DOLLYBITCH NR 1
-
DOLLYBITCH NR 1
Myślę ze najlepsza tu dziewczyna szkoda ze siedzi tylko nocą bo privy z nią są niesamowite i jest piękna w dodatku , moim zdaniem niema tu konkurencji i jest numerem jeden, aż dziwne ze jeszcze niema tu swojego tematu .
-
Gusta i guściki, każdy ma jakąś ulubienice fakt te najładniejsze nie pokazują twarzy chyba ze na priv
-
ona pokazywała twarz dość długo ale cos ostatnio przestała może jej się bardziej opłaca to robić na priv ale uważam ja za ideał kobiecości , a kto jest Twoim?Gilgamesh69 pisze: ↑sob cze 11, 2022 10:16 pmGusta i guściki, każdy ma jakąś ulubienice fakt te najładniejsze nie pokazują twarzy chyba ze na priv
-
Zgadzam sie jedna z najlepszy tu taj.. :) I zajebisty cialko ubranka I bardzo mila:) tylko szkoda ze zaczela sie dziarac:( pamietam Ja od poczatku wersja przecute byla duzo lepsza:)
-
Zgadzam sie jedna z najlepszy tu taj.. :) I zajebisty cialko ubranka I bardzo mila:) tylko szkoda ze zaczela sie dziarac:( pamietam Ja od poczatku wersja przecute byla duzo lepsza:)
-
Czy taki nr 1 i bezkonkurencyjna?Fantwojejmatki pisze: ↑sob cze 11, 2022 10:04 pmMyślę ze najlepsza tu dziewczyna szkoda ze siedzi tylko nocą bo privy z nią są niesamowite i jest piękna w dodatku , moim zdaniem niema tu konkurencji i jest numerem jeden, aż dziwne ze jeszcze niema tu swojego tematu .
Cialo fajne,twarzy nie widziałem.Ale jak dla mnie zbyt wydziarana i przeklute sutki też mnie nie kręcą. Osobiście wolę bardziej naturalne kobiety.Takze dla Ciebie nr 1,dla kogoś innego już nie do końca.
-
Największe cycki jakie widziałem, a to jak ciągnie tego e-papierosa to aż włosy na jajkach się jeżą :P
- lampka_nocna86
Niestety dopiero niedawno na nią trafiłem. Przepiękna dziewczyna i do tego ma szybki procesor. Fajnie się rozmawia i ogląda, normalne zachowanie. Szkoda, że dzieli nas ekran i jakieś 3500km
- lampka_nocna86
bardzo mi przykro ale dzisiaj bez żet więc nie mam jak odpisać, saludos Guapa
Ostatnio zmieniony ndz sty 01, 2023 6:49 am przez lampka_nocna86, łącznie zmieniany 1 raz.