Wybrałem priv "orgazm" i się zawiodłem - miał trwać 12 minut a ZlaKobieta próbowała się połączyć z transmisją przez 6min. Miała być buzia i orgazm a nie było ani tego ani tego. Stanowczo nie polecam prywatnych transmisji u tej Pani. Strata żet i naciąganie.
Rozumiem że mogłaś mieć problemy z netem, ale po wszystkim jak chciałem się dogadać na czacie transmisji publicznej zostałem zbanowany...
Naciągaczka i tyle w temacie. Przez takich użytkowników SU traci fanów którzy zostawiają tu $$$. Zarządzający powinni coś z tym zrobić.
PS.
@ZlaKobieta
Jak zechcesz wyjaśnić sprawę tak jak przystało zapraszam do prywatnej wiadomości.
ZlaKobieta - oszustka, naciągaczka - nie polecam
Mam ten sam problem. W ofercie priv była transmisja za 180 żetonów. Pisało wyraźnie co zawiera pokaż. Ledwo ją było widać, nie wykonała nic z opisu a jak zapytałem kiedy zacznie to odpowiedziała że przedłuży transmisję.
Oczywiście gdy ta dilobiegla końca wyłączyła się i wróciła na ogolny a po moim pytaniu dlaczego zakończyła transmisję i nie wykonała tego co bylo w opisie otrzymałem bana. Zgłosiłem reklamację do właściciela serwisu, zastanawiam się czy jest jakaś możliwość zwrócenia środków? Czy tego rodzaju oszustwa są tu na porządku dziennym?
Oczywiście gdy ta dilobiegla końca wyłączyła się i wróciła na ogolny a po moim pytaniu dlaczego zakończyła transmisję i nie wykonała tego co bylo w opisie otrzymałem bana. Zgłosiłem reklamację do właściciela serwisu, zastanawiam się czy jest jakaś możliwość zwrócenia środków? Czy tego rodzaju oszustwa są tu na porządku dziennym?