Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

nie istotne

O wszystkim i o niczym.
avanti99

Re: popularnosc

Post autor: avanti99 » czw lut 24, 2022 6:32 pm

ale mi slodziutko zeby mnie nie zmulilo tez cie caluje

Jakus5

Post autor: Jakus5 » pt lut 25, 2022 1:51 am

Ej laska co jest z toba nie tak??
Prosisz o rady, gość poswieca swoj czas pisze Ci w sumie sensowne rzeczy a Ty na niego wyzywasz?
tak sie sklada ze byłem na tej "charytatywnej" transmisji i sory ale sie nie dziwie bo nie dosc ze kam ustawiona w okno wiec ciebie ledwo widac a wszzystko zbiera swiatlo z okna to jeszcze siedzi naburmuszona i wylewa gorzkie żale na cały swiat.
pewnie mnie tez zaraz zaczniesz wyzywac mimo moich dobrych checi ale tak jak w kazdej pracy - czy w maku czy na infolinii czy na sekskam nawet jak masz zły humor to pprzyklejasz usmiech nr 5 i działasz, klienta nie obchodzi czy masz dobry humor czy zły, akurat na sekskam masz ten plus ze jak masz zły to mzoesz sie po prostu wyłaczyc a nie meczyc siebie i innych swoimi gorzkimi żalami a jak chcesz działać to działaj. nikt nie chce transmisji z ktorej wylewaja sie smutki żale bo nie po to tu wszyscy przyszlsmy.
i wybacz ale przy Twojej figurze skup sie tez na podkresleniu walorów a ukryciu maknakemntów bo jak leżysz tak jak teraz jak rozjechany pączek na autostradzie z mina ugryźcie mnie wszyscy w dupe no to wybacz ale ja w to nie wchodze, a uwierz mi ze nawet panie wiekszych kształtów mają swoja grupe odbiorców i z sukcesem potrafią działac w sekskambiznesie.
zadbaj o siebie o swoj wygląd fryzure makijaz ubiór
i jak pytasz o rady to ich słuchaj a nie obrażaj potem osobe ktora poswieci Ci czas

oostriich

Post autor: oostriich » pt lut 25, 2022 4:18 pm

avanti99 uwaga na oszustwa!
pani wczoraj pol nocy namawiala wszystkich na rozne grupy z pizza albo z kolega zadna z nich sie nie odbyla!!!!!
namawiala zeby dawac napiwki a w za mian za nie rozdawala bilety
przed grupowa pani uciekla bez slowa
upomnialem ja w wiadomosci prywatnej na co odpisala:
- odpierdol sie ode mnie bo widze masz straszny bol dupy nie jedna tu oszukuje

czyli przyznala sie do oszustwa
wiec mam nadzieje ze rownie szybko jak ja odpierdola sie od pani takze inni klienci zeby mogla pani dalej samotnie spedzac czs na swoich zalosnych transmisjach bez zetonow a potem prosic ludzi o rady jak zarabiac miliony

omijac oszustke

avanti99

Post autor: avanti99 » pt lut 25, 2022 7:38 pm

boze jakie ty bzdety opopwiadasz czlowieku az zal tych wypocin czytac chyba jestes nienormalny z ktorej grupy zekomo ucieklam bo sobie tego nie przypominam kazda wykonalam a jesli nie wykonalam to dlatego ze bylo za malo osob to chyba logiczne prawda a mowiac ze nie jedna oszukuje nie mialam tu na mysli siebie tylko ogolnie wez ty sie zajmij swoimi sprawami bo szkoda czytac tych glupot z palca wyssanych zalosne

oostriich

Post autor: oostriich » pt lut 25, 2022 8:26 pm

nie z grupy ucieklas bo trudno uciekac z czegos co sie nie odbywa :) tylko przed grupą jak sobie nabiedowałas kilka napiwkow obiecujac grupe z kolegą to zwialas a obiecywalas oszustko ze jak bedzie za malo ludzi na kolege to beda dildosy i inne atrakcje a po prostu zwinelas zeton i swoje 4 litery i zwialas zostawiajac ludzi oszukanczo na lodzie

wiernyleszek

Post autor: wiernyleszek » pt lut 25, 2022 10:43 pm

hello :)

dostalem wiadomosc, ze

Zacytowano cię przez Honeybun w:
,,popularnosc"
pt lut 25, 2022 6:25 pm

niestety, nie moge odpowiedziec, poniewaz nie widze tego postu, widocznie ktos usunal.

avanti99 - dlaczego zmienilas tytul tematu oraz usunelas/zmienilas tresc pierwszego postu:
witam jak sie wbic zeby miec wiecej ogladajacych prosze o pomoc pilne tylko rzetelne odpowieszi prosze
czyzbys miala cos do ukrycia?

wracajac do dobrych rad, to wez przyklad z
https://showup.tv/profile/Akademia_Uwodzenia
dziewczyna weszla, chwile pokusila, porozmawiala, nie trzeba bylo dlugo czekac i poszla na 10min. priv
przy czym na zadnym z dostepnych nie miala jakichs specjalnych prestidigitatorskich seksulanych popisow.
da sie?
da sie!

ODPOWIEDZ