GORYL pisze: ↑czw sty 12, 2023 1:55 amWitam,
Nasz partner realizujący przelewy poinformował nas, że transakcje zlecone w dniu 05.01.2023 zostały wstrzymane przez bank.
Dowiedzieliśmy się, że jest to standardowa procedura banku, weryfikująca klienta pod kątem KYC. Weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych.
W momencie jej zakończenia przelewy zostaną niezwłocznie zrealizowane.
Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
pozdrawiam
To każda dostała osoba na portalu na e mail.
Niestety, ale ja nie dostałam żadnej informacji e-mailem na ten temat. Dobrze, że odwiedziłam ten wątek na forum... Podejrzewałam, że coś nie gra i teraz już wiem, że mamy powtórkę z rozrywki... Zleciłam wypłacenie pieniędzy 8 stycznia i przelew wciąż czeka na realizację. Dziewczyny, mam nadzieję, że wypłaty ruszą jak najszybciej.
Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
- toweliiegirl420
Twierdzisz że są forum. Jak ty to sobie wyobrażasz że nic nie mamy do roboty (te które nie wiedzieli) i będziemy czytać czat 2 lata temu a może tam coś ciekawego było czy jak ty to sobie widzisz?GORYL pisze: ↑sob sty 14, 2023 7:44 amJa nie napisałem że ktoś jest głupi. Jeśli nie wiedziałaś to od tego są tu forum tematy.toweliiegirl420 pisze: ↑sob sty 14, 2023 3:45 amNie byłam świadoma. Nie siedzę tu od lat, nawet rok nie siedzę. Skąd mogłam wiedzieć? Nie trzeba wszystkich do jednego worka. Zaraz tak gadacie że niby wszystkie dziewczyny są głupie. Wiadomo że trzeba odkładać kasę na dzień X. Ale nie możesz gadać za wszystkich. Po co pisać zbędne porady?! Żeby co? Jeśli wiedzieliscie że coś takiego może wydarzyć po co nikt nie uprzedził? Wystarczy napisać na forum. Więc zostawcie swoje porady dla siebie. PozdrawiamGORYL pisze: ↑pt sty 13, 2023 10:00 pmDaisy1987 dobrze to napisała że każda nadająca była tego świadoma.
To co ty mi tu dziadem wyjechałaś
Ja tego typu polityki prowadzenia portalu nie popieram.
Najpierw powini zawiadomić was miesiąc przed każdą miała by okazję coś odłożyć. I mogą sobie robić przerwy ale tu jest czeski film nikt nic nie wie z nadających co siedzą tu latami nie od wczoraj są takie przestoje wypłat.
Dziadem nie jestem ja się czuje młodo jak na swój wiek po 40+).
Nie można zakładać że coś jest wieczne dziś taki portal jest a jutro go nie ma.Dwa lata temu same mię pytały kiedy będą te przerwy na wiadomości prywatne dostawałem takie pytania.
Ja nie twierdzę że ktoś tu jest głupi ale taka jest kolej rzeczy siadając na portale kamerkowe pracować to nic nigdy nie jest pewnego. Takie portale żądzą sie swoim prawem regulaminem i tak jest wszędzie. Co jest na su zostaje w su itd
Pozdrawiam Goryl.
Wiadomo że laski które juz mieli taką sytuację to już ich problem ze nic nie mają na koncie ale ty piszesz że KAZDA. przeczytaj co pisałeś.
A po drugie to nikt nie pytał o radę.
Trzymamy się tematu bez niepotrzebnych słów
Miłego dnia
Po to jest te forum byście byli nabierząco istnieje też drugie forum od lat.
Siadając tu musiałaś zrobić jakieś rozpoznanie jak każda(to metafora) dziewczyna zaczynała pracować na kamerce to zasięgała informacji o portalu też z forum podglądała już trasmitujace tam jak to wygląda itd.
Napisałem że większość lub wszystkie to wiedziały napewno nie dosłownie bo stale przybywa nowych nadających.
Co do sytuacji jaką mamy już po raz kolejny z latami to su zaniedbało że tak się stało.
Bo takie umowy nie gasną z dnia na dzień i mogli wystosować informacje dla wszystkich np w panelu wypłat że styczniowe wypłaty będą realizowane z opuznieniami bo już takie podobne sytuację były
Jeśli taka informacja była by szybciej każda siedziała by dużo więcej niż normalnie by zabezpieczyć się finansowo przez jakiś czas i napewno zyski portalu też by urosły z tego że było by większe zainteresowanie.
.
Oni chyba nie są świadomi tego że wy jesteście dla nich najważniejszym ogniwem machiny bez was to nie ma klienta nie ma zarobku. Bo to wy utrzymujecie portal w dużym finansowym % to nadające są tu najważniejsze dla takich portali i generują najwyeksze dochody potem jest klient co zakupi żetony.
Siadając tu musiałaś zrobić jakieś rozpoznanie jak każda(to metafora) dziewczyna zaczynała pracować na kamerce to zasięgała informacji o portalu też z forum podglądała już trasmitujace tam jak to wygląda itd.
Napisałem że większość lub wszystkie to wiedziały napewno nie dosłownie bo stale przybywa nowych nadających.
Co do sytuacji jaką mamy już po raz kolejny z latami to su zaniedbało że tak się stało.
Bo takie umowy nie gasną z dnia na dzień i mogli wystosować informacje dla wszystkich np w panelu wypłat że styczniowe wypłaty będą realizowane z opuznieniami bo już takie podobne sytuację były
Jeśli taka informacja była by szybciej każda siedziała by dużo więcej niż normalnie by zabezpieczyć się finansowo przez jakiś czas i napewno zyski portalu też by urosły z tego że było by większe zainteresowanie.
.
Oni chyba nie są świadomi tego że wy jesteście dla nich najważniejszym ogniwem machiny bez was to nie ma klienta nie ma zarobku. Bo to wy utrzymujecie portal w dużym finansowym % to nadające są tu najważniejsze dla takich portali i generują najwyeksze dochody potem jest klient co zakupi żetony.
-
Była już taka sytuacja ok rok temu , na pieniążki czekało się ok 10-12 dni , wiec spokojnie , na dniu pieniądze powinny się pojawić.
-
Dwa razy była tez sytuacja ,ze czekało się ok 21 dni i ok 1.5 miesiąca , nigdy już takie opóznienie się nie pojawiło - później było ok 10 dni .
NiceToFitYou pisze: ↑pn sty 16, 2023 3:12 amByła już taka sytuacja ok rok temu , na pieniążki czekało się ok 10-12 dni , wiec spokojnie , na dniu pieniądze powinny się pojawić.
Na szybkie rozwiązanie bym nie liczył.NiceToFitYou pisze: ↑pn sty 16, 2023 3:12 amByła już taka sytuacja ok rok temu , na pieniążki czekało się ok 10-12 dni , wiec spokojnie , na dniu pieniądze powinny się pojawić.
-
Dramat dziewczyny ... powinni informować wcześniej co coś takiego może mieć miejsce .
-
Powinni ale pewnie się tym nie przejmują bo po co trzeba uzbroić się w cierpliwość :)
Poczytałem trochę tych wiadomości i napisze tak
Kurwa wasza ignorancja mnie rozwala.
Instytucja finansowa (bank) miała uprzedzić showupa że będą sprawdzać ich czy nie sponsorują teroryzmu i nie piorą brudnych pieniędzy.
A showup miał poinformować swoich użytkowników
Słuchajcie za miesiąc bank lub jakiś urząd będzie sprawdzał czy nie pierzecie brudnych pieniędzy i czy pieniądze nie pochodzą z nielegalnych źródeł tak więc proszę się przygotować w domyśle szybko zwijajcie interesy i ukrywajcie forsę.
To tak jakby US wysłał podatnikowi informację szanowny podatniku za miesiąc sprawdzimy ciebie czy nie masz nielegalnych pieniędzy.
Używajcie mózgów.
Kurwa wasza ignorancja mnie rozwala.
Instytucja finansowa (bank) miała uprzedzić showupa że będą sprawdzać ich czy nie sponsorują teroryzmu i nie piorą brudnych pieniędzy.
A showup miał poinformować swoich użytkowników
Słuchajcie za miesiąc bank lub jakiś urząd będzie sprawdzał czy nie pierzecie brudnych pieniędzy i czy pieniądze nie pochodzą z nielegalnych źródeł tak więc proszę się przygotować w domyśle szybko zwijajcie interesy i ukrywajcie forsę.
To tak jakby US wysłał podatnikowi informację szanowny podatniku za miesiąc sprawdzimy ciebie czy nie masz nielegalnych pieniędzy.
Używajcie mózgów.