Weryfikacja osób występujących i wypłaty
-
Weryfikacja osób występujących i wypłaty
"Jednocześnie informujemy, że przepisy prawa nakładają na nas szereg obowiązków w zakresie przeciwdziałania praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu...... W ZWIĄZKU Z TYM BĘDZIEMY ZMUSZENI , WRAZ Z ODBLOKOWANIEM MOŻLIWOŚCI DOKONYWANIA WYPŁAT , WPROWADZIC PROCEDURE WERYFIKACYJNĄ DLA OSÓB WYSTEPUJACYCH I WYPŁACAJĄCYCH ŚRODKI. Zachowanie najwyższych standardów..."
Moze mi ktoś to wyjaśnić? O co chodzi z tą zmianą weryfikacji? Jak to ma wyglądać? I oczywiście co z wypłatami ? Dostał ktoś jakąś wiadomość zwrotną?
Moze mi ktoś to wyjaśnić? O co chodzi z tą zmianą weryfikacji? Jak to ma wyglądać? I oczywiście co z wypłatami ? Dostał ktoś jakąś wiadomość zwrotną?
-
Nie chodzi o teorie spiskowe. A pytanie do bardziej doświadczonych osób moze były juz podobne komunikaty.
BabyOnFire pisze: ↑ndz lut 05, 2023 10:09 pm"Jednocześnie informujemy, że przepisy prawa nakładają na nas szereg obowiązków w zakresie przeciwdziałania praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu...... W ZWIĄZKU Z TYM BĘDZIEMY ZMUSZENI , WRAZ Z ODBLOKOWANIEM MOŻLIWOŚCI DOKONYWANIA WYPŁAT , WPROWADZIC PROCEDURE WERYFIKACYJNĄ DLA OSÓB WYSTEPUJACYCH I WYPŁACAJĄCYCH ŚRODKI. Zachowanie najwyższych standardów..."
Będzie tak ja na wszystkich tego typu portalach czyli będzie trzeba przesłać zdjęcie dowodu osobistego , pewnie jakieś zdjęcie twarzy , ewentualnie jakieś dodatkowe dane których nie ma w dowodzie. Pytanie tylko ile taka weryfikacja będzie trwać , bo czasem to jest kolejne kilka dni , a jak się coś nie zgadza to następne kilka i tak w koło.
-
BabyOnFire pisze: ↑ndz lut 05, 2023 10:09 pm"Jednocześnie informujemy, że przepisy prawa nakładają na nas szereg obowiązków w zakresie przeciwdziałania praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu...... W ZWIĄZKU Z TYM BĘDZIEMY ZMUSZENI , WRAZ Z ODBLOKOWANIEM MOŻLIWOŚCI DOKONYWANIA WYPŁAT , WPROWADZIC PROCEDURE WERYFIKACYJNĄ DLA OSÓB WYSTEPUJACYCH I WYPŁACAJĄCYCH ŚRODKI. Zachowanie najwyższych standardów..."
Logiczne jest to że tam gdzie pieniądze muszą wiedzieć kto je wypłaca :)
więc weryfikacja to normalna sprawa :) Zdjęcie z dowodem obok twarzy i zdjęcie dowodu pewnie lub ewentualnie zaświadczenie z banku które można pobrać na stronie banku o posiadanych produktach bankowych czyli na zaświadczeniu numer konta i do kogo należy konto. Tego może oczekiwać su od nas przy weryfikacji czy tak będzie i jakie rzeczy będą od nas potrzebować przy weryfikacji przekonamy się przy otwarciu panelu wypłat.
-
Komunikaty były tylko kiedyś jak były wstrzymane wypłaty o czym może wiesz albo nie wiesz już kilka lat temu była taka sytuacja że była zmiana Administratora strony i też wypłaty były wstrzymane nie pamiętam akurat na ile czasu ale były. Po zmianie administratora i wdrożeniu nowego regulaminu wszystko wróciło do normy.BabyOnFire pisze: ↑pn lut 06, 2023 7:53 amNie chodzi o teorie spiskowe. A pytanie do bardziej doświadczonych osób moze były juz podobne komunikaty.
lecz jeśli pytasz o komunikat jaki jest teraz i punkt o weryfikacji użytkowników / osób zlecających wypłaty to takiego komunikatu nie było jeszcze ale w sumie większość i tak podejrzewała że to w końcu nastąpi bo na wszystkich portalach są już takie weryfikacje więc to był tylko moment aż su zacznie też to weryfikować. Pozdrawiam.
To są odgórne przepisy, które szołap jak i Wy musicie zaakceptować. I tak się dziwię, że dopiero teraz tego wymagają, bo ten przepis wszedł w życie dosyć dawno. Zapewne weryfikacja będzie polegała na przesłaniu swoich danych osobowych na podany przez nich email. Możliwe, że będą też wymagać skan dowodu osobistego. Nie ma się czym stresować. Na pewno prześlą Ci wskazówki na maila.BabyOnFire pisze: ↑ndz lut 05, 2023 10:09 pm"Jednocześnie informujemy, że przepisy prawa nakładają na nas szereg obowiązków w zakresie przeciwdziałania praniu pieniędzy i finansowaniu terroryzmu...... W ZWIĄZKU Z TYM BĘDZIEMY ZMUSZENI , WRAZ Z ODBLOKOWANIEM MOŻLIWOŚCI DOKONYWANIA WYPŁAT , WPROWADZIC PROCEDURE WERYFIKACYJNĄ DLA OSÓB WYSTEPUJACYCH I WYPŁACAJĄCYCH ŚRODKI. Zachowanie najwyższych standardów..."
- toweliiegirl420
Wątpię że mail bo to jest niebezpiecznie. Będzie zaktualizowany system jak na mnie i na samym su będziemy to wysyłać jak wszędzie
-
nie będzie żadnej weryfikacj i, weryfikacje zrobili tylko dla tych co kupili żetony , musza wysylac dowód czy są pełnoletnitoweliiegirl420 pisze: ↑wt lut 07, 2023 6:28 pmWątpię że mail bo to jest niebezpiecznie. Będzie zaktualizowany system jak na mnie i na samym su będziemy to wysyłać jak wszędzie
- toweliiegirl420
Tam gdzie jest kasa to tam wszędzie weryfikują tych kto wypłaca. Chodzi o to gdzie idzie ta kasa. Czy na czysto czy nieBudzi_Erekcje pisze: ↑czw lut 09, 2023 6:23 pmnie będzie żadnej weryfikacj i, weryfikacje zrobili tylko dla tych co kupili żetony , musza wysylac dowód czy są pełnoletnitoweliiegirl420 pisze: ↑wt lut 07, 2023 6:28 pmWątpię że mail bo to jest niebezpiecznie. Będzie zaktualizowany system jak na mnie i na samym su będziemy to wysyłać jak wszędzie