MsKylie
-
Re: MsKylie
Takie tam rzeczy vo ty możesz wiedziecie a to ze pisze to ze pisze spójrz na siebie biedaku
-
Takietamrzeczy pisze: ↑sob lut 05, 2022 2:53 pmMaksiu to ten zakochaniec co u niej siedzi nic nie daje na transmisji i pisze jakieś głupoty czy ona go kocha i czy się z nim ozeni XD Zal mi tego biedaka.
Ale ty robisz to samo siedzisz jak szczur i nic nie dajesz i jeszcze lecisz na forum napisać wypociny , idź do swojej ulubienicy z prostokątnym zaniedbanym tyłkiem
-
O jakiej ulubienicy piszesz? xDbigboy1985 pisze: ↑sob lut 05, 2022 9:27 pmTakietamrzeczy pisze: ↑sob lut 05, 2022 2:53 pmMaksiu to ten zakochaniec co u niej siedzi nic nie daje na transmisji i pisze jakieś głupoty czy ona go kocha i czy się z nim ozeni XD Zal mi tego biedaka.
Ale ty robisz to samo siedzisz jak szczur i nic nie dajesz i jeszcze lecisz na forum napisać wypociny , idź do swojej ulubienicy z prostokątnym zaniedbanym tyłkiem
-
Chyba laski nigdy nie miałeś ale powinieneś przejrzeć na oczy,jestes tylko pośmiewiskiemMaksiu2626 pisze: ↑sob lut 05, 2022 9:13 pmTakie tam rzeczy vo ty możesz wiedziecie a to ze pisze to ze pisze spójrz na siebie biedaku
-
Jestem mega zajarany tą Panią! Oby więcej takich na tym śmiesznym portalu:)
-
mistrzyni lewych obiekow:) zawsz e kasiasty facio sie pojawi co da te 10-100 tys zetow na transmisje LOL
-
Boskie ciało to ma bitchmacow!
Ostatnio zmieniony śr kwie 06, 2022 8:15 pm przez LittleStar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
LittleStar pisze: ↑śr kwie 06, 2022 7:01 pmBoskie ciało to ma bitchmacow! Buzia tez śliczna i przede wszystkim naturalna