RudaLisiczkaa_
Re: RudaLisiczkaa_
Witam wszystkich serdecznie. "Pani" Cristal jest jednym słowem delikatnie mówiąc POPIERDOLONA. Dzisiaj się o tym przekonałem ewidentnie, po tym jak dostałem bana po napisaniu jednego słowa??? hej. Nie znam jej od dziś bynajmniej i miałem już wcześniej podejrzenia co do jej psychiki ale sam siebie oszukiwałem. Myślałem, może młoda, emocje czasem biorą górę nad rozumem. Kiedyś wyczytałem na forum opinię że ma mózg ameby. I nie rozumiem czemu wszyscy faceci jej tak słodzą. :-(
Bawią was te wszystkie obelgi i chamskie komentarze pod adresem Malwiny? Każdy taki mądry przed monitorem i klawiaturą siedzi i pisze, a potem nie wie jakie to za sobą niesie konsekwencje. Warto się zastanowić, zanim się coś napiszę. Słowa mogą strasznie wyniszczyć człowieka.
To całe szambo, które wylewacie na nią, ku waszej uciesze, wyniszcza ją powoli od środka. Najłatwiej rzucać obelgi na lewo i prawo i nic sobie z tego nie robić, a później jak dojdzie do najgorszego, to wszyscy umywają ręce i odwracają wzrok.
Proponuje zacząć ocenianie od samego siebie i swoich poczynań w życiu, a nie pierdolić niepotrzebnie i bez polotu.
To całe szambo, które wylewacie na nią, ku waszej uciesze, wyniszcza ją powoli od środka. Najłatwiej rzucać obelgi na lewo i prawo i nic sobie z tego nie robić, a później jak dojdzie do najgorszego, to wszyscy umywają ręce i odwracają wzrok.
Proponuje zacząć ocenianie od samego siebie i swoich poczynań w życiu, a nie pierdolić niepotrzebnie i bez polotu.
Chodzi o to, że takie rzeczy nic nie wnoszą do tematu, a jedynie bardziej szkodzą. I po co wrzucać takie rzeczy? Jedynie dla jakiejś chorej satysfakcji i nieodpartej chęci dowalenia drugiej osobie. Już chyba nieoficjalne forum jest bardziej opinio twórcze od tego wytworu foro-podobnego, które już dawno przestało spełniać swoją funkcję.
Dziwi mnie że showup dba bardziej o forum gdzie obraża się i nie dba o bezpieczenstwo dziewczyn które przecież zarabiają dla tego portalu, toleruje hejt
niszczenie wizerunku powinno być zabronione troche prywatnosci dajcie modelkom....;/
może warto pisać petycje do su o zamknięcie tego forum?
niszczenie wizerunku powinno być zabronione troche prywatnosci dajcie modelkom....;/
może warto pisać petycje do su o zamknięcie tego forum?
Jak tutaj moderacja pojawia się raz na ruski rok. Jakieś zjebane opinie wiszą nie wiadomo po co. Wystawione z multum kont założonych, tylko po to, żeby dokręcać śrubę i jechać po transmitujących. Jak widać, za bardzo się tym nikt nie przejmuje i wszyscy mają to w głębokim poważaniu.
Ci co hejtują to i tak większosci smutne biedaki bez żetonów hehehe nie rozumiem po co su ich tu trzyma?fifinio_ pisze: ↑sob sty 29, 2022 11:03 amJak tutaj moderacja pojawia się raz na ruski rok. Jakieś zjebane opinie wiszą nie wiadomo po co. Wystawione z multum kont założonych, tylko po to, żeby dokręcać śrubę i jechać po transmitujących. Jak widać, za bardzo się tym nikt nie przejmuje i wszyscy mają to w głębokim poważaniu.
ci co maja kase zajmują się pracą żeby zarobić na te żetony a nie siedzą i dopierdalają laskom... nie zrozumiałe jest to dla mnie że showup dopuszcza na takie kroki ;/
Nawet jesli ma jakieś ogłoszenia to chuj nas to obchodzi? to jej życie niech robi co chce żenada!!! choć cieżko jest mi w to uwierzyć żeby świeżo po operacji piersi laska miała siłę prostytułoowanie się także to jest na bank fejk! ktoś celowo chce ją obrydzić na su;/
Miałam się już na tym gówno forum nie udzielać. Te ogłoszenie to jest z przed ponad 2 lat. Nikt nie zna co i dlaczego tylko potrafi ocenić po okładce albo najlepiej obrzucić błotem. Bo ma jebaną satysfakcje....Nigdy nie uważałam się za nie wiadomo kogo. To po pierwsze po drugie nie wiem co komuś zrobilam żeby tak mnie traktować.. Staram się z kazdym na trans rozmawiać. Ale dla wiekszosci trzeba być chujem to wtedy docenicie. Osobom którzy życzą mi najgorszego, ja życzę więcej życzliwości i szacunku do wszystkich. I naprawdę skoro nie pasuje wam moje osoba to znajdzie sobie inna dziewczyne po co się wkurwiać ,marnować czas.?!. Jest tu tyle dziewczyn,że jest w czym przebierać. A na moich trans mogę robić co chce i banować tak samo kogo chce;). Normalnych nie banuje tylko bardzo ,, inteligentych i błyskotliwych " inaczej.