Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

sauna solarium jacuzzi

Co nas kręci, co nas podnieca.
ODPOWIEDZ
tomas1985su

sauna solarium jacuzzi

Post autor: tomas1985su » czw lis 18, 2021 12:36 pm

ciekaw jestem ilu nas jest? ilu kocha chodzić do sauny, solarium lub jacuzzi? kto robi to wyłącznie nago?

napisz jeśli kochasz saunę to czy w stroju? ręczniku? czy tylko nago?
PS mój fetysz to: kokietowanie płci przeciwnej, uwodzenie wzrokiem, częsta zmiana pozycji w celu pokazania swoich stref intymnych a może nawet otarcie dłonią lub paluszkiem i pokazanie jak mokra jest już cipka albo lekki wzwód i pokazanie tym że jest się chętnym i gotowym... kto to rozumie? kto jest ZA?

napisz jeśli lubisz solarium. wiadomo solarium zwykle samemu, ale zwykle nie znaczy ze zawsze.
PS mój fetysz to: pójście do solarium z płcią przeciwną albo kokietka i danie do zrozumienia osobie z recepcji lub poczekalni że może wspólna kabina leżąca lub stojąca? później wiadomo im cieplej tym przyjemniej. w kabinie stojącej tylko sex oralny a w leżącej klasyka od tyłu a może i 69? kto jest ZA? kto popiera? komu się podoba?

no i jacuzzi ktoś kto lubi bąbelki ten wie jak miło jest w wodzie
PS to w moich myślach wygląda następująco, pełen relaks płeć przeciwna w jacuzzi i bąbelki na maksa, spotkanie wzrokiem, sygnał ustami lub językiem i otarcie stopą o łydkę albo udo, następnie stopa coraz wyżej i strefy intymne robia się sztywne, śliskie i gotowe. w jacuzzi sex tylko od tyłu żeby nie wzbudzać sensacji

komu się podobało? kto ma podobnie?
napisz po swojemu jak TO widzisz w SANIE SOLARIUM JACUZZI
czekam Tu i na mojej transmsji

ODPOWIEDZ