pussycat
Nie jestem kobietą silnej wiary i okazuje się, że mam rację. Nie trzeba było długo czekać, żeby wkroczyła i dokonała kolejnego seansu nienawiści. Już miałam jej odpisać, że... nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło, gdyż dostałam propozycję niezłej fuchy na granicy z Białorusią (odstraszanie mordą emigrantów i uchodźców), gdy nagle jej post zniknął.
Oooo! - Znowu się pojawiła. :D
Jak to mawia mój najmłodszy prawnuczek: "babcia, ty to jesteś starsza od węgla". A tak na serio, to 87 albo 78, sama już się w tym gubię. Wiesz... demencja starcza podbita morzem alkoholu, wypitego w ciągu całego mojego przydługiego życia, zdążyła zrobić swoje.
-
Hej, to ja, ten prawnuczek. Potwierdzam, ma między 78 a 87, ale co roku, żeby nie było babuni przykro i nie popadła nam w głęboką apatię, celebrujemy Jej osiemnastkę. ;] Tak że kochana prababciu, dziś z okazji Twojej kolejnej 18 życzymy Ci wszystkiego najlepszego - ja oraz reszta Twoich prawnucząt. <buziaki, kwiaty, kontener wódki i reformy na zimę> ;]pussycat pisze: ↑wt lis 09, 2021 4:23 pmJak to mawia mój najmłodszy prawnuczek: "babcia, ty to jesteś starsza od węgla". A tak na serio, to 87 albo 78, sama już się w tym gubię. Wiesz... demencja starcza podbita morzem alkoholu, wypitego w ciągu całego mojego przydługiego życia, zdążyła zrobić swoje.
Dziękuję, te kwiatki sobie darujcie, ale wódeczki w reformach chętnie się napiję, będzie miało w co wsiąkać, jeśli nie zdążę do wychodka. ;)Syndrom_ApoLLo pisze: ↑wt lis 09, 2021 4:43 pmkochana prababciu, dziś z okazji Twojej kolejnej 18 życzymy Ci wszystkiego najlepszego - ja oraz reszta Twoich prawnucząt. <buziaki, kwiaty, kontener wódki i reformy na zimę> ;]
-
"wpierdalam" się w temat który Ty sama prowokujesz i ciągniesz od miesięcy, na dodatek się dawno temu zesrałaś w tym temacie a pomimo tego, piszesz że to nie Ty srałaś Tylko Twój w cydzysłowiu "stary" puska zejdź na ziemie bo jprdl xD? ja się wpierdalam? sorrryyy wpadłem tutaj po kilku miesiącach, i co widzę? puśkę jak sra tym samym żarem co na wiosnę xD haha
Tam z jakąś olą to mogłaś walczyć na sylaby, czy z maddie, ale ze mną to słabo Ci to wyjdzie, jesteś kucem jak chuj na dłuższą metę, a to że widzisz tęcze, przez cały rok no to chape bas. ha tfu
Tam z jakąś olą to mogłaś walczyć na sylaby, czy z maddie, ale ze mną to słabo Ci to wyjdzie, jesteś kucem jak chuj na dłuższą metę, a to że widzisz tęcze, przez cały rok no to chape bas. ha tfu
Ostatnio zmieniony czw lis 11, 2021 12:41 am przez HumbitleXYZxD, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Nie i Twoje skiśnięte argumenty do mnie nie przemówią, bo jesteś "królową mrówek" tylko że zapomniałaś w którym mrowisku xD
Odpowiadam, bo chcę, bo lubię, a skończę, kiedy mi się znudzi, albo kiedy zejdę...
Nie mów mi co mam robić, bo gdy będę chciała lewitować, to będę lewitowała.
Jprdl.
Sram żarem podsycanym i ty nie masz tu nic do gadania.
Z Olą to ty walczyłeś, odrzucony chłopcze.
Widzę 4 tęcze, po jednej na każdą porę roku.
Chcesz kogoś pouczać, strofować? Z pewnością gdzie indziej znajdziesz bardziej podatny materiał.
Nie mów mi co mam robić, bo gdy będę chciała lewitować, to będę lewitowała.
Jprdl.
Sram żarem podsycanym i ty nie masz tu nic do gadania.
Z Olą to ty walczyłeś, odrzucony chłopcze.
Widzę 4 tęcze, po jednej na każdą porę roku.
Chcesz kogoś pouczać, strofować? Z pewnością gdzie indziej znajdziesz bardziej podatny materiał.
-
o kurwaaa jak ona blyskawicznie odpisuje, laska serio szkoda mi cie, ze monitorujesz takie strony na bieząco, wez ty sie moze zajmij czyms pozyteniejszym...
choc z drugiej strony skoro tkwisz tutaj 24h/ 7 to widocznie na nic innego i lepszego cie nie stac.
choc z drugiej strony skoro tkwisz tutaj 24h/ 7 to widocznie na nic innego i lepszego cie nie stac.
taka pixele pisze:
'snoop stulejarzu a kogo obchodzi jakas taktowna zza granicy, bylo minelo odeszla jak kazdy znas kiedys odejdzie. Ciagle maglujecie temat o taktownej a nikogo to nie obchodzi i z tego co mi wiadomo to tylko jedna zawistna podstarzala pani czytaj "pussycat" wiecznie to wypominala maddie zeby jej zepsuc reputacje.. a ponoc nie jest zawistna :D :D
Maddie to ma klase i fugure, takiej sylwetki i nog to nie jedna moze jej pozazdroscic.'
I ja nie mam prawa na to odpowiedzieć. Taki post zostaje, a mój ląduje do kosza.
Pięknie...
Ale... nikt nie mówił, że będzie sprawiedliwie.
'snoop stulejarzu a kogo obchodzi jakas taktowna zza granicy, bylo minelo odeszla jak kazdy znas kiedys odejdzie. Ciagle maglujecie temat o taktownej a nikogo to nie obchodzi i z tego co mi wiadomo to tylko jedna zawistna podstarzala pani czytaj "pussycat" wiecznie to wypominala maddie zeby jej zepsuc reputacje.. a ponoc nie jest zawistna :D :D
Maddie to ma klase i fugure, takiej sylwetki i nog to nie jedna moze jej pozazdroscic.'
I ja nie mam prawa na to odpowiedzieć. Taki post zostaje, a mój ląduje do kosza.
Taki też zostaje.
Pięknie...
Ale... nikt nie mówił, że będzie sprawiedliwie.