Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

Płynność wypłat z su

Pieniądze nie dotarły? Nie da się zlecić wypłaty?
ODPOWIEDZ
KissDoll

Re: Płynność wypłat z su

Post autor: KissDoll » pt kwie 01, 2022 11:12 am

płatność wisi od 15 marca. SU nie zapłaci mi pieniędzy, dlaczego? zanim płatności były regularne, potwierdziłem, że moje konto jest osobiste, ale SU milczy i nie daje mi pieniędzy

SexPara_Aga_Celvin

Post autor: SexPara_Aga_Celvin » sob kwie 02, 2022 4:16 pm

Witam czekam na przelwe tyle już dni mam cały czas oczekujacy oni nie oddają żetony ani nie przelewają odajcie mi SU!! gdzie jest moderator!!

Awatar użytkownika
Adela11

Post autor: Adela11 » sob kwie 02, 2022 8:23 pm

Witam wszystkich 😉
Przez kilka tygodni nie mogę dostać moich pieniędzy ! Poprosiłem o dokumenty potwierdzające, wysłałem i nie odpowiadają na więcej listów .O co chodzi ? Gdzie są moje pieniądze .Pracuję od ponad dwóch lat i nigdy tak się nie stało .Dla każdej dziewczyny jest to wielka praca, a praca powinna być opłacona ! Gdzie są administratorzy strony ?? Na świecie jest bardzo trudne środowisko i ludzie potrzebują pieniędzy bardziej niż kiedykolwiek ! Proszę rozwiązać ten problem .

VatakuNaku

Post autor: VatakuNaku » pn kwie 04, 2022 8:39 pm

Mija kolejny poniedziałek, a płatności nadal nie ma. Obsługa strony internetowej nadal nic nam nie mówi. Kilka tygodni temu wysłałem im swój paszport i dane osobowe...

Karoliinaaa____

Post autor: Karoliinaaa____ » wt kwie 05, 2022 12:10 am

Osoby, które realizują regularnie wypłaty na polskie konta bankowe nie mają problemów - przelewy dochodzą 3 razy w tygodniu.

Jeżeli próbujecie robić wypłaty na konta zagraniczne, to ich nie dostaniecie. Musicie albo założyć konto w polskim banku, albo dogadać się z jakimiś uczciwymi dziewczynami, żeby pomogły wam z realizacją wypłat.

VatakuNaku

Post autor: VatakuNaku » wt kwie 05, 2022 9:44 am

Karoliinaaa____ pisze:
wt kwie 05, 2022 12:10 am
Osoby, które realizują regularnie wypłaty na polskie konta bankowe nie mają problemów - przelewy dochodzą 3 razy w tygodniu.

Jeżeli próbujecie robić wypłaty na konta zagraniczne, to ich nie dostaniecie. Musicie albo założyć konto w polskim banku, albo dogadać się z jakimiś uczciwymi dziewczynami, żeby pomogły wam z realizacją wypłat.
Problem polega właśnie na tym, że pieniądze nie są wypłacane osobom, które mają polskie konto. Wszystkie osoby, które piszą o problemie, mają polskie konta. Już trzeci tydzień nie mogą otrzymać swoich pieniędzy. Problem dotyczy przede wszystkim Ukraińców posiadających polskie konta.

VatakuNaku

Post autor: VatakuNaku » wt kwie 05, 2022 9:54 am

Kiedyś regularnie otrzymywałem środki. Teraz moja płatność jest realizowana od 2022-03-11 13:27:51

Awatar użytkownika
Adela11

Post autor: Adela11 » wt kwie 05, 2022 2:45 pm

Karoliinaaa____ pisze:

W ten sposób wypłacam pieniądze od prawie trzech lat i nigdy nie miałem problemów .Kilka tygodni temu wysłałam dokumenty dziewczyny która dostaje pieniądze na swoje polskie rachunek i na odpowiedź nie doczekałam się .

Awatar użytkownika
Adela11

Post autor: Adela11 » wt kwie 05, 2022 2:48 pm

Gdzie moderator i administratorzy ?Zarobiłam te pieniądze i chcę je zdobyć, ktoś może mi to wyjaśnić . co się dzieje ?Jestem na tej stronie od bardzo dawna i uwielbiam tę stronę, ale teraz nie rozumiem, co się dzieje ....

karolina-em

Post autor: karolina-em » wt kwie 05, 2022 7:56 pm

VatakuNaku pisze:
wt kwie 05, 2022 9:44 am
Karoliinaaa____ pisze:

Problem polega właśnie na tym, że pieniądze nie są wypłacane osobom, które mają polskie konto. Wszystkie osoby, które piszą o problemie, mają polskie konta.
Ok, dziewczyny. To bardzo dziwna sytuacja. Niestety doświadczenia z pracą BOK tego portalu są takie, że na szybką pomoc nie ma co liczyć.

Moja sugestia - znaleźć uczciwe osoby, które Wam pomogą z realizacją wypłat, a w międzyczasie wyjaśniać problem z administracją portalu. Nie wiem, jak na tym forum, ale na forum nieoficjalnym są wieloletni użytkownicy i podejrzewam, że są spore szanse, że tam ktoś Wam pomoże.

https://showsu.org/

ODPOWIEDZ