Acia1111, VioletaSlodka, Catch_me-92, Acia1111, BeLLa96_, HelenHot, dominikaSex, Avrorababee, MashaLove, Kate), MMsexy
-
Re: Acia1111, VioletaSlodka, Catch_me-92, Acia1111, BeLLa96_, HelenHot, dominikaSex, Avrorababee, MashaLove, Kate), MM
Tez bylem raz na privie z ViolettaSlodka.. niestety tylko czarna ekran:( nawet filmu Nie bylo heh.. ciekawe z jakich stron te nagrania?? Bo pewnie sa gdzies prawdziwe laski tylko pod innym nickem. Sie ktos??
Administracja chyba na tej stornie nieistnieje. Koleś puszcza każdego dnia, z kilku kont na raz te gówno transmisje. Co nie wejdę rano koło 6, to zawsze jest kilka jego kont. Widziałem chyba już wszystkie nagrania jakie posiada xD. Bo do każdego konta, ma po około 3 nagrania, żeby nie występować w tych samych ubraniach xD. Do tego tez cwaniak nagrał nagranie z pokazywaniem środkowego palca do każdego konta, żeby reagować na demaskujące komentarze :D. Wiec to już jest chyba dla niego praca, jak tak się postarał z nagraniami xD.
-
A wiesz co jest najbardziej wkurzajace?Że właśnie nic z tym nie robią.Ale jak wczoraj z innego konta napisałem na chacie jednej pannie za wschodniej granicy kilka słów prawdy w nieco mocniejszych słowach,to z miejsca zgarnalem bana!Ptysiek pisze: ↑ndz paź 23, 2022 11:45 amAdministracja chyba na tej stornie nieistnieje. Koleś puszcza każdego dnia, z kilku kont na raz te gówno transmisje. Co nie wejdę rano koło 6, to zawsze jest kilka jego kont. Widziałem chyba już wszystkie nagrania jakie posiada xD. Bo do każdego konta, ma po około 3 nagrania, żeby nie występować w tych samych ubraniach xD. Do tego tez cwaniak nagrał nagranie z pokazywaniem środkowego palca do każdego konta, żeby reagować na demaskujące komentarze :D. Wiec to już jest chyba dla niego praca, jak tak się postarał z nagraniami xD.
A tu przekręty na maxa,interes się kręci i nikt nie reaguje....
-
nie wiem przez kogo prowadzone ale fakt ze to fake ... to chyba ukrainki masha love i jakas inna to ta sama laska tylko w peruce :) dlaczego moderator tego nie usunie
-
Czas to usunąć...najlepsze że jak.wpiszesz mu na czacie ...że to znowu same filmy od razu Ciebie wyrzuca hahaha...przyznajac się że masz rację haha.Ale.biznes się kreci