Ci cali zarządzający to też do wymiany.StachurskyNew pisze: ↑śr sie 17, 2022 11:31 amMoje wiadomości olali, bo "W przypadku transmisji grupowej zgłoszenie musi wykonać 30% oglądających." a, że większość idzie z napiwków to nie ma możliwości zgłoszenia... I w ten sposób Pani zarabia ;)
Uwaga na promocję od Miss_Officjal_Fa
Re: Uwaga na promocję od Miss_Officjal_Fa
-
dziś pierdoliła ze jest 100 osób na grupę i żeby kupować bilety przez kup bilet a debile dawali na ogóle i zostali wydymani przez oszustkę!!!!!!!!!Chciałaby te 100 osób niezła podpucha dla debili
Dziś (31.08.2022) skusiłem się na grupową za 55 zet czy jakoś tak. Panna obiecała pokazac twarz, założyć ponczoszki. po 2 minutach transmisji, zaczęła wołac po 10 zet od każdego oglądacza, w zamian wyjdzie na balkon by tam dokończyć zabawę. PO czym po kolejnej minucie czy dwóch zniknęła i tyle ją widzieli.
-
tak to u tej oszustki wyglada za każdym razem nic na transmisji się nie zgadza .. trzeba zgłaszać to 30%oglądających na grupie musi bo Tosię powtarza non stop a moderatorzy maja wyjebane bo nie m wystarczającej ilość zgłoszeń a oszustka kasę kosi za nic!!!!!!!!chriso pisze: ↑śr sie 31, 2022 5:46 pmDziś (31.08.2022) skusiłem się na grupową za 55 zet czy jakoś tak. Panna obiecała pokazac twarz, założyć ponczoszki. po 2 minutach transmisji, zaczęła wołac po 10 zet od każdego oglądacza, w zamian wyjdzie na balkon by tam dokończyć zabawę. PO czym po kolejnej minucie czy dwóch zniknęła i tyle ją widzieli.
-
Tez kiedyś się nabrałem na jej oszustwo na grupie widać ze u niej to norma ..więc uważajcie !!!