i nadal nic !
Przelewy idą przez PKO to może potrwać cześć miała rano już pieniądze na koncie co od razu dostałem SMS co 1000% potwierdzam te informacje showup wypłaca zlecone zaległe od 1 stycznia do 5 stycznia dziś od 8 rana.
Ja nawet nie mogę zlecić wypłaty bo od razu pojawia się stary komunikat,czy ktoś też tak ma?
Bo panel wypłat nadal zostaje zamknięty do wypłacenia wszystkich zaległości.

Jaki PKO showup nie wiem nie wiem
To jest sms z rana do mnie prywatny co potwierdza autentyczność bo znam te osobę parę lat ale dostały też inne osoby dziś pieniądze.

Vladka

Post autor: Vladka » wt lut 28, 2023 4:41 pm

Miałem wyjście 04.01 i potwierdzenie 05.01, że się powiodło. Ale nadal nie mam pieniędzy na koncie

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » wt lut 28, 2023 4:41 pm

Panel wypłat pozostaje zamknięty więc zgromadzonych na koncie żetonów jeszcze nie wypłacicie.
Dziś ruszyły przelewy z 05.01, czyli te które zostały teoretycznie zrealizowane ale na konta do tej pory nie dotarły. I to też jeszcze nie każdy dostał, m.in ja. Jutro pewnie będą wysyłali dalej.
Na realizację przelewów, które macie w oczekujących musicie jeszcze poczekać. To nieistotne, że macie w zleconych przelewy sprzed 5.01. Poszły na razie te, które nie dotarły po ich zleceniu.
Przelewy poszły dziewczynom z Digi, jak wcześniej. Wysyłane z konta PKO BP, zwykłym przelewem.

Cierpliwości dziewczyny.

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » wt lut 28, 2023 5:59 pm

Właśnie dostałam ten z 5ego, więc nadal zlecają. Kto nie ma konta w PKO BP to dostanie dopiero jutro.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt lut 28, 2023 6:00 pm

x_Majka_x pisze:
wt lut 28, 2023 4:41 pm
Panel wypłat pozostaje zamknięty więc zgromadzonych na koncie żetonów jeszcze nie wypłacicie.
Dziś ruszyły przelewy z 05.01, czyli te które zostały teoretycznie zrealizowane ale na konta do tej pory nie dotarły. I to też jeszcze nie każdy dostał, m.in ja. Jutro pewnie będą wysyłali dalej.
Na realizację przelewów, które macie w oczekujących musicie jeszcze poczekać. To nieistotne, że macie w zleconych przelewy sprzed 5.01. Poszły na razie te, które nie dotarły po ich zleceniu.
Przelewy poszły dziewczynom z Digi, jak wcześniej. Wysyłane z konta PKO BP, zwykłym przelewem.

Cierpliwości dziewczyny.
Maja ja nie mam wglądu na przelew bo ja nie wypłacam żetonu.
Podaje tylko że od godzin ranych wznowiono wypłaty zaległe.
Na samym początku tygodnia będą wypłacone wszystkie zaległości.
Po wypłaceniu zaległości zostanie otwarty panel wypłat.
Jakim to będzie systemem wypłat nie wiem.
Ważne jest że wypłacili co kolwiek ruszyło i mam nadzieję że wszystkie osoby dostaną swoje zarobione pieniądze.

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » wt lut 28, 2023 6:07 pm

GORYL pisze:
wt lut 28, 2023 6:00 pm
x_Majka_x pisze:
wt lut 28, 2023 4:41 pm

Cierpliwości dziewczyny.
Maja ja nie mam wglądu na przelew bo ja nie wypłacam żetonu.
Podaje tylko że od godzin ranych wznowiono wypłaty zaległe.
Na samym początku tygodnia będą wypłacone wszystkie zaległości.
Po wypłaceniu zaległości zostanie otwarty panel wypłat.
Jakim to będzie systemem wypłat nie wiem.
Ważne jest że wypłacili co kolwiek ruszyło i mam nadzieję że wszystkie osoby dostaną swoje zarobione pieniądze.
Oczywiście Goryl, pisałam to jako informację dla dziewczyn 😊

BlondieMonis

Post autor: BlondieMonis » wt lut 28, 2023 6:17 pm

Ja mam konto firmowe w ING dostałam tez jeden przelew z 5.01 inne pewnie jutro dojdą...Najważniejsze że już coś się ruszyło.

Blowjobangelix

Post autor: Blowjobangelix » wt lut 28, 2023 6:44 pm

Czyli przelewy od 6 stycznia też normalnie dojdą tak .

x_Majka_x

Post autor: x_Majka_x » wt lut 28, 2023 7:00 pm

Blowjobangelix pisze:
wt lut 28, 2023 6:44 pm
Czyli przelewy od 6 stycznia też normalnie dojdą tak .
Wszystkie zaległości dojdą najpewniej do końca tygodnia

Adriana

Post autor: Adriana » śr mar 01, 2023 12:49 pm

Adriana pisze:
wt lut 28, 2023 3:16 pm
Póki nie zobaczę u siebie na koncie kasy, to nie uwierzę, że przelewają !
Czekam między innymi na poniższe zlecenie :
10005 żet. | 1000.5 PLN 2023-01-05 00:19:05
i nadal nic !
UWIERZYŁAM , BO ZOBACZYŁAM !!!!

WRESZCIE ! DZIŚ OTRZYMAŁAM PRZELEW Z 05.01.2023 !!! MAM PIENIĄDZE JUŻ NA KONCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Przelewy zrealizowane
wartość data realizacji
10005 żet. | 1000.5 PLN 2023-03-01 08:05:53

ODPOWIEDZ