Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
monikadomina

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: monikadomina » śr sty 11, 2023 5:02 pm

Nie idą przelewy od 5.01 ja też mam zleconych kilka przelewów.2 lata temu 1,5 miesiąca się czekało. Mam nadzieję że tym razem tak nie będzie.Radzę uzbroić się w cierpliwość Może się wyjaśni wszsytko w najbliższych dniach...Pozdrawiam

ChwilaZapomnienia-

Post autor: ChwilaZapomnienia- » śr sty 11, 2023 8:05 pm

Czesc,

Mam taki sam problem jak Wy dziewczyny. Przelew do realizacji nadałam 05.01, na koncie profilu SU, widnieje iż przelew zrealizowany, jednak nie dotarł na moje konto bankowe.
Zawsze czekałam góra 1 do 3 dni bądź był po weekendzie.

Dajcie znać jeżeli u Was się coś zmieni.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw sty 12, 2023 1:55 am

Witam,
Nasz partner realizujący przelewy poinformował nas, że transakcje zlecone w dniu 05.01.2023 zostały wstrzymane przez bank.
Dowiedzieliśmy się, że jest to standardowa procedura banku, weryfikująca klienta pod kątem KYC. Weryfikacja może potrwać kilka dni roboczych.
W momencie jej zakończenia przelewy zostaną niezwłocznie zrealizowane.
Przepraszamy za niedogodności i prosimy o cierpliwość.
pozdrawiam
To każda dostała osoba na portalu na e mail.

Mogę wam napisać że mam znajome transmitujące kobiety i żadna z górnych okienek nie dostała wypłaty
Środków nie dostał nikt i tym że ktoś dostał proszę się nie sugerować pani LABODA tamtego forum to osoba nie wiarygodna by brać ją pod uwagę.

Kontrola na portalu z automatu zamyka wszelkie opuszczenie kapitału firmy jak i jego środki finansowe zarobione zostają zamrożone przez okres wyznaczony trwania kontroli nie zostanie wypłacona żadna kwota żadnej osobie.Tak jak przy zmianie banku też nic nie wyjdzie podczas procesu zawarcia nowej umowy z portalu jeśli portal nie spełni warunków jakie oczekuje Bank.
Jak w najbliższych dniach sprawa się nie wyjaśni to trochę sobie poczekacie niestety.
Zgody idą z ministrstwa finansów bo jest to bardzo duża gotówka i to trochę schodzi czasu oczekiwanie pamiętam jak pracowałem jako moderator to taka zgoda wtedy to było od 4 do 6 tyg na portale kamerkowe są co trzy lata nakładane kontrolę jak i umowy banku nie przekraczają czasu 3lat umowy
By dana firma była wiarygodna musi spełniać pewne kryteria zabezpieczenia kapitału co wyznacza bank przy podpisaniu umowy na czas określony do max 3lat z portalem o działalności artystycznej zwanej potocznie kamerkami intrnetowymi.

Pozdrawiam wszystkie panie i proszę cierpliwie oczekiwać informacji od administratora bo nie długo ona nastąpi lub już powina na dniach być ogłoszona na górze przy wypłaceniu środków w panelu wypłać żetony.

Anicioraaa

Post autor: Anicioraaa » czw sty 12, 2023 4:27 pm

Laseczki wpłyneły wam pieniążki na konto z zleconych wypłat żetonów ? Pozdrawiam

Little_girl

Post autor: Little_girl » czw sty 12, 2023 4:55 pm

nie wpłyneły, dalej czekam

Anicioraaa

Post autor: Anicioraaa » czw sty 12, 2023 4:58 pm

To są jakieś jaja masakra ;/

Daisy1987

Post autor: Daisy1987 » czw sty 12, 2023 6:42 pm

Anicioraaa pisze:
czw sty 12, 2023 4:27 pm
Laseczki wpłyneły wam pieniążki na konto z zleconych wypłat żetonów ? Pozdrawiam
Nie wpłynęły i szybko ich nie zobaczymy , bo jest kontrola. Normalna procedura która trwa okolo od 3 do 6 tygodni.

Anicioraaa

Post autor: Anicioraaa » czw sty 12, 2023 7:55 pm

Ja się po prostu nie wypowiadam na ten temat

Little_girl

Post autor: Little_girl » czw sty 12, 2023 8:35 pm

nawet nie strasz ze az tyle czasu

monikadomina

Post autor: monikadomina » czw sty 12, 2023 10:16 pm

To jest standardowa procedura dziewczyny...Po co się wkurzać.Musimy czekać aż ruszą wypłaty.Okolo 6 tygodni i wszystko będzie ok.Cierpliwosci...

ODPOWIEDZ