-annabelle-
-annabelle-
Porażka i zmarnowane żetony .Poprosiłem żeby się wypięła, chamsko odpowiedziała mi " a co nie widziałeś tego? "Skoro płacę i jest to w celu to wymagam ,sam cel też pozostawia wiele do życzenia, chwila zabawy gdzie tak naprawdę nic nie widać , chwila zabawy dildem na złączonych nogach gdzie również ręką się zasłaniała ,gdy przyszła pora na korek analny wsadziła sobie go między pośladki i usiadła na łóżku ,zaczęła się bawić zasłaniając ręka . Jestem w stanie zrozumieć wiek itp no ale kurła bez przesady zero zaangażowania w to co robi .Zdecydowanie nie polecam strata czasu
-
Ostatnio zmieniony pn lut 19, 2024 3:22 pm przez Tomek24Wroc, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Witam nigdy nie był Pan u mnie na priv. Proszę najpierw zajrzeć do mnie na priv a potem oceniać.XxXDawid pisze: ↑pn sty 31, 2022 11:54 amPorażka i zmarnowane żetony .Poprosiłem żeby się wypięła, chamsko odpowiedziała mi " a co nie widziałeś tego? "Skoro płacę i jest to w celu to wymagam ,sam cel też pozostawia wiele do życzenia, chwila zabawy gdzie tak naprawdę nic nie widać , chwila zabawy dildem na złączonych nogach gdzie również ręką się zasłaniała ,gdy przyszła pora na korek analny wsadziła sobie go między pośladki i usiadła na łóżku ,zaczęła się bawić zasłaniając ręka . Jestem w stanie zrozumieć wiek itp no ale kurła bez przesady zero zaangażowania w to co robi .Zdecydowanie nie polecam strata czasu
ja byłem u tej kobiety nie raz nie dwa i polecam bo robi trochę inne priv niż inne starsze kobiety na tym portalu ostrzejsze i podoba mi się to w moim przypadku akurat wykonała wszystko dobrze na priv i się starała może akurat trafiłeś na zły dzień ale do mnie się nie odzywała w jakiś dziwny sposób.
ziomek to tylko 10 zł a ty rozpaczasz jakby to był majątek może wejdz zapytaj jej coś ci gratis rzuci. Bez przesady :D :D
ziomek to tylko 10 zł a ty rozpaczasz jakby to był majątek może wejdz zapytaj jej coś ci gratis rzuci. Bez przesady :D :D
-
Też czasami tam zaglądam ma fajne duże bimbały na priv też byłem i polecam tak jak kolega wyżej.voyfrek pisze: ↑sob lut 05, 2022 5:03 pmja byłem u tej kobiety nie raz nie dwa i polecam bo robi trochę inne priv niż inne starsze kobiety na tym portalu ostrzejsze i podoba mi się to w moim przypadku akurat wykonała wszystko dobrze na priv i się starała może akurat trafiłeś na zły dzień ale do mnie się nie odzywała w jakiś dziwny sposób.
-
ja polecam te babuszkę starsza kobiecinka ale z tym co tu jest napisane że się nie stara na priv to tego nie mogę potwierdzić bynajmniej u mnie jak wchodzę to full ostro jedzie na maxa i jeszcze nie spotkałem się żeby któraś ze starszych robiła anal i ruchanie na dwa baty dwoma dildami jednocześnie. Nie ma drogich priv a fajnie się można z nią pobawić.
polcam starszą anabele
polcam starszą anabele
-
Kolega(Hard) był i mówił, ze naprawdę warto, ja mu wierze, on ma dobry gust i styl.