Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Tak szybko kasy nie wypłacą :(

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
Scream

Re: Tak szybko kasy nie wypłacą :(

Post autor: Scream » ndz lut 12, 2023 1:53 pm

Nie mogę z wami xD Piszą dziewczyny, że były już takie przypadki i było wszystko potem wypłacone, a Wy dalej swoje. :D Jedna próbuję sobie samoocenę podnieś pisząc, że jest modelką XD Druga wyzywa inne dziewczyny od pizd, gdyż chcą tutaj transmitować i spokojnie wyczekać wypłaty. I jeszcze ten pomysł strajku. XD Ty wiesz, że nie masz tutaj podpisanej umowy o pracę i jak się tutaj nie zjawisz to nikt Cię nie wywali z roboty, a tym samym nie masz tutaj żadnych zobowiązań i możesz sobie na spokojnie iść, gdzie indziej transmitować przez ten czas? XD Strajk to mogą robić osoby, które nie mają dużego wyboru zmiany miejsca pracy i mają jakieś zobowiązania wobec firmy, a firma wobec nich. I uszanujcie, że inne dziewczyny chcą tutaj transmitować.

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » ndz lut 12, 2023 2:32 pm

Scream pisze:
ndz lut 12, 2023 1:53 pm
Nie mogę z wami xD Piszą dziewczyny, że były już takie przypadki i było wszystko potem wypłacone, a Wy dalej swoje. :D Jedna próbuję sobie samoocenę podnieś pisząc, że jest modelką XD Druga wyzywa inne dziewczyny od pizd, gdyż chcą tutaj transmitować i spokojnie wyczekać wypłaty. I jeszcze ten pomysł strajku. XD Ty wiesz, że nie masz tutaj podpisanej umowy o pracę i jak się tutaj nie zjawisz to nikt Cię nie wywali z roboty, a tym samym nie masz tutaj żadnych zobowiązań i możesz sobie na spokojnie iść, gdzie indziej transmitować przez ten czas? XD Strajk to mogą robić osoby, które nie mają dużego wyboru zmiany miejsca pracy i mają jakieś zobowiązania wobec firmy, a firma wobec nich. I uszanujcie, że inne dziewczyny chcą tutaj transmitować.
Dokladnie tak uszanujcie inne dziewczyny też są bez wypłaty jak wy i nie wyzywają was od głupich pizd nie znacie się robicie to samo na tym samym portalu a nie potraficie się uszanować.
Tu każda nadająca odpowiada za siebie i sama decyduje czy chce pracować czy nie chce nikt tu nikogo na siłę nie zmusza nie ma przymusu też przez administrację to jest portal ludzi dorosłych a niektóre osoby ta sytuacja przerasta i to jest normalne życie jest drogie opłaty wydatki.
Ale takie portale to nie może być jedyna forma zarobku co już podczas ostatniej takiej sytuacji dużo więcej osób to nauczyło być zaradniejszą finansowo.
Jak już na tamtym forum pisano jest bliżej niż dalej i proszę o uszanowanie tych osób co nadal pracują im też nie jest lekko w obecnej sytuacji.

_Elena_

Post autor: _Elena_ » śr lut 15, 2023 11:58 pm

hello Mr. Goril, is there any news for us, some changes, or any information?

Pabblito_36

Post autor: Pabblito_36 » czw lut 16, 2023 7:59 am

Słuchajcie kasę na pewno dostaniecie, tak jak już wiele osób pisało co dwa lata są takie przestoje i admin wprowadza jakieś zmiany. Ostatnim razem było to w 2021 roku. Wstrzymali wypłaty w połowie listopada i ruszyli wypłatami dopiero 23 grudnia czyli 6 tygodni. A jeszcze wcześniej SU wstrzymało wypłaty wiosną 2019 roku przed swietami wielkanocnymi i przestój trwał 5 tygodni. Wtedy transmitujące nie dostały kasy na święta i też były płacze i lamenty. Prawda jest taka że trzeba zawsze zabezpieczyć się finansowo, nie tylko na kamerkach, ale w każdej branży, bo różne są sytuacje w życiu. Ale jak ktoś żyje z dnia na dzień i zachłyśnie się kasą nie odkładając na "czarna godzinę " to tak jest. Z drugiej strony co niektóre z Was zarabiają naprawdę dobre pieniadze tutaj a piszczą najbardziej i nawet nie mają na przeżycie jednego miesiąca. Smutne to, ale powiadam Wam prawdziwe. PS. W porannym moczu czułem że do końca tego tygodnia ruszą wypłaty.

cleo86

Post autor: cleo86 » czw lut 16, 2023 8:09 am

Scream pisze:
ndz lut 12, 2023 1:53 pm

A Wy uszanujcie ze niektórych to dziwi i wkurza. Ja nikomu transmisji nie bojkotuje, każdy robi co chce, po prostu pisze ze są miejsca w internecie gdzie tez nie masz umowy ani nic a jednak portal cię szanuje. Tyle. Tutaj tego szacunku nie ma, albo totalny brak organizacji, co nadal jest słabe.

cleo86

Post autor: cleo86 » czw lut 16, 2023 8:10 am

Poza tym to ze jakieś dziewczyny mówią ze już tak było a później było okej to taki argument ze aż mam ciarki żenady xD

xxxxxxXXXAXXXxxxxxx

Post autor: xxxxxxXXXAXXXxxxxxx » czw lut 16, 2023 10:30 am

To idz na inny portal skoro tam Cie szanują, po ch*j tu siedzisz...

cleo86

Post autor: cleo86 » czw lut 16, 2023 10:34 am

Mam swoje powody, nie denerwuj się. Nie moja wina, ze normalne standardy są wam obce.

_Elena_

Post autor: _Elena_ » czw lut 16, 2023 10:39 am

because I want to. and this is my right. and do not need to tell people where to work and where not. no need to shift the responsibility of the site to people who simply earn on the portal. the site is open and working, so why the second party (administration) does not fulfill its obligations. no one cancels the normal human attitude towards people. just say the information before this incident! the site has rules that every model must follow, and they do, and the site, in turn, put a bolt on us .....

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » wt lut 28, 2023 2:05 pm

Wypłaty ruszyły od rana dostają przelewy zaległe 5 i 4 styczeń pomału wszystkie osoby dostają.

ODPOWIEDZ