Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

DOLLYBITCH NR 1

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
romanbydgoszcz

Re: DOLLYBITCH NR 1

Post autor: romanbydgoszcz » sob gru 10, 2022 3:31 pm

mam wrazenie ze zgasl w niej zapal i jej transmisje zmienily styl , ale rozumiem '-)

znudzonekurewki

Post autor: znudzonekurewki » sob gru 10, 2022 5:53 pm

romanbydgoszcz pisze:
sob gru 10, 2022 3:31 pm
mam wrazenie ze zgasl w niej zapal i jej transmisje zmienily styl , ale rozumiem '-)
co ty pierdoIisz chłopie

Pytajnik

Post autor: Pytajnik » czw gru 15, 2022 4:27 am

No nieumiejętnie przekazał informację - chciał powiedzieć pewnie, że transmisje jakie robiła na początku "kariery" na SU, a te teraz diametralnie się różnią i wolał te wcześniejsze.
A tak myślę, bo podzielam opinię, którą wysunąłem...

Ale popularność bierze się z różnych czynników i zawsze znajdzie sobie fanów, nieważne co będzie robić.

romanbydgoszcz

Post autor: romanbydgoszcz » czw gru 15, 2022 6:46 pm

Pytajnik pisze:
czw gru 15, 2022 4:27 am
No nieumiejętnie przekazał informację - chciał powiedzieć pewnie, że transmisje jakie robiła na początku "kariery" na SU, a te teraz diametralnie się różnią i wolał te wcześniejsze.
A tak myślę, bo podzielam opinię, którą wysunąłem...

Ale popularność bierze się z różnych czynników i zawsze znajdzie sobie fanów, nieważne co będzie robić.

pytajnik nic nie wysunołes , przetlumaczyles malo inteligentnej osobie najprosciej jak sie to da.
skoro napisalem ze jej transmisjie zmienily styl to chyba oczywiste ze KIEDYS prowadzila je inaczej
och ci ubodzy intelektualisci.....

Slahur

Post autor: Slahur » pn gru 19, 2022 12:05 am

Najlepsze jest to, że trafiłem na Dolly niedawno, z miejsca została moją ulubienicą, a teraz się okazuje że to ta sama osoba która dawno temu też była moją ulubienicą. No nie jest to żaden przypadek. Dolly top, naprawdę. Już nie mówię o samym wyglądzie, bo to jest naprawdę kwestia gustu, ale stara się angażować widzów, potrafi porozmawiać, pośmiać się, pożartować... I do tego ma słodziutki głosik, taki przecute ;)

Dominikk19

Post autor: Dominikk19 » sob maja 13, 2023 5:12 am

Nie

ODPOWIEDZ