Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

RudaLisiczkaa_

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
pixele

Re: RudaLisiczkaa_

Post autor: pixele » pt lis 19, 2021 10:32 pm

tomoxx1 pisze:
pt lis 19, 2021 10:23 pm
pixele pisze:
pt lis 19, 2021 10:17 pm
kurwa mać jak czytam tego prymitywnego chłopca tomoxx na nieoficjalnym to az mi sie noz w kieszeni otwiera , skad on sie tam wzial tak wogole? on powininen sie juz dawno usunac w cien bo nie pasuje do calosci totalnie, typowa bufon. Ten komin tez ladnie dupke podlizuje malwinie ale jemu mozna wybaczyc bo chlop stary.
Dam Ci darmową radę, nie czytaj :) a chuj dostaniesz nawet 10 żetonów żebyś mógł pisać u dziewczyn
pieknie sie usilujesz tlumaczyc i pucowac, ale to nic nie da, kazdy juz wie jaki jestes. Druga sprawa jakie damskie konto chyba ci dzisiejszy obiad zaszkodził...
a twoje zetony to sobie mozesz w dupe wsadzić smutny korposzczurze.

ja ci chetnie dam 1000 zet jak usuniesz konto bo jestes tak przykry ze nie idzie cie przetrawić, zrozum to w koncu gosciu.

pixele

Post autor: pixele » pt lis 19, 2021 10:45 pm

kurła jeszcze ta gruba chcica odleżyna sie udzielila ktora mysli ze jest smieszna...... żebronella zetonowa

pixele

Post autor: pixele » sob lis 20, 2021 1:11 am

tomoxx ty kolorowa żabo nie wiem czy wiesz, ale na głównym wykopowym hydroforum jestes najbardziej wysmiewamym userem od kilku miesiecy zaraz po velavesie vel hela - vela, nie wiem czy to do ciebie przemawia XDDD

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » sob lis 20, 2021 10:28 am

Biorąc pod uwagę że od kilku miesięcy na su jestem sporadycznie, to musisz strasznie się nudzić że gadasz w koło o randomowym anonimie. Wiec co najwyżej mogę Ci współczuć tego jakie nudne masz życie :) i naprawdę jesteś moim najwierniejszym fanem skoro zajmujesz się typem który na su bywa od święta.
Ps odpowiesz mi jaka prawdę ukrywam i co wybielam ? Czy to takie Twoje urojenie jak zamach w głowie Macierewicza. Bo skoro robię wszystko by się wybielić i ukryć prawdę, to oświeć wszyskich i powiedz czego to dotyczy ? Od razu mnie zdemaskujesz i pogrążysz :)

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » sob lis 20, 2021 7:25 pm

tomoxx1 pisze:
sob lis 20, 2021 10:28 am
Biorąc pod uwagę że od kilku miesięcy na su jestem sporadycznie, to musisz strasznie się nudzić że gadasz w koło o randomowym anonimie. Wiec co najwyżej mogę Ci współczuć tego jakie nudne masz życie :) i naprawdę jesteś moim najwierniejszym fanem skoro zajmujesz się typem który na su bywa od święta.
Ps odpowiesz mi jaka prawdę ukrywam i co wybielam ? Czy to takie Twoje urojenie jak zamach w głowie Macierewicza. Bo skoro robię wszystko by się wybielić i ukryć prawdę, to oświeć wszyskich i powiedz czego to dotyczy ? Od razu mnie zdemaskujesz i pogrążysz :)
wy tam z nieoficjalnego to w ogóle jesteście nieoficjalnie i sporadycznie XD, w zasadzie to w ogóle internetu nie macie ﴾͡๏̯͡๏﴿ O’RLY?

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » sob lis 20, 2021 7:31 pm

Wcześniej bywałem bardzo często, ale przy pandemi trzeba więcej czasu na interesy poświecić. Pomijając już ze wpisy pixela to bajki jak z trudnych spraw :) lepiej mu wychodzi prowadzenie damskich fejkowych profili.

Swoją droga jedno i drugie foro pada, tamte ciągną ladku tematem wypłat a tu co drugi wpis to wrzucanie danych albo zdjęcia

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » sob lis 20, 2021 7:37 pm

tomoxx1 pisze:
sob lis 20, 2021 7:31 pm
Swoją droga jedno i drugie foro pada, tamte ciągną ladku tematem wypłat a tu co drugi wpis to wrzucanie danych albo zdjęcia
Ty ale mnie ch #_|-|_uj obchodzą pixele i inne umysły ścisłe, ja pije do tego, że nieoficjalne forum było, jest i będzie bagienkiem kolesiostwa, chociać coraz płycej tam już ponoć xD ha tfu

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » sob lis 20, 2021 7:44 pm

A Ciebie tomoxxx kojarzę z tego że klepiesz jakieś dogmaty xD chociaż chuj przy Tobie to Pan

tomoxx1

Post autor: tomoxx1 » sob lis 20, 2021 7:49 pm

Ciężko się mi z tym kolesiostwem zgodzić jak gadasz z 10 osobami które nic o sobie nie wiedza.
Wszystko wysycha, su to tez nie to co jeszcze 8-9 lat temu jak było białe.

RyjKuni

Post autor: RyjKuni » ndz lis 21, 2021 8:54 pm

maIiniok_96 pisze:
ndz paź 03, 2021 11:52 am
screeny dowody bany, beka to SU to jej cale życie i jedyne zrodlo dochodu. Róznica miedzy taka wisnia a toba jest taka, że ona potrafi sie sprzedac wchodzi na SU co jakis czas wylapuje kolesia z hajsem i leci w swiat, a ty musisz robic przekrety z odbiorami zeby zarobic na mieszkanie samochod i tatuaze.
a skad ty mozesz wiedziec co wisnia robi po za su:D:D:D lolololo ?

ODPOWIEDZ