Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
U mnie tez i z całego weekendu. Wiec nie widm kto opowiada takie pierdoly, ze ktoś dostal.
-
Rozmawiałam z kilkoma dziewczynami i mówię o tym że zleciły przelew 09.01 a dziś już dostały. Nie wiem jak wy ale ja dostałam odpowiedź że tylko przelewy z dnia 05.01 zostały zawieszone z powodu weryfikacji KYCkarolinaem pisze: ↑śr sty 11, 2023 2:18 pmktóre dziewczyny dostały 9tego? Skąd Ty to wiesz? U mnie wszystkie wypłaty od zeszłego piątku wciąż czekają na realizacjęNiegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 1:49 pmNawet nie strasz . Ale jak to jest zrobione , że tyle razy robiłam już na to konto wypłatę a nagle jakaś weryfikacja …. Dodam , że przelewy np z poniedziałku 09.01 które zostały zrealizowane doszły na konta dziewczynlive_for_the_moment pisze: ↑śr sty 11, 2023 9:47 amPrzygotujcie się na to, że będziecie mogły czekać dobry miesiac na ten przelew, tak było z dwa lata temu..
-
Stoi czy tak jak ja masz w historii zrealizowany a kasy na koncie brak ?
-
W takim razie nie wiem na czym to polega.
Dzwoniłam do swojego banku by dowiedzieć się na czym polega taka weryfikacja powiedziano mi że mój bank takiej weryfikacji z żadnym moim przelewem nie dokonuje ponieważ konto mam aktywne a jeżeli ktoś zrobił mi przelew i twierdzi że on jest weryfikacji to maksymalnie bank trzyma pieniądze 72 h
- toweliiegirl420
Jak to możliwe że na cały su tylko parę dziewczyn dostali przelewy? Są wyjątkowe? Niech tutaj napiszą. Czy to zwykle plotki?Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 3:48 pmRozmawiałam z kilkoma dziewczynami i mówię o tym że zleciły przelew 09.01 a dziś już dostały. Nie wiem jak wy ale ja dostałam odpowiedź że tylko przelewy z dnia 05.01 zostały zawieszone z powodu weryfikacji KYCkarolinaem pisze: ↑śr sty 11, 2023 2:18 pmktóre dziewczyny dostały 9tego? Skąd Ty to wiesz? U mnie wszystkie wypłaty od zeszłego piątku wciąż czekają na realizacjęNiegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 1:49 pm
Nawet nie strasz . Ale jak to jest zrobione , że tyle razy robiłam już na to konto wypłatę a nagle jakaś weryfikacja …. Dodam , że przelewy np z poniedziałku 09.01 które zostały zrealizowane doszły na konta dziewczyn
-
Posłuchaj ja nie wiem jak to jest możliwe i czy to jest w ogóle możliwe byłam dziś na transmisji kilka Lasek które wystepują były u mnie i rozmawiałam z nimi ale czy to jest prawda nie wiem bo nie widziałam potwierdzenia żadnego . Po to też pisze by właśnie rozwijać swoje wątpliwości i dowiedzieć się czy naprawdę ktoś dostał czy nietoweliiegirl420 pisze: ↑śr sty 11, 2023 4:16 pmJak to możliwe że na cały su tylko parę dziewczyn dostali przelewy? Są wyjątkowe? Niech tutaj napiszą. Czy to zwykle plotki?Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 3:48 pmRozmawiałam z kilkoma dziewczynami i mówię o tym że zleciły przelew 09.01 a dziś już dostały. Nie wiem jak wy ale ja dostałam odpowiedź że tylko przelewy z dnia 05.01 zostały zawieszone z powodu weryfikacji KYCkarolinaem pisze: ↑śr sty 11, 2023 2:18 pm
które dziewczyny dostały 9tego? Skąd Ty to wiesz? U mnie wszystkie wypłaty od zeszłego piątku wciąż czekają na realizację
- toweliiegirl420
Wątpię że to jest prawda. Po co robić niepotrzebne plotkiNiegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 4:22 pmPosłuchaj ja nie wiem jak to jest możliwe i czy to jest w ogóle możliwe byłam dziś na transmisji kilka Lasek które wystepują były u mnie i rozmawiałam z nimi ale czy to jest prawda nie wiem bo nie widziałam potwierdzenia żadnego . Po to też pisze by właśnie rozwijać swoje wątpliwości i dowiedzieć się czy naprawdę ktoś dostał czy nietoweliiegirl420 pisze: ↑śr sty 11, 2023 4:16 pmJak to możliwe że na cały su tylko parę dziewczyn dostali przelewy? Są wyjątkowe? Niech tutaj napiszą. Czy to zwykle plotki?Niegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 3:48 pm
Rozmawiałam z kilkoma dziewczynami i mówię o tym że zleciły przelew 09.01 a dziś już dostały. Nie wiem jak wy ale ja dostałam odpowiedź że tylko przelewy z dnia 05.01 zostały zawieszone z powodu weryfikacji KYC
-
toweliiegirl420 pisze: ↑śr sty 11, 2023 4:25 pmWątpię że to jest prawda. Po co robić niepotrzebne plotkiNiegrzecznieniegrzeczna pisze: ↑śr sty 11, 2023 4:22 pmPosłuchaj ja nie wiem jak to jest możliwe i czy to jest w ogóle możliwe byłam dziś na transmisji kilka Lasek które wystepują były u mnie i rozmawiałam z nimi ale czy to jest prawda nie wiem bo nie widziałam potwierdzenia żadnego . Po to też pisze by właśnie rozwijać swoje wątpliwości i dowiedzieć się czy naprawdę ktoś dostał czy nietoweliiegirl420 pisze: ↑śr sty 11, 2023 4:16 pm
Jak to możliwe że na cały su tylko parę dziewczyn dostali przelewy? Są wyjątkowe? Niech tutaj napiszą. Czy to zwykle plotki?
Dajcie znać jak się coś u Was zmieni
-
Napewno żadna dziewczyna nie dostała, skoro wyraźnie napisali że od 5tego jest ta weryfikacja to napewno nie trwa jeden dzień tylko dłużej, więc jak inne dziewczyny wypłaciły po 5 tym stycznia i nie dostały to również sobie poczekają, ile czasu to się okaże.. 2 lata temu czekałyśmy dobry miesiac na wypłatę jak była zmiana banku na show jakoś tak, a co teraz robią dokładnie, czy weryfikacja czy cos innego, napisać coś muszą a czy to będzie trwało kilka dni jak piszą to wyjdzie w praniu. Ja też wypłaciłam 8go i nie mam.
Więc dobrze Wam radzę, nie napalajcie się że będzie to trwało kilka dni ;p obym się myliła :)
Więc dobrze Wam radzę, nie napalajcie się że będzie to trwało kilka dni ;p obym się myliła :)