Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Agnesss10146

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
niejaka

Re: Agnesss10146

Post autor: niejaka » sob paź 01, 2022 1:03 am

Radzio001 pisze:
pt wrz 30, 2022 5:51 pm
DOKŁANIE NIEJAKA I ZBOCZISON ,zbawiciele świata su.
Świata? Dołóż, bo masz z czego. Wszechświata! Jednak jednego możesz być pewien, za ciebie na krzyżu życia nie oddam. ;)

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » wt paź 25, 2022 1:41 pm

5 minut transmisji i jeden wniosek-totalny brak dobrych manier i zupełny brak podstaw kultury osobistej-momentami aż się nie dobrze robi.
Ale oczywiście zawsze będą tacy co się napalaja....bo nie trzeba zet,za darmo można zobaczyć cipe albo kawałek cycka i zwalic za free.Widac od razu jak niski poziom prezentują co niektórzy "faceci" na tym portalu.Ale jak to mówi klasyk....każda potwora znajdzie swego amatora.

Zboczinson

Post autor: Zboczinson » wt paź 25, 2022 2:45 pm

LORD_VADER88 pisze:
wt paź 25, 2022 1:41 pm
5 minut transmisji i jeden wniosek-totalny brak dobrych manier i zupełny brak podstaw kultury osobistej-momentami aż się nie dobrze robi.
Nie ustąpiła staruszce miejsca? Nie pomogła niewidomemu na pasach? A może jadła rybę nożem i widelcem?
Wiesz... jakbym nie czytał twoich wcześniejszych komentarzy, to mógłbym kupić tę twoją narrację, o zniesmaczeniu brakiem kultury i dobrych manier. Jednak czytałem, a w związku z tym, brzmisz wyjątkowo niewiarygodnie.
Dodam, że chwilowo nie jestem napalony (a ty?), nie widziałem "cipy" tej pani (ty oglądałeś), ani jej kawałka cycka (ty obserwowałeś), nawet jeszcze nie zwaliłem za free (a ty?). Wszystko to wynika prawdopodobnie, z powodu wyjątkowo niskiego poziomu jaki prezentuję.

LORD_VADER88

Post autor: LORD_VADER88 » wt paź 25, 2022 3:11 pm

Zboczinson pisze:
wt paź 25, 2022 2:45 pm
LORD_VADER88 pisze:
wt paź 25, 2022 1:41 pm
Nie ustąpiła staruszce miejsca? Nie pomogła niewidomemu na pasach? A może jadła rybę nożem i widelcem?
Wiesz... jakbym nie czytał twoich wcześniejszych komentarzy, to mógłbym kupić tę twoją narrację, o zniesmaczeniu brakiem kultury i dobrych manier. Jednak czytałem, a w związku z tym, brzmisz wyjątkowo niewiarygodnie.
Dodam, że chwilowo nie jestem napalony (a ty?), nie widziałem "cipy" tej pani (ty oglądałeś), ani jej kawałka cycka (ty obserwowałeś), nawet jeszcze nie zwaliłem za free (a ty?). Wszystko to wynika prawdopodobnie, z powodu wyjątkowo niskiego poziomu jaki prezentuję.
Krotko i na temat,akurat twoja opinia czy moja wypowiedź jest wiarygodna czy nie,najmniej mnie obchodzi.

Zboczinson

Post autor: Zboczinson » wt paź 25, 2022 3:24 pm

LORD_VADER88 pisze:
wt paź 25, 2022 3:11 pm
Krotko i na temat,akurat twoja opinia czy moja wypowiedź jest wiarygodna czy nie,najmniej mnie obchodzi.
Gdyby tak było, poczęstowałbyś mnie ignorem.
Krótko i na temat:
twoja reakcja na moją opinię, całkowicie przeczy temu, że najmniej cię ona obchodzi.
Zwłaszcza, że nadeszła tak szybko. xD

Sambor31

Post autor: Sambor31 » wt lis 08, 2022 5:34 pm

Aguś nie przejmuj się tymi baranami jak im się nie podoba to po co w ogóle wchodzą na su

Franc_Maurer

Post autor: Franc_Maurer » wt lis 08, 2022 7:07 pm

Sambor31 pisze:
wt lis 08, 2022 5:34 pm
Aguś nie przejmuj się tymi baranami jak im się nie podoba to po co w ogóle wchodzą na su
Sam jesteś baran i idź do okulisty.

Adakow

Post autor: Adakow » śr lis 09, 2022 6:33 pm

Wypowiedzmy sie moze na temat "hejtu" ktory jest dosc niestosowny. Nie rozumiem po co oczerniac kogos w tak brutalny i niekulturalny sposob. Zyjemy w 21 wieku i wydaje mi sie ze powinnismy byc na troszke wyzszym poziomie intelektualnym . To jak ktos zyje , jak sie tutaj prezentuje lub gdziekolwiek indziej jest osobistym wyborem osoby. Nie podoba sie nie wchodz, nie patrz, nie krytykuj a idz dalej i szukaj tego co lubisz. Nikt nie bedzie sie przystosowywal do naszych zachcianek. Nie ublizajcie nikomu a zwlaszcza kobiecie bo to znak ze wystaje wam sloma z butow . Zastanowcie sie troszke bo mozna komus naprawde przykrosc zrobic. Moze raz w zyciu zamiast szukac idealnych piersi i tylka i zajebistego apartamentu w tle spojrzycie na strone intelektualna kobiet ktore maja transmisje. Porozmawiacie i poznacie je od tej strony. Panowie naprawde troszke szacunku. Aga jest naprawde inteligentna istota i ma uczucia , jest czlowiekiem, jest naturalna prawdziwa. Po co to wszystko, odrobinke szacunku a przynajmniej kultury, zachowajcie dla siebie uwagi i idzcie dalej.

ssebaaa

Post autor: ssebaaa » śr lis 09, 2022 10:08 pm

Hejt który w ostatnim czasie wylał się na Agę jest nie stosowny, pisany przez ludzi ograniczonych intelektualnie którzy nie potrafią zobaczyć piękna w Tej osobie. Piękna które ma w sercu oraz na zewnątrz. Ludzie piszący te bzdury, myślę że są sporo zacofani widzący tylko podrapane ściany oraz pogryzione paznokcie. Wchodzą tylko zobaczyć ile kosztuje priv i na tej podstawie dokonują oceny, nie umieją racjonalnie ocenić lub docenić osoby. Myślą że jak napiszą coś brzydkiego lub coś śmiesznego aby obśmiać Agę to są guru. Gówno prawda są ciemną masą jakich nie brakuję i brakować nie będzie, dlatego człowieku jeden z drugim zostaw sobie poronione komentarze dla siebie, a najlepiej nie wchodź na transmisję do Niej i pamiętaj jedno KARMA POWRACA. Dlatego mały człowieczku znajdź sobie inną osobę do obrażania lub zajmij się czymś co Ci przyniesie iskrę kultury osobistej, bo obrażanie kobiety jest poniżeniem samego siebie i myślę że niżej już sie nie da upaść.

Franc_Maurer

Post autor: Franc_Maurer » czw lis 10, 2022 2:31 pm

ssebaaa pisze:
śr lis 09, 2022 10:08 pm
Hejt który w ostatnim czasie wylał się na Agę jest nie stosowny, pisany przez ludzi ograniczonych intelektualnie którzy nie potrafią zobaczyć piękna w Tej osobie. Piękna które ma w sercu oraz na zewnątrz. Ludzie piszący te bzdury, myślę że są sporo zacofani widzący tylko podrapane ściany oraz pogryzione paznokcie. Wchodzą tylko zobaczyć ile kosztuje priv i na tej podstawie dokonują oceny, nie umieją racjonalnie ocenić lub docenić osoby. Myślą że jak napiszą coś brzydkiego lub coś śmiesznego aby obśmiać Agę to są guru. Gówno prawda są ciemną masą jakich nie brakuję i brakować nie będzie, dlatego człowieku jeden z drugim zostaw sobie poronione komentarze dla siebie, a najlepiej nie wchodź na transmisję do Niej i pamiętaj jedno KARMA POWRACA. Dlatego mały człowieczku znajdź sobie inną osobę do obrażania lub zajmij się czymś co Ci przyniesie iskrę kultury osobistej, bo obrażanie kobiety jest poniżeniem samego siebie i myślę że niżej już sie nie da upaść.
Piękno wnetrza i piękno w sercu????Chyba coś ci się pomyliło i zabladziles człowieku.Jestesmy na portalu erotyczno-rozrywkowym i nikt tu nie szuka żony czy partnerki żeby oceniać jej wnętrze.Poza tym jeśli jest faktycznie jak ktos tam wyżej napisał o tych ścianach czy paznokciach,to jest to stwierdzenie faktu,a nie żaden hejt i wynika z tego,ze laska nie dba ani o siebie,ani o to co wokol.Co do kultury osobistej,to powiedz swojej wielbicielce,że jak jest znudzona i co chwile ziewa na transmisji,to nie "rozdziawia się całej gęby jak zwierze" tylko dyskretnie dłonią zasłania usta żeby nie było widać tych dziur w zębach.A kończąc temat,to robienie transmisji na takim portalu jak SU i w tym samym czasie rozmowa z nieletnimi dziećmi na różne tematy prywatne i domowe nie bardzo idzie w parze i jest bardzo nie na miejscu,nie uważasz??????
I zdradz mi na koniec jaki twardy narkotyk bierzesz i w jakich dawkach żeby stwierdzić,że ona jest piękna??????
Bo cytując klasyka " to ty jeszcze nie widziałeś pięknych kobiet Siara....i wszystko jasne" !

ODPOWIEDZ