Witamy na forum %s

Oficjalne forum ShowUp.tv

Zaloguj się

pussycat

Podziel się swoją opinią o ogólnych transmisjach Pań.
ODPOWIEDZ
Syndrom_ApoLLo

Re: pussycat

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 3:12 pm

Nie sprowokujesz mnie, misiu. xD
Chcesz tak klepać po klawie do jutra bez sensu?
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2021 3:15 pm przez Syndrom_ApoLLo, łącznie zmieniany 1 raz.

Syndrom_ApoLLo

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 3:16 pm

To powodzenia życzę.

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 3:18 pm

Takie sieroty jak Ty, to powinni na białoruś wysyłać, do pakowania cementu. Inaczej to tylko szkodzą, poważnym "cebulakom" i snuja teorie po takich forach. ha tfu

Syndrom_ApoLLo

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 3:20 pm

Już któryś debil z tym ,,ha tfu" wyjeżdża. Ja tam sobie po lapku nie charkam, ale skoro ty lubisz...

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 3:24 pm

Syndrom_ApoLLo pisze:
czw lis 11, 2021 3:20 pm
Już któryś debil z tym ,,ha tfu" wyjeżdża. Ja tam sobie po lapku nie charkam, ale skoro ty lubisz...
"ha tfu" w przenośni oczywiście, było uzywane już w w drugiej połowie lat 90, w śród internetowej społeczności, to tak w gwoli ścisłości, betonie xD
No" Mundra i oczytuna" jesteś jednak, xD

Syndrom_ApoLLo

Post autor: Syndrom_ApoLLo » czw lis 11, 2021 3:29 pm

Masz ochotę z laską pogadać, to zmień forum na transmisję, wykaż się żetonem i nawijaj zdrów.

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 3:31 pm

Syndrom_ApoLLo pisze:
czw lis 11, 2021 3:29 pm
Masz ochotę z laską pogadać, to zmień czat na transmisję, wykaż się żetonem i nawijaj zdrów.
Nie wręcz przeciwnie. czaisz? mam ochotę Ci w rodowodzie napisać notkę śMIEĆ

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 3:33 pm

Syndrom_ApoLLo pisze:
czw lis 11, 2021 3:29 pm
Masz ochotę z laską pogadać, to zmień forum na transmisję, wykaż się żetonem i nawijaj zdrów.
I nie zmieniaj tematu, bo to że wyłożyłeś się na "ha tfu" to jeszcze nie paraliż xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd Mundry człowieku bueheheheh

-zbieracz-metali-nl

Post autor: -zbieracz-metali-nl » czw lis 11, 2021 5:59 pm

puska po prostu przypomina temu zbieraczowi ogorkow z nl swoja milosc darie michalczewska no ale ona wybrala tygrysa a zbieracz pozostal zbieraczem okradzionym z tombaku i resztek godnosci

HumbitleXYZxD

Post autor: HumbitleXYZxD » czw lis 11, 2021 11:45 pm

-zbieracz-metali-nl pisze:
czw lis 11, 2021 5:59 pm
puska po prostu przypomina temu zbieraczowi ogorkow z nl swoja milosc darie michalczewska no ale ona wybrala tygrysa a zbieracz pozostal zbieraczem okradzionym z tombaku i resztek godnosci
Ty no to by się zgadzało xD, tylko że ostatnią pensje w Nl odebrałem w grudniu 2019( ͡° ͜ʖ ͡°). a ostatnim miesiącem w którym byłem w tym pięknym kraju, mającym wyjebane na reszte był luty, lub marzec 2020 :) to trochę się nie zgadza, masz stare informacje, ale pomimo tego je powtarzasz xD, nie i ogórków tam nie zbierałem nigdy, nie chciałem zabierać miejsca pracy młodym studentom z kraju cebuli, Mano też kiedyś pisał że Yebauem tam na budowie przy betoniarce( ͡° ͜ʖ ͡°) ale jemu wybaczam, przecież wyruchałem mu miłość życia xD, a ten przez dwa lata podchodów, nawet skypa od niej nie dostał, więc rozumiem go, też byłbym wkurwiony XD

ODPOWIEDZ