XXXXIIIIIIIIIIIIIIIIXXXX
-
XXXXIIIIIIIIIIIIIIIIXXXX
powiem tak nie polecam tracic zetonów na ta kobiete bo nie wywiazuje sie z wygranych , kilka miesiecy temu była taka sama transmisja uzbirała kilkanascik k zetonów i nie było jej az do teraz i znów taka sama transmisja a ludzi nagród nie poodbierali , uwazajcie panowie
-
droga administracjo mozecie sprawdzic chyba zapis poprzedniej transmisji i czy pozniej dana osoba robiła odbior nagrod wtedy zweryfikujecie ze to oszustka
-
bardzo słaba grupowa wiecej pierdoli niz robi nagada sie podczas grupy tylko o zetach zeby dawac orgazmu nie ma facet z flakiem ..jednym słowem wielkie gówno....NIE POLECAM
-
Zgodze sie.. ze ostatnio facet ma gorsze dni ale obsereuje ta pare od 2 lat i wczesniej nie bylo problemu dzisiaj bylem na pierwszej i na trzeciej grupce i na poerwszej bylo ok ale na ostatniej slabo.... Mam nadzieje ze niedlugo wrocam do formy bo ja pamietam ich ekstremalne plenery (boskie).
-
Dziś wielki sguirt nieźle udawała szczanie na ekranie było posikała i poszła .Kto jeszcze wierzy w te sguirty hahahaha .Chyba tylko głupki którzy wydają na to żetony.Według mnie szkoda czasu i żetonów .Ale skoro naiwniaki to lubią hahahah
-
A kim ty jesteś żeby stwierdzać ze udawane ? Od 5 lat siedze na su i nigdy nikt mi czegoś takiego nie zarzucił. Jesteś w dużym błędzie, czyżby konkurencja?PITEREK4455 pisze: ↑wt wrz 13, 2022 4:49 pmDziś wielki sguirt nieźle udawała szczanie na ekranie było posikała i poszła .Kto jeszcze wierzy w te sguirty hahahaha .Chyba tylko głupki którzy wydają na to żetony.Według mnie szkoda czasu i żetonów .Ale skoro naiwniaki to lubią hahahah
Pozdrawiam serdecznie.
-
Priw wygranych na jej transmisjach tez ciężko odebrać a bo to cel a bo to coś innego.co chwilkę ktoś dopytuje i pisze żeby pisać wiadomości bo ma już 3 osoby chętne i nie da rady :p A to znaczy ze możecie zapomnieć o odbiorach wygranych:P
Ogólnie te jej cele z kosmosu, sguirty tez udawane i jara się ze 5 lat na su jakby było czym hahhhhhaha
Ogólnie te jej cele z kosmosu, sguirty tez udawane i jara się ze 5 lat na su jakby było czym hahhhhhaha