Frustracji?Z przykrością ale cie rozczaruje.Ten dział nosi nazwę OPINIE...eureka,tak opinie.A to,że są one w większości negatywne,no coz...niejaka pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 2:49 pmWystarczy wejść na forum, przez 5 min. poczytać twoje posty i wniosek jest jeden. Ewidentnie się tu spełniasz. Z pewnością nigdzie indziej nie znalazłbyś tak idealnego miejsca dla ujścia twoich frustracji.LORD_VADER88 pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 9:10 amWystarczy wejść na forum,przez 5 min poczytać twoje posty i wniosek jest jeden.Ewidentnie się tu marnujesz.
Fałszem i hipokryzją zajeżdża twoje zniesmaczenie poradnictwem, gdyż sam chętnie udzielasz innym "dobrych" rad. Powinieneś pomyśleć o karierze politycznej, gdyż takim "geniuszem", niewątpliwie, żadna partia nie pogardzi.LORD_VADER88 pisze: ↑ndz wrz 11, 2022 9:10 amZaloz sobie lepiej na jakimś portalu społecznościowym kącik porad i będzie ok,bo szkoda zeby taki "talent" się tu zmarnował.
to nie znaczy,że od razu trzeba być sfrustrowanym.
A poza tym chciałem już sobie dac spokój,ale jak tu zajrzałem raz,drugi,trzeci i zobaczyłem ile razy zmieniłaś ten post,to poprostu nie mogłem się powstrzymać.Czyzby przewód myślowy był za krótki?A może w ogóle nie jest podłączony do mózgu i stąd to niezdecydowanie?Mam propozycję.Nastepnym razem zanim tutaj napiszesz to zrób sobie najpierw notatki na brudno.Choc i to może nie pomoc-w końcu jesteś TYLKO kobieta.