_sagia_ najbardziej opryskliwa dzieczyna na su !!!!
_sagia_ najbardziej opryskliwa dzieczyna na su !!!!
Najbardziej nie mila dziewczyna na całym portalu, odpowiada chamsko na każde pytanie i ma pretensje ze ktokolwiek się odzywa do niej, syczy ciągle niezależnie od tego czy lush wibruje czy nie , kiedy sie do niej nie wejdzie to ona jęczy i syczy to już chyba nawyk i odruch zawodowy. a tyle gada o swoim narzeczonym ze aż słuchać się nie da , jego nick to "wiekszynizwy" caly czas mu daje bilety za darmo na pokazy żeby pilnował czy księżniczka go nie zdradza xD trochę paranoja taki brak zaufania i zmuszanie żeby ciągle o nim nawijała przez zazdrość i brak zaufania. ogólnie to żenada ma ładne ciało ale twarz jest tragiczna ...
Witam ponownie .. hah . Ostatnio się nie udało i na nowo temat ?;)kurwo pisze: ↑pn kwie 25, 2022 3:18 pmNajbardziej nie mila dziewczyna na całym portalu, odpowiada chamsko na każde pytanie i ma pretensje ze ktokolwiek się odzywa do niej, syczy ciągle niezależnie od tego czy lush wibruje czy nie , kiedy sie do niej nie wejdzie to ona jęczy i syczy to już chyba nawyk i odruch zawodowy. a tyle gada o swoim narzeczonym ze aż słuchać się nie da , jego nick to "wiekszynizwy" caly czas mu daje bilety za darmo na pokazy żeby pilnował czy księżniczka go nie zdradza xD trochę paranoja taki brak zaufania i zmuszanie żeby ciągle o nim nawijała przez zazdrość i brak zaufania. ogólnie to żenada ma ładne ciało ale twarz jest tragiczna ...
Tak właśnie oglądasz moje transmisje ,że nie zauwazyłeś że od ponad dwóch tygodni nie mam lusha (bo nie wiem czemu ale nie łączy mi go z su ) ;D także nie mam do czego 'syczeć' ;p
Jestem szczera , a to różnica :) Jeżeli ktoś mnie pyta o seks , o penisa , czy o trans z facetem , to co według ciebie mam odpowiadać jak nie wspomnieć o swoim mężczyźnie ?
Dawno nie widziałam Większego na swojej trans , ale pozdrów go jak gdzieś będzie widoczny ;* . A tak btw - co w tym złego, że facet lubi mnie oglądać tu ? ;D Chociaż nie kłamie,że jestem wolna ;)
I tak na koniec , daj sobie człowieku spokój . Tylko co mam więcej ludzi na trans , to ci dupa pęka i musisz się tu żalić !
-
Mnie tez jej twarz rozczarowała...Nie pasuje do ciała
A to z facetem to prawda ze ją pilnuje na ogóle i na grupie,zawsze dostaje bilet za free
A to z facetem to prawda ze ją pilnuje na ogóle i na grupie,zawsze dostaje bilet za free
nie za bardzo wiem o czym ty mówisz bo ja pierwszy raz sie wypowiadam w twoim temacie a skoro już były podobne wypowiedzi to chyba powinno Ci to dać do myślenia. a ty na nieoficjalnym forum nawet masz nick swojego faceta wiekszynizwy a teraz palisz głupa ze to zwykły widz, nie myśl ze ktoś jest głupszy od ciebie koleżanko. a twarz naprawdę tragiczna czoło jak lotnisko no i ciągle ten wymuszony dziubek, popracuj trochę nad mimika twarzy bo ten sztuczny dziób już dawno nikogo nie jara, i naucz się pokory bo bez nas za przeproszeniem byś zdechła z głodu ;)
Dziubek ? Tragiczna twarz ? Czoło ? Wow , dziękuję za komplementy :* . Takich widzów nie potrzebuje ,a ty nie zapomnij założyć za chwilę nowego konta na forum .. Słowo w słowo to samo co w tamtym temacie .
Nie pozdrawiam i nie zapraszam na swoje transmisje . Jakby mi się coś nie podobało u kogoś to po prostu bym wyszła z trans i więcej nie wracała , u ciebie to na prawdę jest coś nie tak skoro ciągle do mnie wracasz.
Nie pozdrawiam i nie zapraszam na swoje transmisje . Jakby mi się coś nie podobało u kogoś to po prostu bym wyszła z trans i więcej nie wracała , u ciebie to na prawdę jest coś nie tak skoro ciągle do mnie wracasz.
-
Kosmiczne cialo ktorego nie da sie pomylic z zadna inna a do mega grzeczna dziewczyna z klasa, kto siedzi na su troche to wie.