Fayee
-
Z ta praca to wiadomo,że pewnie nie tak do końca.Ale poza tym widać,że babeczka mega zadbana i jak lubisz duży,naturalny biust to warto zajrzec.Tyle,ze nic więcej poza cycuszkami nie zobaczysz...
Jasne rozumiem, a może naświetlisz mi kwestie dlaczego na te privki do niej w ciągu dnia są takie mega kolejki? :D To mnie też ciekawi hahha Czyżby tak się fajnie z nią gada?XXX_44_XXX pisze: ↑wt wrz 13, 2022 8:35 pmZ ta praca to wiadomo,że pewnie nie tak do końca.Ale poza tym widać,że babeczka mega zadbana i jak lubisz duży,naturalny biust to warto zajrzec.Tyle,ze nic więcej poza cycuszkami nie zobaczysz...
-
Trudno powiedziec.Nadaje raczej mało i krotko-może dlatego tylu chętnych jak się pojawi.Na priv byłem raz.Jest fajna i dość komunikatywna-można pogadać.Cycuszki naprawdę extra i mogą się śnić po nocach.Ale nie namowisz ja na nic więcej,nawet za duża ilość zet.Ma swoje zasady i tyle.Ale dla samych cycuszkow warto zajrzeć.magicienn pisze: ↑wt wrz 13, 2022 8:38 pmJasne rozumiem, a może naświetlisz mi kwestie dlaczego na te privki do niej w ciągu dnia są takie mega kolejki? :D To mnie też ciekawi hahha Czyżby tak się fajnie z nią gada?XXX_44_XXX pisze: ↑wt wrz 13, 2022 8:35 pmZ ta praca to wiadomo,że pewnie nie tak do końca.Ale poza tym widać,że babeczka mega zadbana i jak lubisz duży,naturalny biust to warto zajrzec.Tyle,ze nic więcej poza cycuszkami nie zobaczysz...
Rozumiem, dzięki za opinie!XXX_44_XXX pisze: ↑wt wrz 13, 2022 8:44 pmTrudno powiedziec.Nadaje raczej mało i krotko-może dlatego tylu chętnych jak się pojawi.Na priv byłem raz.Jest fajna i dość komunikatywna-można pogadać.Cycuszki naprawdę extra i mogą się śnić po nocach.Ale nie namowisz ja na nic więcej,nawet za duża ilość zet.Ma swoje zasady i tyle.Ale dla samych cycuszkow warto zajrzeć.magicienn pisze: ↑wt wrz 13, 2022 8:38 pmJasne rozumiem, a może naświetlisz mi kwestie dlaczego na te privki do niej w ciągu dnia są takie mega kolejki? :D To mnie też ciekawi hahha Czyżby tak się fajnie z nią gada?XXX_44_XXX pisze: ↑wt wrz 13, 2022 8:35 pm
Z ta praca to wiadomo,że pewnie nie tak do końca.Ale poza tym widać,że babeczka mega zadbana i jak lubisz duży,naturalny biust to warto zajrzec.Tyle,ze nic więcej poza cycuszkami nie zobaczysz...