Blue_Berry
-
Re: Blue_Berry
Z tego wszystkiego już nick zmieniła. Mnie też oszukała na priv
-
Jakim to głupkiem trzeba być! Haha Boże ja już nie mam słów do waszych komentarzy. Nawet tłumaczyć się nie wypada na setki tych idiotyzmow.
-
Osobiście zajrzałem do Ciebie na transmisje raz,może dwa,bo zwyczajnie nie jesteś w moim typie.Ale skoro kilka osób pisze to samo,to jakieś ziarno prawdy w tym jest.A nie sądzę,że jedna osoba pisała te posty pod różnymi nickami.Wiesz,jak to mowia-jesli conajmniej dwie osoby mówią Ci,że jesteś pijana,to należy położyć się do lozka-to tak na marginesie i w przenosni.Takze jeśli faktycznie nabroilas,to może trochę pokory....BLUE_BERRY_OFFICIAL pisze: ↑śr sty 26, 2022 1:05 pmJakim to głupkiem trzeba być! Haha Boże ja już nie mam słów do waszych komentarzy. Nawet tłumaczyć się nie wypada na setki tych idiotyzmow.
-
Ta grupa z odbiorem sie udała czy co? Blue taka wstawiona ze drzwi otworzyła dostawcy a grupe chyba wywaliło bo za długo czekały?
-
Ciakawe co z zetonami tych co kupili... nie anulowała bo czas się skonczył mozna czekac 6 min od czasu rozpoczecia
-
Takietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:13 pmTa grupa z odbiorem sie udała czy co? Blue taka wstawiona ze drzwi otworzyła dostawcy a grupe chyba wywaliło bo za długo czekały?
co cie obchodzi czy sie udala czy nie. ty chodzisz do kazdej dziewczyny i pozniej piszesz wypociny na forum? zycie masz przykre chyba.
-
nie na temat cymbale.bigboy1985 pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:47 pmTakietamrzeczy pisze: ↑wt lut 15, 2022 8:13 pmTa grupa z odbiorem sie udała czy co? Blue taka wstawiona ze drzwi otworzyła dostawcy a grupe chyba wywaliło bo za długo czekały?
co cie obchodzi czy sie udala czy nie. ty chodzisz do kazdej dziewczyny i pozniej piszesz wypociny na forum? zycie masz przykre chyba.