Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pussycat

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
encyklopedianiczego

Re: pussycat

Post autor: encyklopedianiczego » pt lis 12, 2021 6:41 pm

Tombak chyba w ameryce teraz urzeduje, i stalczy amerykanki. Tak moge stwierdzić po jego profilu na wykopie, obrzydliwy typ ale glupi nie jest. swoją drogą ciekawe ma konto na wykopie, fajne foty tam wrzuca od bidena

pixele

Post autor: pixele » pt lis 12, 2021 9:17 pm

Czy ktos wie jakiej orientacji jest tomox1 i czy z nim wszystko w porządku? ostatnio zaczalem podjerzewac ze jest cieply i ma jakieś problemy , gosc ma obsesje na punkcie rugera, typek nawet liczy dni odkad ruger odszedl i co jakis czas o tym przypomina jakby to kogos obchodzilo, no istny szur, i nawet załosnie kseruje rugera używajac emotek tzw buziek ":)"

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » pt lis 12, 2021 11:14 pm

encyklopedianiczego pisze:
pt lis 12, 2021 6:41 pm
Tombak chyba w ameryce teraz urzeduje, i stalczy amerykanki. Tak moge stwierdzić po jego profilu na wykopie, obrzydliwy typ ale glupi nie jest. swoją drogą ciekawe ma konto na wykopie, fajne foty tam wrzuca od bidena
A! kojarze Cie Typie, szacun że nie sprzedałeś mne na wykopie z nicka xD.Ale tak na serio to nadal zbieram ogórki w NL ¯\\\_(ツ)\_/¯

encyklopedianiczego

Post autor: encyklopedianiczego » sob lis 13, 2021 10:35 am

pixele pisze:
pt lis 12, 2021 9:17 pm
Czy ktos wie jakiej orientacji jest tomox1 i czy z nim wszystko w porządku? ostatnio zaczalem podjerzewac ze jest cieply i ma jakieś problemy , gosc ma obsesje na punkcie rugera, typek nawet liczy dni odkad ruger odszedl i co jakis czas o tym przypomina jakby to kogos obchodzilo, no istny szur, i nawet załosnie kseruje rugera używajac emotek tzw buziek ":)"
moze nie moze przezyc straty, tak barwnej postaci

radioEska

Post autor: radioEska » sob lis 13, 2021 9:57 pm

ale przecudownie forum nieoficjalne zostalo rozjebane, admin ktory jest opętany i zakochany jak stuleja w maddie, siedzi 24h w necie przez 365 dni w roku i udaje głupa, laki alkon ktory lize dupe i mu placi, malo tego laki placi maddie zeby sie jeszcze bardziej podlizac adminowi a admin ma wykurwione w starych userow, i pozwala na taki rozjeb u siebie na forum, ale beka z celulozy XDDD ten admin tam to na bank jakaś typowa pizda społeczna wykopowa.

HxUxMxBLE

Post autor: HxUxMxBLE » ndz lis 14, 2021 5:53 am

radioEska pisze:
sob lis 13, 2021 9:57 pm
ale przecudownie forum nieoficjalne zostalo rozjebane, admin ktory jest opętany i zakochany jak stuleja w maddie, siedzi 24h w necie przez 365 dni w roku i udaje głupa, laki alkon ktory lize dupe i mu placi, malo tego laki placi maddie zeby sie jeszcze bardziej podlizac adminowi a admin ma wykurwione w starych userow, i pozwala na taki rozjeb u siebie na forum, ale beka z celulozy XDDD ten admin tam to na bank jakaś typowa pizda społeczna wykopowa.
przez zgadywanie na chybil trafil kto jest kim, nagrywanie dziewczyn, tworzenie sztucznych afer nie majac o niczym pojecia a udajacy informatyka starszy globus doprowadzil smiec do zaglady to urocze foum

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » ndz lis 14, 2021 4:25 pm

HxUxMxBLE pisze:
ndz lis 14, 2021 5:53 am
radioEska pisze:
sob lis 13, 2021 9:57 pm
przez zgadywanie na chybil trafil kto jest kim, nagrywanie dziewczyn, tworzenie sztucznych afer nie majac o niczym pojecia a udajacy informatyka starszy globus doprowadzil smiec do zaglady to urocze foum
Nie spodziewałem się że moge być autorytetem dla kogoś, a jednak jestem xD. Nie rozumiem dlaczego założyłeś/aś nick "HxUxMxBLE" ale prawdopodobnie na moją cześć, buehehehhe, dziękuję.
Odniosę się jeszcze do Twojego wpisu, ludzie którzy mieli jakiekolwiek zalążki zdrowego rozsądku, od razu pisali że gówniaki z jakiegoś innego forum prawdopodobnie będą prowokować i pokazywać "własne ja" jeśli to forum nie będzie odpowiednio moderowane, i co się stało? prawilni użytkownicy z nieoficjalnego forum, gdy poczuli że nie ma tu jakiego kolwiek porządku, sami siebie zaczeli podpierdalać xD, to takie zdrowe dla typowego cebulaka :)
Jako ciekawostkę dodam to, że gdy było pisane na "ole" z mojej strony, to kilka nicków pojawiało się jako "Ja", ciekawe skąd te nicki się pojawiały, ale chyba to też była spuścizna nieoficjalnego forum a jeszcze śmieszniejsze i turbo żałosne było to, że te same chorągiewy na nieoficjalnym pisały pochlebnie na temat tej "pani" czaisz jaka masakra? XD, szkoda że szybko im się to znudziło, ale to też z mojej winy, bo nie reagowałem na wpisy :(

encyklopedianiczego

Post autor: encyklopedianiczego » ndz lis 14, 2021 6:54 pm

Tombak a czy to prawda że kfc i mcdonald u bidenów jest znacznie gorszy jak na starym kontynencie ?

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » ndz lis 14, 2021 9:33 pm

encyklopedianiczego pisze:
ndz lis 14, 2021 6:54 pm
Tombak a czy to prawda że kfc i mcdonald u bidenów jest znacznie gorszy jak na starym kontynencie ?
Nie wiem, nie żre. ale być może tak

Ran(de)

Post autor: Ran(de) » śr cze 22, 2022 1:26 am

Puśka - nie oceniam, nie wnikam ale w huj inteligentna istota

ODPOWIEDZ