Uwaga Emmaxes-najwieksza oszustka na showup
-
Re: Uwaga Emmaxes-najwieksza oszustka na showup
Zarabiają to mają gdzieś....Zrobił się tu niezły syf i dużo fajnych dziewczyn odeszło z SU...Jeszcze trochę i ten portal pójdzie całkiem na dno,a te wszystkie oszustki i idiotki jak właśnie Emmaxes,Nita,Madelin czy typowe pustaki jak Blue Berry czy Cristal już nic nie zarobią i skończy się eldorado.Na zachodnich stronach już takie wałki jak tutaj nie przejdą!
-
portal niestety ma to gdzies.LORD_VADER88 pisze: ↑pt sie 05, 2022 4:30 pmZarabiają to mają gdzieś....Zrobił się tu niezły syf i dużo fajnych dziewczyn odeszło z SU...Jeszcze trochę i ten portal pójdzie całkiem na dno,a te wszystkie oszustki i idiotki jak właśnie Emmaxes,Nita,Madelin czy typowe pustaki jak Blue Berry czy Cristal już nic nie zarobią i skończy się eldorado.Na zachodnich stronach już takie wałki jak tutaj nie przejdą!
Albo akcje pizza i robienie lachy dostawcy - LOL, jeszcze sie biedne chlopy na to nabieraja? :)))
Podoba mi się jej ciało, ale mogłaby się wysilić, jeśli chodzi o przebieg transmisji. Ciągle to samo, tak samo. Dwie pozycje na krzyż, łodzik i tyle. Sam cel jest podobny do tego, co na transmisji z tą różnicą, że jest wytrysk faceta. Za mało nagości i trochę zaangażowania i będzie więcej żetonów. 😁
-
A kolega widzę nowy i nie wie,że ona i ten jej frajer to para największych oszustów i naciagaczy na SU?Jeszcze się przekonasz,że wypierdolisz zet w błoto.qbyx76 pisze: ↑pn sie 29, 2022 7:42 pmPodoba mi się jej ciało, ale mogłaby się wysilić, jeśli chodzi o przebieg transmisji. Ciągle to samo, tak samo. Dwie pozycje na krzyż, łodzik i tyle. Sam cel jest podobny do tego, co na transmisji z tą różnicą, że jest wytrysk faceta. Za mało nagości i trochę zaangażowania i będzie więcej żetonów. 😁
Nie, nie nowy. Byłem nawet dwa razy na jej pokazie i potwierdzam to, co napisałem. Że było to słabe. A szkoda, bo potencjał jest, tylko chęci brak, bo i tak jakiś frajer jeden z drugim kupi pokaż za 35 zet, więc cos się uzbiera. Ale tekst z kolegą taty chyba na innych tu działa. Ostatnio nawet występuje ten kolega jako sąsiad 😁LORD_VADER88 pisze: ↑wt sie 30, 2022 10:01 amA kolega widzę nowy i nie wie,że ona i ten jej frajer to para największych oszustów i naciagaczy na SU?Jeszcze się przekonasz,że wypierdolisz zet w błoto.qbyx76 pisze: ↑pn sie 29, 2022 7:42 pmPodoba mi się jej ciało, ale mogłaby się wysilić, jeśli chodzi o przebieg transmisji. Ciągle to samo, tak samo. Dwie pozycje na krzyż, łodzik i tyle. Sam cel jest podobny do tego, co na transmisji z tą różnicą, że jest wytrysk faceta. Za mało nagości i trochę zaangażowania i będzie więcej żetonów. 😁
-
Był kolega taty,sąsiad,a nawet robotnik z Ukrainy,a wiadomo, że to jest jeden i ten sam jej facet.I nawet nie trzeba kupować za 35 zet biletu,bo pod sam koniec tego jej śmiesznego odliczania można kupić bilet za 20 zet,a widziałem,że nawet za 10 wpuszczają...ja osobiście nie dałbym nawet 1 zeta,bo jak sam piszesz słaby pokaz.Ale jak widać zawsze znajdą się tacy co kupią,bo tanio.qbyx76 pisze: ↑wt sie 30, 2022 10:26 amNie, nie nowy. Byłem nawet dwa razy na jej pokazie i potwierdzam to, co napisałem. Że było to słabe. A szkoda, bo potencjał jest, tylko chęci brak, bo i tak jakiś frajer jeden z drugim kupi pokaż za 35 zet, więc cos się uzbiera. Ale tekst z kolegą taty chyba na innych tu działa. Ostatnio nawet występuje ten kolega jako sąsiad 😁LORD_VADER88 pisze: ↑wt sie 30, 2022 10:01 amA kolega widzę nowy i nie wie,że ona i ten jej frajer to para największych oszustów i naciagaczy na SU?Jeszcze się przekonasz,że wypierdolisz zet w błoto.qbyx76 pisze: ↑pn sie 29, 2022 7:42 pmPodoba mi się jej ciało, ale mogłaby się wysilić, jeśli chodzi o przebieg transmisji. Ciągle to samo, tak samo. Dwie pozycje na krzyż, łodzik i tyle. Sam cel jest podobny do tego, co na transmisji z tą różnicą, że jest wytrysk faceta. Za mało nagości i trochę zaangażowania i będzie więcej żetonów. 😁
No trudno. Pół showupa tego kwiatu. Trzeba szukać dalej innej ulubienicy 😁LORD_VADER88 pisze: ↑wt sie 30, 2022 10:41 amBył kolega taty,sąsiad,a nawet robotnik z Ukrainy,a wiadomo, że to jest jeden i ten sam jej facet.I nawet nie trzeba kupować za 35 zet biletu,bo pod sam koniec tego jej śmiesznego odliczania można kupić bilet za 20 zet,a widziałem,że nawet za 10 wpuszczają...ja osobiście nie dałbym nawet 1 zeta,bo jak sam piszesz słaby pokaz.Ale jak widać zawsze znajdą się tacy co kupią,bo tanio.qbyx76 pisze: ↑wt sie 30, 2022 10:26 amNie, nie nowy. Byłem nawet dwa razy na jej pokazie i potwierdzam to, co napisałem. Że było to słabe. A szkoda, bo potencjał jest, tylko chęci brak, bo i tak jakiś frajer jeden z drugim kupi pokaż za 35 zet, więc cos się uzbiera. Ale tekst z kolegą taty chyba na innych tu działa. Ostatnio nawet występuje ten kolega jako sąsiad 😁LORD_VADER88 pisze: ↑wt sie 30, 2022 10:01 am
A kolega widzę nowy i nie wie,że ona i ten jej frajer to para największych oszustów i naciagaczy na SU?Jeszcze się przekonasz,że wypierdolisz zet w błoto.