wampstar
-
Skoro jest dla ciebie aseksualna to może powinieneś odwiedzać męskie transmisje.
-
Widocznie gustujesz w transach.xxFaraonxx pisze: ↑czw lut 03, 2022 4:26 pmJak dla mnie to posiada o wiele piękniejsze rzeczy niż kominek.
Ona ma najgorsze piersi ,tak jej spartolili te cycki że masakra na ruskim targu kupiła te piersi czy jak silikony wyglądają okropnie dosyć ze o 2 rozmiary za duże . A jak je eksponuje, kiedyś jak miała naturalne to wstydziła się biust pokazać bo wiadomo że obwisłe miała ale przynajmniej naturalne były o wiele lepsze niż te napompowane silikonowe balony. Faktycznie po tej operacji stała się aseksualna jeszcze usta napompowane że masakra brzydka jest jak nie wiem
-
To tylko pokazuje jak faceci nie mają gustu że im nie przeszkadzają tak źle zrobione cycki.mario555 pisze: ↑wt lip 05, 2022 8:20 pmOna ma najgorsze piersi ,tak jej spartolili te cycki że masakra na ruskim targu kupiła te piersi czy jak silikony wyglądają okropnie dosyć ze o 2 rozmiary za duże . A jak je eksponuje, kiedyś jak miała naturalne to wstydziła się biust pokazać bo wiadomo że obwisłe miała ale przynajmniej naturalne były o wiele lepsze niż te napompowane silikonowe balony. Faktycznie po tej operacji stała się aseksualna jeszcze usta napompowane że masakra brzydka jest jak nie wiem