!! Najnowsze info !!! Jeszcze chwilka
!! Najnowsze info !!! Jeszcze chwilka
Dziewczyny dostałam wiadomość od portalu, jest nadzieja, że to już ostatnia prosta :*
Witam,
Oczywiście rozumiemy niepokój i zdenerwowanie związane z brakiem możliwości zlecania wypłat w naszym serwisie. Przez wszystkie lata naszej działalności terminowość wypłat i gwarancja ich otrzymania były jedynymi ze znaków rozpoznawczych showup.tv. Na wstępie chcemy przeprosić za zaistniałą sytuację. W bardzo krótkim odstępie czasu dwóch naszych operatorów płatniczych przestało realizować dla nas zlecenia wypłat, co doprowadziło do obecnej sytuacji. Pragniemy jednak zapewnić, że w terminie najbliższych 2 tyg. będziemy mogli wznowić wypłaty już z nowym, międzynarodowym operatorem.
Sytuacja ta będzie niosła ze sobą też dużo pozytywnych zmian. Nowy operator będzie umożliwiał realizowanie wypłat na rachunki bankowe w większości krajów świata. Możliwe będzie również uzyskanie imiennej karty VISA/MasterCard (mamy zapewnienie, że opcja to pojawi się najpóźniej w drugim kwartale 2023).
Nie podajemy tutaj konkretnej daty uruchomienia wypłat z dwóch powodów. Po pierwsze trwają aktualnie prace integracyjne po stronie nowego operatora na które bezpośredniego wpływu nie mamy. Z naszej strony te zostały już zakończone i zatwierdzone. Drugim powodem jest natomiast to, iż finalizujemy równolegle współpracę z drugim operatorem i możliwe, że będziemy mogli przywrócić wypłaty tymczasowo w starym modelu.
Wraz z ponownym uruchomieniem wypłat konieczne będzie wykonanie weryfikacji użytkownika. Z góry informujemy, że środki, które zostały uprzednio zlecone do wypłaty będą wypłacone na starych zasadach. Sam proces weryfikacyjny będzie bardzo prosty i jednorazowy.
Jeszcze raz prosimy o chwilę cierpliwości. Pracujemy z wszystkich sił, by wszystkie osoby występujące otrzymały swoje zarobione żetony jak najszybciej.
pozdrawiam
Witam,
Oczywiście rozumiemy niepokój i zdenerwowanie związane z brakiem możliwości zlecania wypłat w naszym serwisie. Przez wszystkie lata naszej działalności terminowość wypłat i gwarancja ich otrzymania były jedynymi ze znaków rozpoznawczych showup.tv. Na wstępie chcemy przeprosić za zaistniałą sytuację. W bardzo krótkim odstępie czasu dwóch naszych operatorów płatniczych przestało realizować dla nas zlecenia wypłat, co doprowadziło do obecnej sytuacji. Pragniemy jednak zapewnić, że w terminie najbliższych 2 tyg. będziemy mogli wznowić wypłaty już z nowym, międzynarodowym operatorem.
Sytuacja ta będzie niosła ze sobą też dużo pozytywnych zmian. Nowy operator będzie umożliwiał realizowanie wypłat na rachunki bankowe w większości krajów świata. Możliwe będzie również uzyskanie imiennej karty VISA/MasterCard (mamy zapewnienie, że opcja to pojawi się najpóźniej w drugim kwartale 2023).
Nie podajemy tutaj konkretnej daty uruchomienia wypłat z dwóch powodów. Po pierwsze trwają aktualnie prace integracyjne po stronie nowego operatora na które bezpośredniego wpływu nie mamy. Z naszej strony te zostały już zakończone i zatwierdzone. Drugim powodem jest natomiast to, iż finalizujemy równolegle współpracę z drugim operatorem i możliwe, że będziemy mogli przywrócić wypłaty tymczasowo w starym modelu.
Wraz z ponownym uruchomieniem wypłat konieczne będzie wykonanie weryfikacji użytkownika. Z góry informujemy, że środki, które zostały uprzednio zlecone do wypłaty będą wypłacone na starych zasadach. Sam proces weryfikacyjny będzie bardzo prosty i jednorazowy.
Jeszcze raz prosimy o chwilę cierpliwości. Pracujemy z wszystkich sił, by wszystkie osoby występujące otrzymały swoje zarobione żetony jak najszybciej.
pozdrawiam
mam pytanie dlaczego wszystkie posty w ktorych poruszna jest kwestia nie wyplacania zetonow jest usowana? mija 8 tyg i pieniadze nadal sa nie wyplacone, a do mnie zadne pismo ani inf odnosnie tego , ze potrwa to jeszcze 2tyg nie dotarlo? Jesli jest to oficjalny komunikat prosze go zamiescic na oficjalnej stronie a nie robic z ludzi idiotow!!! ostatni termin kiedy panstwo nie wywiazali sie z umowy a taka jest regulamin, jest z 5 stycznia .
-
To się może tylko w Polsce zdarzyć. Portal z seks klamerkami, z NOTORYCZNYMI problemami technicznymi które uniemożliwiają normalne z niego korzystanie, potrafi dopuścić do tego, że przez tygodnie nie robi wypłat. Do tego nie potrafi wydać oficjalnego oświadczenia dot. Takich spraw tylko jakaś użytkowniczka publikuje swoją indywidualna korespondencje. Brzydzę się takim podejściem. Porzućcie ten syf bo zachowujecie się wszyscy ja jakaś patologia. To tak samo jakbyście wszystkie zabawiały się brudnymi dildosami i w ogóle o siebie nie dbały. Dno i metr mułu.
Nikt nie porzuci bo gdzie zarobią tyle co na su.MaxDamage_ pisze: ↑śr lut 22, 2023 8:21 amTo się może tylko w Polsce zdarzyć. Portal z seks klamerkami, z NOTORYCZNYMI problemami technicznymi które uniemożliwiają normalne z niego korzystanie, potrafi dopuścić do tego, że przez tygodnie nie robi wypłat. Do tego nie potrafi wydać oficjalnego oświadczenia dot. Takich spraw tylko jakaś użytkowniczka publikuje swoją indywidualna korespondencje. Brzydzę się takim podejściem. Porzućcie ten syf bo zachowujecie się wszyscy ja jakaś patologia. To tak samo jakbyście wszystkie zabawiały się brudnymi dildosami i w ogóle o siebie nie dbały. Dno i metr mułu.
Mój ostatni post z obecnego konta , z którego teraz piszę też został usunięty i poprzednie z konta, z którego nadaję na su również. Dodatkowo na to oficjalne dostałam bana na 30 dni by nic nie móc pisaćlibra22 pisze: ↑wt lut 21, 2023 9:04 pmmam pytanie dlaczego wszystkie posty w ktorych poruszna jest kwestia nie wyplacania zetonow jest usowana? mija 8 tyg i pieniadze nadal sa nie wyplacone, a do mnie zadne pismo ani inf odnosnie tego , ze potrwa to jeszcze 2tyg nie dotarlo? Jesli jest to oficjalny komunikat prosze go zamiescic na oficjalnej stronie a nie robic z ludzi idiotow!!! ostatni termin kiedy panstwo nie wywiazali sie z umowy a taka jest regulamin, jest z 5 stycznia .
Ja taką informację, jaka jest na górze, otrzymałam na @ w dniu 17.02.br. , ale ciężko jest w nią uwierzyć po tym co su wyprawia teraz. Bywały opuźnienia w wypłatach, ale nigdy takie długie i nigdy nie było takiej inflacji jak teraz, gdzie tak wszystko podrożało i kasa jest bardzo potrzebna. Raty kredytów poszły nawet o 100 % w górę ! Ja przez su mam 2 nieopłacone i za chwilę Bank może mi wymówić umowę . Teraz im wiszę ok. 3000 zł, a za chwilę będę musiała oddać 86 tyś których nie mam więc komornik wezmie mi mieszkanie, a su ma to w DUPIE !libra22 pisze: ↑wt lut 21, 2023 9:04 pmmam pytanie dlaczego wszystkie posty w ktorych poruszna jest kwestia nie wyplacania zetonow jest usowana? mija 8 tyg i pieniadze nadal sa nie wyplacone, a do mnie zadne pismo ani inf odnosnie tego , ze potrwa to jeszcze 2tyg nie dotarlo? Jesli jest to oficjalny komunikat prosze go zamiescic na oficjalnej stronie a nie robic z ludzi idiotow!!! ostatni termin kiedy panstwo nie wywiazali sie z umowy a taka jest regulamin, jest z 5 stycznia .
Nadal sobie zarabia na tych dziewczynach co transmitują , więc motywacji by szybko robić nam przelewy żadnej nie mają. Su kasa cały czas wpływa, więc nie mają żadnych problemów. Najlepsze jest to, że aby sprzedawać żetony, pobierać za to kasę to wszystko działa , Banku nie muszą zmieniać, ale żeby wypłacić nam kasę to nic nie działa i aż dwa banki nowe muszą z nimi podpisać umowę