DOLLYBITCH NR 1
-
Re: DOLLYBITCH NR 1
mam wrazenie ze zgasl w niej zapal i jej transmisje zmienily styl , ale rozumiem '-)
-
co ty pierdoIisz chłopieromanbydgoszcz pisze: ↑sob gru 10, 2022 3:31 pmmam wrazenie ze zgasl w niej zapal i jej transmisje zmienily styl , ale rozumiem '-)
No nieumiejętnie przekazał informację - chciał powiedzieć pewnie, że transmisje jakie robiła na początku "kariery" na SU, a te teraz diametralnie się różnią i wolał te wcześniejsze.
A tak myślę, bo podzielam opinię, którą wysunąłem...
Ale popularność bierze się z różnych czynników i zawsze znajdzie sobie fanów, nieważne co będzie robić.
Ale popularność bierze się z różnych czynników i zawsze znajdzie sobie fanów, nieważne co będzie robić.
-
Pytajnik pisze: ↑czw gru 15, 2022 4:27 amNo nieumiejętnie przekazał informację - chciał powiedzieć pewnie, że transmisje jakie robiła na początku "kariery" na SU, a te teraz diametralnie się różnią i wolał te wcześniejsze.
pytajnik nic nie wysunołes , przetlumaczyles malo inteligentnej osobie najprosciej jak sie to da.
skoro napisalem ze jej transmisjie zmienily styl to chyba oczywiste ze KIEDYS prowadzila je inaczej
och ci ubodzy intelektualisci.....
Najlepsze jest to, że trafiłem na Dolly niedawno, z miejsca została moją ulubienicą, a teraz się okazuje że to ta sama osoba która dawno temu też była moją ulubienicą. No nie jest to żaden przypadek. Dolly top, naprawdę. Już nie mówię o samym wyglądzie, bo to jest naprawdę kwestia gustu, ale stara się angażować widzów, potrafi porozmawiać, pośmiać się, pożartować... I do tego ma słodziutki głosik, taki przecute ;)