Płynność wypłat z su
Re: Płynność wypłat z su
płatność wisi od 15 marca. SU nie zapłaci mi pieniędzy, dlaczego? zanim płatności były regularne, potwierdziłem, że moje konto jest osobiste, ale SU milczy i nie daje mi pieniędzy
-
Witam czekam na przelwe tyle już dni mam cały czas oczekujacy oni nie oddają żetony ani nie przelewają odajcie mi SU!! gdzie jest moderator!!
Witam wszystkich 😉
Przez kilka tygodni nie mogę dostać moich pieniędzy ! Poprosiłem o dokumenty potwierdzające, wysłałem i nie odpowiadają na więcej listów .O co chodzi ? Gdzie są moje pieniądze .Pracuję od ponad dwóch lat i nigdy tak się nie stało .Dla każdej dziewczyny jest to wielka praca, a praca powinna być opłacona ! Gdzie są administratorzy strony ?? Na świecie jest bardzo trudne środowisko i ludzie potrzebują pieniędzy bardziej niż kiedykolwiek ! Proszę rozwiązać ten problem .
Przez kilka tygodni nie mogę dostać moich pieniędzy ! Poprosiłem o dokumenty potwierdzające, wysłałem i nie odpowiadają na więcej listów .O co chodzi ? Gdzie są moje pieniądze .Pracuję od ponad dwóch lat i nigdy tak się nie stało .Dla każdej dziewczyny jest to wielka praca, a praca powinna być opłacona ! Gdzie są administratorzy strony ?? Na świecie jest bardzo trudne środowisko i ludzie potrzebują pieniędzy bardziej niż kiedykolwiek ! Proszę rozwiązać ten problem .
-
Mija kolejny poniedziałek, a płatności nadal nie ma. Obsługa strony internetowej nadal nic nam nie mówi. Kilka tygodni temu wysłałem im swój paszport i dane osobowe...
-
Osoby, które realizują regularnie wypłaty na polskie konta bankowe nie mają problemów - przelewy dochodzą 3 razy w tygodniu.
Jeżeli próbujecie robić wypłaty na konta zagraniczne, to ich nie dostaniecie. Musicie albo założyć konto w polskim banku, albo dogadać się z jakimiś uczciwymi dziewczynami, żeby pomogły wam z realizacją wypłat.
Jeżeli próbujecie robić wypłaty na konta zagraniczne, to ich nie dostaniecie. Musicie albo założyć konto w polskim banku, albo dogadać się z jakimiś uczciwymi dziewczynami, żeby pomogły wam z realizacją wypłat.
-
Problem polega właśnie na tym, że pieniądze nie są wypłacane osobom, które mają polskie konto. Wszystkie osoby, które piszą o problemie, mają polskie konta. Już trzeci tydzień nie mogą otrzymać swoich pieniędzy. Problem dotyczy przede wszystkim Ukraińców posiadających polskie konta.Karoliinaaa____ pisze: ↑wt kwie 05, 2022 12:10 amOsoby, które realizują regularnie wypłaty na polskie konta bankowe nie mają problemów - przelewy dochodzą 3 razy w tygodniu.
-
Kiedyś regularnie otrzymywałem środki. Teraz moja płatność jest realizowana od 2022-03-11 13:27:51
W ten sposób wypłacam pieniądze od prawie trzech lat i nigdy nie miałem problemów .Kilka tygodni temu wysłałam dokumenty dziewczyny która dostaje pieniądze na swoje polskie rachunek i na odpowiedź nie doczekałam się .Karoliinaaa____ pisze: ↑wt kwie 05, 2022 12:10 amOsoby, które realizują regularnie wypłaty na polskie konta bankowe nie mają problemów - przelewy dochodzą 3 razy w tygodniu.
-
Ok, dziewczyny. To bardzo dziwna sytuacja. Niestety doświadczenia z pracą BOK tego portalu są takie, że na szybką pomoc nie ma co liczyć.VatakuNaku pisze: ↑wt kwie 05, 2022 9:44 amProblem polega właśnie na tym, że pieniądze nie są wypłacane osobom, które mają polskie konto. Wszystkie osoby, które piszą o problemie, mają polskie konta.Karoliinaaa____ pisze: ↑wt kwie 05, 2022 12:10 amOsoby, które realizują regularnie wypłaty na polskie konta bankowe nie mają problemów - przelewy dochodzą 3 razy w tygodniu.
Moja sugestia - znaleźć uczciwe osoby, które Wam pomogą z realizacją wypłat, a w międzyczasie wyjaśniać problem z administracją portalu. Nie wiem, jak na tym forum, ale na forum nieoficjalnym są wieloletni użytkownicy i podejrzewam, że są spore szanse, że tam ktoś Wam pomoże.
https://showsu.org/