Pieniądze będą w tym tygodniu -
-
Pieniądze będą w tym tygodniu -
Nie stresujcie się , dostałam wiadomość , ze pieniążki będą na dniu .
- toweliiegirl420
Poważnie?NiceToFitYou pisze: ↑pn sty 16, 2023 7:11 pmNie stresujcie się , dostałam wiadomość , ze pieniążki będą na dniu .
- toweliiegirl420
Super pewnie kopiuj link wklej już nawet słyszałem że linki mylą.
Ja takie coś niestety też miałem okazję poznać bo wypłaty moderacji też były zamrożone bo portal kozysta z jednego banku dla wszystkich. Ja nie robię nikomu złudzeń nadzieji takie sprawy biurokracja zgody trwają i nie ma się co oszukiwać oni tego do informacji publicznej nie podadzą.
Dziwi mnie czemu portal nie dał wcześniej informacji o opuznieniach w wypłatach.
Portal kametkowy nie ważne czy to su pisze ogólnie musi mieć umowę na 3lata co trzy lata odbywa się zmiana lub przedłużenie umowy i w czasie wydania decyzji zgody z ministerstwa finansów co taki warunek umowy na portal nakłada bank by przed podpisaniem umowy o prowadzenie płatności na dużą skalę portal musi posiadać stosowne zgody i dokumenty.
A to nie jest dwa dni tydzień to proszę głupio nie pytać kiedy wypłacą.
Jak tylko po portal otrzyma zgodę to bank wznowi wypłaty.
- toweliiegirl420
Goryl u mnie problem techniczny na su ogarniesz to?GORYL pisze: ↑pn sty 16, 2023 7:54 pmSuper pewnie kopiuj link wklej już nawet słyszałem że linki mylą.
Ja takie coś niestety też miałem okazję poznać bo wypłaty moderacji też były zamrożone bo portal kozysta z jednego banku dla wszystkich. Ja nie robię nikomu złudzeń nadzieji takie sprawy biurokracja zgody trwają i nie ma się co oszukiwać oni tego do informacji publicznej nie podadzą.
Dziwi mnie czemu portal nie dał wcześniej informacji o opuznieniach w wypłatach.
Portal kametkowy nie ważne czy to su pisze ogólnie musi mieć umowę na 3lata co trzy lata odbywa się zmiana lub przedłużenie umowy i w czasie wydania decyzji zgody z ministerstwa finansów co taki warunek umowy na portal nakłada bank by przed podpisaniem umowy o prowadzenie płatności na dużą skalę portal musi posiadać stosowne zgody i dokumenty.
A to nie jest dwa dni tydzień to proszę głupio nie pytać kiedy wypłacą.
Jak tylko po portal otrzyma zgodę to bank wznowi wypłaty.
GORYL weź już sklej wary bo pierdolisz jak zwykle jak potłuczony. Twojego bełkotu nie da się czytać, a wiesz tyle co ci się w Twojej główce upierdoliło. To ze byleś moderatorem na czteroosobowym portalu dla miłośników zakrwawionych tamponów nie sprawia ze masz jakakolwiek wiedzę na temat w którym się wypowiadasz.... pierdolisz wszystkim ze wypłaty beda w lutym, bo tak wydumałeś bazując na poprzednich tego typu akcjach, ale to nie jest wiedza tylko Twoje przypuszczenia, które się mogą sprawdzić albo i nie.
Jak potłuczony to jest ten tematPanKomin pisze: ↑pn sty 16, 2023 8:06 pmGORYL weź już sklej wary bo pierdolisz jak zwykle jak potłuczony. Twojego bełkotu nie da się czytać, a wiesz tyle co ci się w Twojej główce upierdoliło. To ze byleś moderatorem na czteroosobowym portalu dla miłośników zakrwawionych tamponów nie sprawia ze masz jakakolwiek wiedzę na temat w którym się wypowiadasz.... pierdolisz wszystkim ze wypłaty beda w lutym, bo tak wydumałeś bazując na poprzednich tego typu akcjach, ale to nie jest wiedza tylko Twoje przypuszczenia, które się mogą sprawdzić albo i nie.
Pieniądze będą jutro to może napisze kiedy te jutro to będzie jedno brak wypłat i robicie takimi wpisami nadzieję.
to wielki komin gówno forum siedzi cicho.
ty się wypowiadasz a dla kogo ty pracowałeś lub komu ty pomogłeś tyle co ja przez 10lat showup.tv Nie nie ty się kryjesz tam pod piętnastoma kontami i gnojic ludzi wchodzić w ich życie itd ale ty koledzy jesteście naj .
Poczekamy zobaczymy komin bo do mnie jesteś nikim.
No to wymien te moje 15 kont skoro taki wszystkomogący hacker z ciebie? I przed czym miałbym się kryć? :P
A czekać to nie ma na co...ja tez mogę tak jak ty powiedzieć ze wypłaty beda w lutym, a jak sie pomylę i beda w styczniu, marcu albo wcale to wypierdolę sto linijek bełkotu w Twoim stylu dlaczego jebnąłem się w "prognozach" xD
Nie szukaj jełopie koleżanek metodą "na eksperta" tylko normalnie kup se zetonsa i zwal jak człowiek jeśli masz potrzebę :P