filmy w sieci
filmy w sieci
Jak radzicie sobie z kasowaniem swoich filmów, zdjęć które umieszczone są na stronach o których nie miałam pojęcia. Macie jakieś sprawdzone/ sposoby taktyki ułatwiające to zadanie ?
moze zglos tym nygusom odpowiedzialnym za ta strone i niech oni namierza typa
-
Dosłownie dzisiaj po grupowej napisał do mnie typ na priv że albo zrobię to samo na ogólnym albo puści nagranie do neta. Myślicie że su coś z tym zrobi?
jak masz jego nick to mozesz sprobowac im to zglosic a jak nie to moze bezposrednio na policje i wtedy oni by mogli chuja namierzyc po IPHornycouple1269 pisze: ↑wt kwie 05, 2022 7:13 pmDosłownie dzisiaj po grupowej napisał do mnie typ na priv że albo zrobię to samo na ogólnym albo puści nagranie do neta. Myślicie że su coś z tym zrobi?
-
napisałam do administracji ale czytałam na necie że mają na to wyjebane więc nie licze na feedback
Wszystkie te filmy da się "kasować" ale to syzyfowa praca - trzeba wszędzie pisać zgłaszać... No i pewnie są strony, o których nam się nie śniło i ciężko będzie wszystko znaleźć. Zastanawiałam się w zasadzie czy ktoś ma jakiś lepszy pomysł na to ? Albo chociaż jakie macie doświadczenia. .?
Taki film to jakby nie spojrzeć jakaś mała reklama :)_Alicja_ pisze: ↑czw kwie 14, 2022 9:14 amWszystkie te filmy da się "kasować" ale to syzyfowa praca - trzeba wszędzie pisać zgłaszać... No i pewnie są strony, o których nam się nie śniło i ciężko będzie wszystko znaleźć. Zastanawiałam się w zasadzie czy ktoś ma jakiś lepszy pomysł na to ? Albo chociaż jakie macie doświadczenia. .?