Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

live_for_the_moment

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Wielki1719

live_for_the_moment

Post autor: Wielki1719 » śr maja 18, 2022 4:22 am

Proszę uważać na tą panią. Oszukuje i naciąga na grupowe oraz privy!!!

Qwqwqw1223

Post autor: Qwqwqw1223 » czw maja 19, 2022 6:11 am

Byłem u niej setki razy na priv i nigdy nie zostalem oszukany. Wręcz przeciwnie czas na geupowej czy priv zawsze dluższy niż w opisie, nie znika gdy zegar odliczy do zera

live_for_the_moment

Post autor: live_for_the_moment » czw maja 19, 2022 11:53 am

Zapraszam na mój profil, tam zobaczycie konwersacje tego zdesperowanego, wulgarnego użytkownika, jak się do mnie zwraca, tam nie ma już mowy o "pani" jak tutaj przy świadkach :) :)

Panowie ten człowiek wysłał mi 20 żetonów i ŻĄDAŁ biletu na grupę.. gdy mu nie dałam zaczął mnie wyzywać od DZiWEK.

Zachęcam do wizyty u psychiatry, myślę że masz zaburzenia, trzeba Ci pomóc.. zanim kogoś skrzywdzisz. Karma wraca :)
Buziaczki ;**

live_for_the_moment

Post autor: live_for_the_moment » czw maja 19, 2022 12:33 pm

Qwqwqw1223 pisze:
czw maja 19, 2022 6:11 am
Byłem u niej setki razy na priv i nigdy nie zostalem oszukany. Wręcz przeciwnie czas na geupowej czy priv zawsze dluższy niż w opisie, nie znika gdy zegar odliczy do zera
;**

Awatar użytkownika
GORYL

Post autor: GORYL » czw maja 19, 2022 5:44 pm

Nie zwracaj uwagi na tego idiote. O 20zet cię wyzywa to jest bez komentarza. Dziewczyne znam parę lat i jest bardzo miła i uczciwa nie wiem co on tu wypisuje za brednie ale ty się tym nie przejmuj to naprawdę jakiś wybitny egzemplarz się trafił. Pozdrawiam cię M.

ODPOWIEDZ