Na wypłatę mają 7 dni roboczych, czyli jak zleciłaś 28, to mają czas do wtorku.
Płynność wypłat z su
-
Re: Płynność wypłat z su
-
-
Witam dostajecie przelewy? ja już drugi raz mam anulowany o co tu chodzi powiedzcie mi dziewczyny wszystko podaje zgodnie z regulaminem czem,u oni nie wysyłają tylko anulują?
-
Hej ja już drugi raz mam anulowany przelew nie rozumiem czermu ktoś może mi powiedzieć?
-
Moja płatność jest w toku od 11 dnia. Pomoc techniczna nie udziela żadnych odpowiedzi.SexPara_Aga_Celvin pisze: ↑wt mar 29, 2022 9:07 amHej ja już drugi raz mam anulowany przelew nie rozumiem czermu ktoś może mi powiedzieć?
Ja i moi przyjaciele mamy ten sam problem. Od ponad tygodnia czekamy na zapłatę. Pomoc techniczna nie udziela nam odpowiedzi.
Chcą, aby każdy model dokonywał płatności na swoje osobiste konto. Jednak otwarcie polskiego konta na Ukrainie jest fizycznie niemożliwe. A powiedzmy sobie szczerze, ponad połowa pracowników tej instytucji to Ukraińcy. którzy wpłacają pieniądze za pośrednictwem innych użytkowników.
Kiedyś było to bardzo wygodne. Ale teraz, w tak trudnych czasach, są skazani na głód. Ponieważ "nie jest to zgodne z zasadami obowiązującymi na tej stronie".
Chcą, aby każdy model dokonywał płatności na swoje osobiste konto. Jednak otwarcie polskiego konta na Ukrainie jest fizycznie niemożliwe. A powiedzmy sobie szczerze, ponad połowa pracowników tej instytucji to Ukraińcy. którzy wpłacają pieniądze za pośrednictwem innych użytkowników.
Kiedyś było to bardzo wygodne. Ale teraz, w tak trudnych czasach, są skazani na głód. Ponieważ "nie jest to zgodne z zasadami obowiązującymi na tej stronie".
-
były dwa odwołania, teraz nie ma odwołań, ale pieniądze są przetwarzane przez dwa tygodnie, wygląda na to, że showup chce się samozniszczenia