IstudentkaI
IstudentkaI
Jako jej wykładowca muszę sprawdzić, czy również tutaj sprawuję się tak dobrze jak u mnie na wykładach. ;] Także Studi, wybacz założenie tematu. XD Ze swojej strony dodam, że jest to najbardziej niewyżyta i zboczona dziewczyna na su o bardzo słodkim głosie. Mam też nadzieję, że w tym temacie udzieli się jej współlokatorka i wypowie się na temat wielu nieprzespanych nocy z powodu jęków, widomo kogo.... ;)
Ostatnio zmieniony czw lut 03, 2022 3:43 am przez Scream, łącznie zmieniany 1 raz.
-
takie z niej studentka jak ze mnie model xd naciagnieta, wiecznie wspólokatorka spi za sciana :D po fotkach to widac ze to taka studentka kolo 40 lat nadaje od lat i studiow skonczyc nie moze :)
Mnie też ciekawi czemu jej współlokatorka zawsze śpi w nocy? To jest bardzo podejrzane. XDGoodBoy_Su pisze: ↑śr kwie 06, 2022 5:37 pmtakie z niej studentka jak ze mnie model xd naciagnieta, wiecznie wspólokatorka spi za sciana :D po fotkach to widac ze to taka studentka kolo 40 lat nadaje od lat i studiow skonczyc nie moze :)
-
:)))Scream pisze: ↑ndz maja 08, 2022 1:58 amMnie też ciekawi czemu jej współlokatorka zawsze śpi w nocy? To jest bardzo podejrzane. XDGoodBoy_Su pisze: ↑śr kwie 06, 2022 5:37 pmtakie z niej studentka jak ze mnie model xd naciagnieta, wiecznie wspólokatorka spi za sciana :D po fotkach to widac ze to taka studentka kolo 40 lat nadaje od lat i studiow skonczyc nie moze :)
-
po jej wyglądzie widać ,ze to laska spokojnie ma ponad 30 lat.Scream pisze: ↑ndz maja 08, 2022 1:58 amMnie też ciekawi czemu jej współlokatorka zawsze śpi w nocy? To jest bardzo podejrzane. XDGoodBoy_Su pisze: ↑śr kwie 06, 2022 5:37 pmtakie z niej studentka jak ze mnie model xd naciagnieta, wiecznie wspólokatorka spi za sciana :D po fotkach to widac ze to taka studentka kolo 40 lat nadaje od lat i studiow skonczyc nie moze :)
Jej wiek jest owiany tajemnicą. Dla niektórych jest niepełnoletnia, dla innych stara, także widać dziewczyna ma unikalną urodę. :DGoodBoy_Su pisze: ↑wt wrz 20, 2022 9:27 pmpo jej wyglądzie widać ,ze to laska spokojnie ma ponad 30 lat.Scream pisze: ↑ndz maja 08, 2022 1:58 amMnie też ciekawi czemu jej współlokatorka zawsze śpi w nocy? To jest bardzo podejrzane. XDGoodBoy_Su pisze: ↑śr kwie 06, 2022 5:37 pmtakie z niej studentka jak ze mnie model xd naciagnieta, wiecznie wspólokatorka spi za sciana :D po fotkach to widac ze to taka studentka kolo 40 lat nadaje od lat i studiow skonczyc nie moze :)
-
Wygrala w totolotka i postanowila zajac sie badaniami nad komosem. Nic, to co kazda zdrowa laska na tym portalu. Jak poznaje wartosciowa osobe to znika. Jak znam zycie to wroci, i chcialbym sie mylic, bo to byla/jest mila kobieta.