Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

_NITA_ OSZUSTKA UWAGA

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
GoodBoy_Su

Re: _NITA_ OSZUSTKA UWAGA

Post autor: GoodBoy_Su » śr mar 23, 2022 12:16 pm

ha ha :) to ta laska co facetow na loda szuka?:D

janek0976

Post autor: janek0976 » pt mar 25, 2022 5:30 pm

dzifnym trafem zawsze loda znahodzi w leesie

kotzurro

Post autor: kotzurro » śr kwie 06, 2022 7:11 pm

Gdyby nie te oszukane lody to bym do niej czesciej zagladał

Mlody_zduzym

Post autor: Mlody_zduzym » ndz maja 08, 2022 2:02 pm

kotzurro pisze:
śr kwie 06, 2022 7:11 pm
Gdyby nie te oszukane lody to bym do niej czesciej zagladał
Teraz sie nawet wyrobila, ta peruka psuje wszystko, wolałem ja jako czarnulke co sie wiła na podlodze

JackRyan

Post autor: JackRyan » ndz maja 08, 2022 2:14 pm

Kurde tych tępaków u niej co się nabierają na te grupy nie dziwi że laska stoi w krzakach i co chwilę ma chętnego ?

kotzurro

Post autor: kotzurro » pt paź 14, 2022 12:15 am

Ciekawe kiedy jej się znudzą te ustawki

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » pt paź 14, 2022 12:13 pm

kotzurro pisze:
pt paź 14, 2022 12:15 am
Ciekawe kiedy jej się znudzą te ustawki
Raczej się jej nie znudzi,bo jak tylko się pojawi,to oglądalność skacze jej pod 1000 osób,albo i więcej.Pytanie skąd biorą się ci wszyscy frajerzy i łykaja te jej sciemy.A wystarczy tylko posłuchać głosu tych niby wszystkich przypadkowych kilentow i od razu wiadomo,że to ciągle jeden i ten sam jej fagas z akcentem ukraińskim.
Zresztą żaden normalny facet by nie tknal takiej syfiary jak ona.Ostatnio miała tyle brudu pod paznokciami,że na sam widok nie dobrze się robi.

Kolorowy77

Post autor: Kolorowy77 » ndz paź 23, 2022 2:56 pm

Cytat z dzisiejszej transmisji "ja przez 3 lata ciagnelam więcej fiutow niz jest grzybów w borach tucholskich.To już nie są setki,a tysiace".
Brawo NITA ! Jesteś mega jebnieta,ale za twoją pomysłowość,wymyślanie tych bajek i naciągane frajerów na te twoje śmieszne grupy,to normalnie brawo!!!

twojkoszmardzifko

Post autor: twojkoszmardzifko » śr lis 02, 2022 4:35 pm

Oszustka wlasnie ma transmisje. Piszczy jak pojebana. I znowu ten sam zagrzybialy kutas jej chlopaka. OSZUSTKA!!
Ostatnio zmieniony śr lis 02, 2022 11:33 pm przez twojkoszmardzifko, łącznie zmieniany 1 raz.

Kombatant

Post autor: Kombatant » pt lis 11, 2022 3:19 pm

Z ciekawości kilka jej transmisji publicznych śledziłem i faktycznie, niby szuka faceta na sex, niby jej odmawiają jak z nimi rozmawia, jest tylko jeden szkopuł...w rozmowie słychać tylko ją :) rzecz jasna ostatecznie trafia się "przypadkowy" facet i tu zaczyna się najlepsze. Ten ktoś to mam nieodparte wrażenie, że to ciągle ta sama osoba, po głosie oczywiście można tylko to wywnioskować bo jest w masce, ogólnie dobra gra aktorska bo zawsze znajdzie się sporo chętnych na transmisję grupową. No ale jak to mówią, każdy sposób by zarobić jest dobry, choć do mnie ta metoda nie przemawia, mogłaby po prostu robić oficjalne transmisje ze swoim chłopakiem i tyle, ale zawsze bardziej chwytliwe są takie akcje w aucie...ludzie wierzą w to, że namawia ciągle inna osobę na sex... :)

ODPOWIEDZ